Kılıçdaroğlu'na kurşun atan kişi şehidin dayısı çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önüne kurşun atan kişi şehidin dayısı çıktı.

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 09 Haziran 2016 07:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kılıçdaroğlu'na kurşun atan kişi şehidin dayısı çıktı

Vezneciler'deki terör saldırısında şehit düşen polis memurları için Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze töreninde, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun önüne kurşun atılması olayıyla ilgili gözaltına alınan şüphelinin şehidin dayısı olduğu tespit edildi.

Bu kişiyle birlikte gözaltına alınan diğer 3 kişiden ikisinin ise cinsel taciz, uyuşturucu, güveni kötüye kullanmak ve yaralama suçlarından daha önceden polise geliş kayıtları olduğu belirlendi.

Cinayet Büro Amirliğine getirilerek olayla ilgili sorgulanan şüphelilerden kurşunu atan İrfan C. (38)'nin şehitlerden birinin dayısı olduğu tespit edildi.

Şüphelilerden Tunç E.'nin daha önceden uyuşturucu bulundurmak, güveni kötüye kullanmak ve yaralama suçlarından polise geliş kaydı olduğu tespit edildi. Diğer şüpheli Kadir Can A.'nın da önceden uyuşturucu bulundurmak ve cinsel taciz suçlarından polise geliş kaydı olduğu öğrenildi.

SERBEST BIRAKILDILAR

Gayrette'deki Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne getirilerek sorgulanan şüphelilerden Kılıçdaroğlu'nun önüne kurşunu atan şehidin dayısı İrfan C. (38), görüntülerden çelenkleri attıkları belirlenen Tunç E. (29), Kadir Can A. (30) ve Yusuf T. (30)'nin ifadeleri tamamlandı. İrfan C. hakkında silahlı tehdit, diğer şüpheliler ile ilgili ise mala zarar vermek suçlarından işlem yapıldı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından 4 şüpheli de savcılık talimatıyla saat 22.00 sıralarından emniyetten serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber