Dersane öğrencisine omuz atma dayağı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Mart 2007 20:17, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

KAYSERİ'de ÖSS'ye hazırlanan 21 yaşındaki Ahmet Özçelik bir arkadaşıyla akşam saatlerinde evine dönerken ?omuz atma' konusunda çıkan tartışmada 10 kişilik grubun saldırısına uğradı. Hastaneye kaldırılan Özçelik'in çekilen röntgen filminde kafatasında çatlak olduğu belirlendi. Özçelik'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kayseri'nedi bir dersanede ÖSS'ye hazırlanan Ahmet Özçelik dün akşam saatlerinde oynadığı halı saha maçından sonra Fevziziçakmak Mahallesi'ndeki evine 22 yaşındaki arkadaşı Turgut Şahin ile birlikte yaya olarak giderken, iddiaya göre ?Omuz atma' konusunda Alpaslan Parkı'nda tartıştığı 10 kişilik grubun saldırısına uğradı. Saldırganlar kaçarken çevrede bulunanlar tarafından çağrılan ambulansla Özçelik, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servis travma müdahale odasına götürülerek tedavi altına alındı. Özçelik'in çekilen röntgen filminde kafatasında çatlak tesbit edildi.

Kavga anında arkadaşının yanında olan Turgut Şahin, ?Ne olduğunu anlayamadık. Bir anda 10 kişi arkadaşımıza saldırdı. Ayrıca, bıçak da çektiler, Neyseki ucuz atlattık? dedi. Ahmet Özçelik'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Polis olay ardından kaçan kimliği belirsiz kişilerin bulunması için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber