Hava Kuvvetleri Komutanı, Melih Gökçek'in oğullarına plaket verdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Şubat 2007 18:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Faruk Cömert, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğulları Osman ve Ahmet Gökçek'e plaket verdi.

Çeşitli sivil toplum örgütlerinin gecelerinde de sıkça boy gösteren Osman Gökçek, ağabeyi Ahmet Gökçek ile birlikte Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın 'Kartal Vakfı'na yaptıkları yardımlar dolayısıyla ödül aldı. Ödüllerini, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Faruk Cömert'in elinden alan kardeşlerden Osman Gökçek'in vakfa 5 bin YTL, Ahmet Gökçek'in ise Ankaraspor adına 25 bin YTL bağış yaptıkları öğrenildi.

Kurduğu Çankaya Gönüllüleri Derneği ile Çankaya Belediye Başkanlığı adaylık çalışmalarına devam eden Osman Gökçek, derneğinin simgesini, babası Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz arasında sürekli tartışmaya yol açan Kuğulu Park'ın 'kuğuları' yaptı. Çankaya Belediye Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Osman Gökçek, kurduğu Çankaya Gönüllüleri Derneği'nin amblemini de 'kuğu' yaptı. Gökçek'in başkanı olduğu derneğin simgeleri iki adet kuğu olurken, akla ise Çankaya Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi arasındaki Kuğulu Park tartışması geldi. Gökçek, Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz ile sürdürdüğü siyasi rekabeti dernek aracılığı ile yürütmeye başlarken, derneğinin simgesinin ise Çankaya'nın simgesi olarak bilinen Kuğulu Park'taki kuğulardan oluşması dikkat çekti. Derneğini internet ortamında da www.cankayagonulluleri.com ile oluşturan Gökçek, yakında bir de "Çankaya'nın sorunlarını işleyecek olan bir gazete" çıkartacağını açıkladı. Gökçek "Çankaya Belediyesi'nin uzun yıllardan beri gösterdiği kötü yönetime son vermek için bütün gücümüzle ve her cephede tartışıyoruz. Önce derneğimizi kurduk, ardından internet sitemizi ve son olarak da bir gazete çıkartmayı düşünüyoruz. Mücadelemizi gün geçtikçe güçlendireceğiz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber