İlk Mahalli Memur Alım İlanı Yayımlandı

Daha önce sitemizde yer aldığı üzere 1- il özel idareleri, 2- belediyeler ve 3- bunlara bağlı kuruluşlar ile mahalli idare birlikleri ve döner sermayeli kuruluşlara ilk defa memur alımları ÖSYM'nin merkezi memur yerleştirmelerinden çıkarılmıştır. Bu kurumlar ilanlarını, kendileri yayımlayacaktır. İlk ilanı ise Hatay İl Özel İdaresi ve Küçükçekmece Belediye Başkanlığı yayımlamıştır. Yayımlanacak tüm adaylar ilan.memurlar.net servisinin KPSS-B ilanları kategorisinde arşivlenecektir. Devamı için başlığa tıklayınız.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 19 Nisan 2007 15:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl özel idareleri, belediyeler ve bunlara bağlı kuruluşlar ile mahalli idare birlikleri ve döner sermayeli kuruluşlara ilk defa memur alımına yönelik ilanları artık ÖSYM yayımlamayacaktır. Bu tür ilanları ilgili kurumlar kendileri yayımlayacak ve Türkiye genelinde yayın yapan gazetelerin en az birinde ve bir mahalli gazetede ilan etmek suretiyle adaylara duyuracaktır.

Memurlar.net günlük basın yayın organlarının tümünü takip etmekte olup, yayımlanacak olan tüm ilanlar http://ilan.memurlar.net servisinde KPSS-B kategorisinde yayımlanacaktır.

Tüm adaylara duyurulur.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber