Mobil bankacılık ve mobil ödeme pazarlarına erişim genişliyor

Next Group Holding yönetimi ön ödemeli kart pazarının hızlı bir şekilde genişlediğini ve 2017 yılı itibariyle ABD'de yaklaşık olarak 421 milyar dolar, dünya genelinde ise yaklaşık olarak 822 milyar dolar miktarına ulaşacağını öngörüyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ocak 2016 17:10, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
Mobil bankacılık ve mobil ödeme pazarlarına erişim genişliyor

Next Group Holding, (PLKD) mobil bankacılık ve mobil endüstrilerindeki Pazar erişimini ve abone tabanını 2016 yılının kalan süresi içinde genişletmeyi planladığını ve bunu da temel olarak bağlı kuruluşu olan ve Debit ile Visa logolarını taşıyan kartlarının tanıtımını ve dağıtımını yapan Next CALA üzerinden yapacağını duyurdu. Müşteriler, kartlara Walmart, Walgreens, CVS, Dollar General ve 7-Eleven mağazaları dahil olmak üzere ABD'de 50 binden fazla satış noktasını içeren Vanilla Reload Ülke Genelinde Ağ aracılığıyla her yerden 20 ve 500 Dolarlık yükleme yapabilir.

-PLKD yönetimi ön ödemeli kart pazarının hızlı bir şekilde genişlediğini ve 2017 yılı itibariyle ABD'de yaklaşık olarak 421 milyar dolar, dünya genelinde ise yaklaşık olarak 822 milyar dolar miktarına ulaşacağını öngörüyor.

PLKD Başkanı ve CEO'su Arik Maimon konuyla ilgili olarak, "Next CALA'nın mobil bankacılık ve mobil ödemelerin geleceğinde en önemli aktörlerden birisi olmak için ideal bir konumda olduğuna inanıyoruz. Mobil bankacılık ve cep telefonu kullanarak mal ve hizmetler için ödeme yapma hususundaki yeni metotlar dünyayı değiştirecek ve insanların hayatlarını iyileştirecek" ifadelerini kullandı. PLKD Başkanı ve COO'su Michael A. De Prado ise, "Next CALA Ödül programı ile müşterilerimize sunduğumuz faydalar arasında Next CALA abonelerine para gönderme işlemlerinde kullanacakları ya da uluslararası ve ülke içi uzun mesafeli telefon kartlarında sesli veya HD video aramalarında kullanacakları puanlar kazanacak olmaları bulunmaktadır. Birkaç ay içinde, kardeş şirketimiz NxtGn, Inc. de çeşitli heyecan verici ürün ve hizmetleri sunmaya başladıkça, Next CALA Ödül Programı, Next CALA abonelerine NxtGn'in tescilli HD Kişisel Telebulunma ürünlerini kullanarak sağlık bakım konsültasyonları, uzaktan öğrenme ve özel canlı eğlence etkinliklerine katılma şansı sunacaktır. Next CALA Ödül programının, yakın bir zamana dek sadece Fortune 500 şirketlerinin ve mali durumu çok iyi olan bireylerin kullanabildiği HD telebulunma hizmetlerini abonelerimizin de kullanmalarına imkan vereceğini söylemekten gurur duyuyorum. Bu sinerjilerin Next CALA Ön ödemeli Visa kartlarımıza piyasada sürdürülebilir ve rekabetçi bir avantaj sağlayacağına inanıyorum. Next CALA aboneleri yakın bir zamanda benimle ve yönetim ekibimizin diğer üyeleriyle HD Kişisel Telebulunma deneyiminin faydalarını uygulamalı olarak konuşmak üzere davet edilecekler" açıklamasını yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber