Çeyrek altın gram altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları geçtiğimiz haftayı düşüş ile sürdürürken, bugün altın fiyatları yatay bir seyre geçti. Çeyrek altın fiyatlarının ne kadar olduğunu merak altın yatırımcıları bu haftayı biraz mutsuz sürdürdü. Peki Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte altın fiyatlarında son durum ve altın piyasasındaki değişiklikler

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 15 Nisan 2016 11:05, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00
Çeyrek altın gram altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatlarında bu hafta düşen fiyatlar yatırımcıyı mutsuz ederken, bugün altın fiyatlarının yatay bir seyire geçmesi piyasada bir nebze nefes aldırdı. Peki çeyrek altın fiyatları değişen altın fiyatlarından nasıl etkilendi. Tüketicinin en çok yatırım yaptığı altın çeşitlerinden olan çeyrek altın, gram altın ve yarım altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte altın fiyatlarında son durum ve çeyrek altın fiyatları

Altın fiyatları üç günlük düşüş sonrası bugün yeniden yatay bir seyre geçerken, doların ve küresel hisselerin değer kazanmasının ardından güvenli varlıklara olan talebin düşmesinden dolayı üç haftanın ilk haftalık düşüşüne hazırlanıyor. Spot altının ons fiyatı bir önceki seans yüzde 1.3 düştükten sonra bugün çok değişmeyerek 1,228.50 dolardan işlem gördü.

Altının ons fiyatı düşüşe geçti. Altının onsu, küresel piyasalarda artan risk iştahı ile düşüşe geçerek 1.247 dolara gerilediİSTANBUL (AA) - Altının onsu, küresel piyasalarda artan risk iştahı ile düşüşe geçerek 1.247 dolara geriledi.

1.262 dolarla yaklaşık 1 ayın en yükseğine çıkan altının ons fiyatı, petrol fiyatındaki yükseliş ve buna bağlı olarak küresel piyasalarda artan risk iştahı ile düşüşe geçerek günü 1.255 dolardan tamamlamıştı. Altının ons fiyatı bugün Asya piyasalarında düşüş eğilimini sürdürerek 1.247,14 dolara kadar geriledikten sonra şu dakikalarda 1.249 dolar seviyelerinde dengelendi.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarının yön arayışında olduğunu belirterek, fiyatlardaki belirsizliğin Çin'de açıklanacak ilk çeyrek büyüme rakamlarıyla birlikte cuma günü sona ereceği öngörüsünde bulundu.Teknik olarak altının ons fiyatında 1.260 doların önemli direnç seviyesi olduğunu aktaran analistler, 1.245 ve 1.237 seviyelerinin ise kısa vadeli destek olarak öne çıktığını dile getiriyor.

Altının gramı

Geçtiğimiz hafta günü 114,43 liradan tamamlayan altının gram fiyatı, şu sıralarda yatay seyirle 114,40 liradan alıcı buluyor. Kapalıçarşı'da şu dakikalarda çeyrek altın 188 liradan, Cumhuriyet altını 765 liradan satılıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber