Askere, 'Allah sizi korusun' notları yağıyor

Teröristlere yönelik operasyon yürüten güvenlik güçlerine yurdun dört bir yanından destek yağdı. Evlerde hazırlanan yiyecek kolilerinin üzerinde "Allah sizi korusun" notları okuyanları duygulandırdı

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 12 Nisan 2016 06:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Askere, 'Allah sizi korusun' notları yağıyor

Teröristlere yönelik operasyonlara katılan güvenlik güçlerine yurt genelinden destek yağıyor. Evlerde hazırlanarak Hakkari Yüksekova ve Mardin Nusaybin'deki güvenlik güçlerine gönderilen kolilere iliştirilen notlar okuyanları duygulandırıyor. Yiyecek paketlerinin üzerinde 'Çok değerlisiniz çok seviyoruz sizleri', 'Dağların aslanları geceniz gündüz gibi olsun dualarımız sizinle', 'Allah sizleri korusun, her namazda sizlere dua ediyoruz', 'Rabbim ayağanıza taş değdirmesin, güç kuvvet versin sizlere', 'Afiyet olsun' yazılı notlar yer aldı.

KADINLARDAN TAM DESTEK

Bölgede kadınlar da güvenlik güçlerini yalnız bırakmadı. AK Parti Şırnak Kadın Kolları teşkilatı, güvenlik güçlerini ziyaret edip nöbet tutan polislere çikolata dağıttı.

Siirt'te ise Türkiye Beyazay Derneği Siirt Şubesi'ne üye ev hanımları, Çakmak ve Yüzüncü Yıl lojmanlarına giderek, evlerin kapılarına gül bıraktı.

ABİDİN YEL

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber