Otoda servis ve indirim kampanyaları son sürat

Kaynak : Radikal
Haber Giriş : 21 Mayıs 2007 08:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

RADİKAL - İSTANBUL - Otomobil firmaları yaz tatiline çıkmadan önce araçlarını bakımdan geçirmek isteyenlerin sayısının artacağından hareketle tam da bu dönemde servis kampanyalarına hız verdi. Firmalar bu arada seçim öncesi ertelenen talebin önüne geçmek ve seçim sonrası oluşabilecek risklere karşı önlem almak için indirim kampanyalarını da bir bir devreye sokuyor.

Katalonya Oto, 21 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak bahar servis bakım kampanyasıyla Seat sahiplerine mekanik işçilik ve mekanik yedek parça ile motor yağı değişiminde yüzde 20 indirim sağlıyor. 21 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak avantajlı bahar bakımı kampanyası Katalonya Oto'nun Türkiye genelindeki 41 yetkili servis noktasında sunulacak.

Nissan da Yaza Hazırlık Kampanyası başlattı. Kampanyada; ücretsiz çekap (25 nokta kontrolü) yanında, bakım parçalarında yüzde 20 ve servis işçiliğinde, yüzde 30 indirim fırsatı sunuluyor. 12 Mayıs-16 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek kampanya, bütün Nissan araçları kapsıyor. Aracını servise getirenler, 80 YTL'den başlayan klima ve 50 YTL'den başlayan yakıt sistemi temizliği gibi sürprizlerle karşılaşıyor.

15 Mayıs-15 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Yaz Servis Kampanyası dahilinde Renault Fix servis paketlerinde yüzde 20 indirim uygulanıyor. Renault CarDvisit'e yüzde 20 daha fazla puan, ELF motor yağlarında yüzde 20 indirim ve 500 kişiye çekilişle TOTAL'den 150 YTL'lik yakıt Renault sahiplerini bekliyor. Ayrıca Megane Sedan mayıs ayında 31 bin 650 YTL, Megane HB ise 31 bin 240 YTL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Her iki modelde de 20 bin YTL'ye 12 ay yüzde 0 faiz seçeneği var. Clio ile ücretsiz kasko imkânı da sürüyor.

Yüzde 80'e kadar kredi imkanı

Skoda sahiplerine ücretsiz çekap hizmetinin yanı sıra parça ve işçilik ücretlerinde yüzde 20 indirim sağlarken, yeni satış kampanyası ise tüketiciye, 21 bin 506 YTL'den başlayan fiyatlarla Fabia sahibi olma imkânı sunuyor. Fabia'nın dizel modeli ise 26 bin 640 YTL'den başlıyor.

Doğuş Otomotiv-Volkswagen Ticari Araç iki yeni kampanya başlattı. Yeni Nesil Transporter ve Caravelle için başlatılan ve 30 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak satış kampanyası ile indirim avantajı ve kredili

alımlarda 60 aya varan vadelerle kredi sunuluyor. Transporter ve Caravelle'de fiyat 33 bin 600 YTL'den başlıyor. Peşin alımlarda yüzde 80'e kadar kredilendirme ve serviste yüzde 20 indirim var.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber