Kızını hastaneye getiren babaya saldırı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Nisan 2007 16:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kızını tedavi ettirmek için Şişli Etfal Hastanesi'ne getiren Fatih Okur, güvenlik görevlileri tarafından dövülerek hastanelik oldu.

Sabah saatlerinde annesiyle birlikte kızını hastaneye getiren gemici Fatih Okur, (33) otomobilini yol üzerine park ettiği gerekçesiyle güvenlik görevlileri tarafından uyarıldı. Bu sırada çıkan tartışma esnasında sayıları 5-6'yı bulan güvenlik görevlileri Okur'a meydan dayağı çekti. Ağzı, burnu, yüzü kanlar içinde kalan Okur, durumu dava edeceğini ve polis istediğini belirtti. Güvenlik görevlileri tarafından dayak yediğini iddia eden Okur, durumu emniyet güçlerine bildireceğini söyledi. Bu sırada güvenlik görevlileriyle Okur arasında yeniden tartışma yaşandı. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, babanın, çocuğu ve herkesin gözü önünde dövüldüğünü iddia etti. Okur'un annesi, kucağında torunuyla feryat ederek çocuğunun dövülmesine tepki gösterdi. Olayı görüntüleyen İHA ekibi de güvenlik görevlilerinin saldırısına maruz kaldı. İHA kamerasını kapatmak isteyen güvenlik görevlileriyle İHA ekibi arasında da tartışma yaşandı. Hastane bahçesinde çekim yapmak yasak olduğu gerekçesiyle İHA ekibi dışarı çıkarıldı. Kavgaya karışan güvenlik görevlileriyle dövülen baba Şişli Polis Merkezine götürüldü.

Hastane personelinden bir bayan, Okur'un sıraya girmek istemediğini belirterek, "Başhekim ve halkla ilişkiler müdürüyle görüşmek istedi. Bana dile gelmeyecek şeyler söyledi. O dayak yemedi. Kendi kendine etti" dedi.

Kanlar içindeki Fatih Okur ise, "Ben arabamı park ettim. Gelip arabamın kapısına tekme attılar. Daha sonra da bana saldırdılar" diye dert yandı.

Hastanenin güvenlik görevlileri, Okur'un kendilerine tartışma esnasında sopayla saldırdığını iddia etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber