Boksör doktor meslektaşının burnunu kırdı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 22 Aralık 2006 12:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ERZİNCAN Devlet Hastanesi'nde görev yapan Anestezi Uzmanı Dr. Fethi Akyol, tartıştığı aynı hastanede görevli Kalp Damar Cerrahı Uzmanı Opr. Dr. Mehmet Susam'a yumruk atıp burnunu kırdı. Başhekimlik iki doktorun kavgasıyla ilgili olarak idari soruşturma başlattı.

Olay, geçen pazartesi günü Devlet Hastanesi'nin zemin katındaki Doktor Dinlenme Odası'nda meydana geldi. Devlet Hastanesinde 4 yıldır Anestezi Uzmanı olarak görev yapan 41 yaşındaki Dr. Fethi Akyol ile hastanede 3 ay önce göreve başlayan 33 yaşındaki Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Susam iddiaya göre ameliyat sırasında bir hastaya ?katater' (boyundan damar yolu açılması) takılması yüzünden tartıştı.

Ameliyat sonrasında Dinlenme Odası'nda karşı karşıya gelen doktorlar, tartışmalarını burada da sürdürdü. Ardından amatör olarak boks yapan Dr. Fethi Akyol, attığı yumrukla meslektaşının burnunu kırdı. Aynı zamanda elmacık kemiği de çatlayan Dr. Susam, ilk müdahalenin ardından ameliyata alınırken, gözaltına alınan Dr. Fethi Akyol çıkarıldığı Adliye'de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Öte yandan kavga olayı ile ilgili olarak idari soruşturma başlattıklarını bildiren Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Koray Bingöl, ?Konu adliyeye intikal etmiştir. Bu konuda bir şey söyleyemem? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber