'PKK terör örgütünün Hakkari'ye, Yüksekova'ya vereceği hiçbir hizmet yoktur'

Başbakan Yıldırım, Hakkari Yüksekova'da düzenlenen toplu açılış ve temel atma töreninde, "Siyaset meşru zeminde yapılır. Siyasetin zeminini kendi kirli amaçları için kullananlar, size hizmet değil, ihanet ettiler. Gayrimeşru alanlarda gözü olanlar siyaset yapamaz. Hakkari'de, Yüksekova'da yıllardır zulüm yapan PKK terör örgütünün Hakkari'ye, Yüksekova'ya vereceği hiçbir hizmet yoktur

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Nisan 2017 17:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'PKK terör örgütünün Hakkari'ye, Yüksekova'ya vereceği hiçbir hizmet yoktur'

Başbakan Yıldırım, Hakkari Yüksekova'da düzenlenen toplu açılış ve temel atma töreninde, "Siyaset meşru zeminde yapılır. Siyasetin zeminini kendi kirli amaçları için kullananlar, size hizmet değil, ihanet ettiler. Gayrimeşru alanlarda gözü olanlar siyaset yapamaz. Hakkari'de, Yüksekova'da yıllardır zulüm yapan PKK terör örgütünün Hakkari'ye, Yüksekova'ya vereceği hiçbir hizmet yoktur. Korkmayın, bu alçaklar bir daha sizin kılınıza dokunamayacak, hiç merak etmeyin. Devletiniz burada, ay yıldızlı bayrağımızın hepimizin başının üzerinde yeri var. Onun gölgesinde kardeşçe bir olarak, beraber olarak yaşamaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Başbakan Yıldırım: "Yer ve gök şahit olsun ki şehitlerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız, aziz şehitlerimizin ve onların yakınlarının intikamını en acı şekilde alacağız."

Başbakan Yıldırım, Hakkari'deki toplu açılış ve temel atma töreninde, "İşte Yüksekova Meydanı. Bu meydan ne diyor, bu meydan diyor ki 'Artık bu topraklarda teröre yer yok.' Terörden eser kalmayacak. Köklerini kazıyıncaya kadar bu mücadele kararlılıkla devam edecek." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber