15 Temmuz gecesi memurlar.net'te yaşananlar

15 Temmuz gecesi memurlar.net'te yaşananlar

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 18 Temmuz 2016 09:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
15 Temmuz gecesi memurlar.net'te yaşananlar

Darbenin yaşandığı 15 Temmuz gecesinde, memurlar.net'te yaşananları özetliyoruz

Darbe'nin olduğu yönündeki ilk bilgiler saat 22:45'te memurlar.net'e ulaştı.

Bu bilgi sonrasında ilk haberi 22:49'da yaptık ve haberi sosyal medya hesabımızdan facebook'a gönderdik. Facebook'taki haberimiz anında 500'e yakın paylaşım aldı.
Ayrıca haberi memurlar.net'in mobil uygulamalarını cep telefonlarına bildiren 200 bine yakın üyemize bildirdik.

Saat 23:03'te MİT'in bombalandığını ilk olarak duyurduk. Tıklayınız.

Saat 23:27'de Gölbaşı Özel harekat komlepksinin bombaladığını haberini, tüm Türkiye'ye, ilk olarak geçtik.

Gece yarısı 00:30' da ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteği doğrultusunda hem sitemizden hem de sosyal medya hesaplarından tüm ziyaretçilerimizi meydanlara inmeye çağırdık.

Bu süreçte, hem haberlere gelen yorumlarda hem de facebook hesabımızda bir çok FETÖ'cü hesaptan çok ağır küfürler ve tehditler yedik. Ancak gece 22:45'te başlayan canlı haber yayınımızı, tehditlere ve küfürlere rağmen, sabah saatlerine kadar aralıksız olarak sürdü.

Gelinen noktada, darbe önlenmiş ise, bunda, komuta kademesi içindeki vatansever askerler, emniyetçiler, siyasetçiler kadar ülkenin geleceği için risk alan halkın da inkar edilemez bir katkısı vardır.

Elbirliğiyle ülkemizi büyük bir felaketin eşiğinden kurtardığımıza olan inancımız tamdır. 15 Temmuz gecesinde, halkımızı tüm kamu kurumlarını, valilikleri, sevsek de sevmesek de darbenin hedefi olan hükümet birimlerini koruma çağıran tavrımızın doğruluğuna olan inancımız tamdır.

Bu süreçte şehit olan tüm vatandaşlara, memur arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun, ruhları şad olsun. Bu ülke onları unutmayacaktır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber