Sivas ve Balıkesir'de komutanlar gözaltına alındı

Sivas'ta, hakim ve savcı oldukları öğrenilen 6 üsteğmen ve bir teğmen gözaltına alındı. Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili, Balıkesir Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Akyürek gözaltına alındı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Temmuz 2016 11:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sivas ve Balıkesir'de komutanlar gözaltına alındı

Sivas'ta, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi kapsamında, hakim ve savcı oldukları öğrenilen 6 üsteğmen ve bir teğmen gözaltına alındı.

Darbe girişimi sonrası Sivas Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma kapsamında, askeri hakim ve savcı oldukları öğrenilen üsteğmenler İsmail Siyahgül, Fatih Taşkın, Mustafa Bozkurt, Hasan Hüseyin Şahin, Cengiz Topal ve İsa Yılmaz ile teğmen Ali Seval hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

Evlerinde gözaltına alınan zanlılar, Numune Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İl Emniyet Müdürlüğüne götürülecek.


Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili, Balıkesir Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Akyürek gözaltına alındı.

FETÖ'nün darbe girişimi
- Balıkesir Garnizon Komutanı Tümgeneral Akyürek ile Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Gündoğdu gözaltına alındı

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili, Balıkesir Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Akyürek ile Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Serdar Ahmet Gündoğdu gözaltına alındı.

Balıkesir Valiliğinden alınan alınan bilgiye göre, Balıkesir Garnizon Komutanı Tümgeneral Akyürek, polis tarafından gözaltına alınarak İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Çanakkale Valiliği de TSK içindeki bir grup tarafından Türkiye Cumhuriyetinin meşru hükümetini devirmeye yönelik darbe girişimi kapsamında Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Gündoğdu'nun Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla gözaltına alındığını duyurdu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber