TBMM Genel Sekreterliği'ne Koca atandı

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 09 Mayıs 2007 17:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Rauf Bozkurt'un milletvekili adayı olmak üzere emekliye ayrılmasıyla birlikte boşalan TBMM Genel Sekreterliği görevine, Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürüten Ali Osman Koca atandı.

Rauf Bozkurt, bugün düzenlenen törenle görevini Ali Osman Koca'ya devretti. Rauf Bozkurt, 38 yıl görev yaptığı TBMM'de çok güzel anılarla ayrıldığını ve Ali Osman Koca'nın bu görevi layığı ile yapacağına inandığını belirtti. Ali Osman Koca, emekliyle ayrılan Bozkurt'a TBMM Başkanı Arınç imzalı bir teşekkür beratı ve plaket sundu.

Rauf Bozkurt görevi Ali Osman Koca'ya devrederken yaptığı konuşmada, yıllarca görev yaptığı TBMM çatısı altında hiçbir zaman hukuktan ayrılmadığı belirterek, TBMM Başkanı Bülent Arınç ve tüm mesai arkadaşlarına teşekkür etti. Bozkurt daha sonra, TBMM'nin sembolik altın anahtarını ve Genel Sekreterlik mührünü Ali Osman Koca'ya teslim etti.

TBMM Genel sekreterlik görevine atanması dolayısıyla TBMM Başkanı Arınç'a teşekkür eden Koca, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada, demokratik laik sosyal hukuk devletinin arkasında olacağımı ve TBMM'nin saygınlığının ve başarısının devamı için elimden geleni yapacağımı tekrar beyan ediyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber