Adaylığını tamamlayan memurlar, böyle göreve başladı

Denizli Vergi Dairesi Başkanlığı'nda adaylık dönemini tamamlayan 96 memur, törenle yemin ederek asil memurluğa atandı ve göreve başladı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Ocak 2016 22:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adaylığını tamamlayan memurlar, böyle göreve başladı

Vergi Dairesi Başkanlığı'nda adaylık dönemini tamamlayan 96 memur için kurumda tören düzenlendi. Vali Şükrü Kocatepe, Vali Yardımcısı Cengiz Ata, Denizli Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci ile memurlar törene katıldı. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından adaylık süresi içinde temel ve hazırlayıcı eğitimleri tamamlayıp, staj döneminde başarılı olan 96 aday memur ellerini Türk Bayrağı üzerine koyarak yemin etti ve asil memurluk görevine başladı.

Konuşma yapan Denizli Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci, asaletleri onaylanan memurlardan Anayasaya ve kanunlara sadakat ile bağlı kalmalarını isteyerek, "Milletimizin milli, manevi, ahlaki ve insani değerlerini koruyacağınıza, kanunları milletin hizmetinde her vatandaşımıza eşit ve tarafsız olarak uygulayacağınıza sadakat ile bağlı kalacağınıza yürekten inanıyorum. Bayrağımız üzerine yaptığınız bu yemini sadece sözle değil, ömür boyu inanarak yaşamanızı ve uygulamanızı diliyorum" dedi.

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe de yemin eden memurların, vatandaşa en iyi hizmeti vermek için fedakarca çalışacaklarına yürekten inandığını belirterek Yemin Belgeleri'ni verdi. Törenin sonunda Vali Şükrü Kocatepe, Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci yemin eden memurlarla birlikte günün anısına pasta kesti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber