Ülke genelinde sağanak yağışlar etkili olacak-Haritalı

Yağışların bugün öğle saatlerinde Muğla'nın iç, Denizli'nin güney ve Burdur'un batı kesimlerinde yer yer kuvvetli (21-50 mm/m2) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekmektedir

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 28 Mayıs 2018 16:58, Son Güncelleme : 28 Mayıs 2018 17:02
Ülke genelinde sağanak yağışlar etkili olacak-Haritalı

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Güney ve İç Ege, Doğu Akdeniz, Göller Yöresi, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ve Sinop ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinin aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinde Muğla'nın iç, Denizli'nin güney, Burdur'un batı kesimlerinde yer yer kuvvetli (21-50 mm/m2) olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Akdeniz ve İç Anadolu'nun doğusunda yer yer güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, bu akşam ilk saatlerde Marmara'nın kuzeyinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların bugün öğle saatlerinde Muğla'nın iç, Denizli'nin güney ve Burdur'un batı kesimlerinde yer yer kuvvetli (21-50 mm/m2) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber