4 kişiyi öldüren polis tutuklandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Temmuz 2007 17:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eşi, çocuğu ve iki meslektaşını vurarak öldürdüğü iddia edilen polis memuru, tutuklandı.

Artvin'in Murgul ilçesinde eşi, çocuğu ve iki meslektaşını beylik tabancasıyla vurarak öldürdüğü iddia edilen polis memuru, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Murgul İlçe Emniyet Müdürlüğünde birlikte görev yaptığı meslektaşları Zühtü Avşar ve Süleyman Kaygısız ile eşi Sibel A. ve 5 yaşındaki oğlu Oğuzhan'ı beylik tabancasıyla vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan polis memuru A.İ.A, Emniyetteki sorgusunun ardından, bu ilçede adliye olmadığı için Borçka Adliyesine sevk edildi.

Nöbetçi savcılıktaki sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen A.İ.A, tutuklandı.

Bu arada, Trabzon Adli Tıp Kurumunda otopsileri tamamlanan Sibel A. ve Oğuzhan A. ile Süleyman Kaygısız'ın cenazeleri, ambulansla Balıkesir'e gönderildi. Diğer polis memuru Zühtü Avşar'ın cenazesinin ise Ankara'ya gönderildiği öğrenildi.

Murgul İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru A.İ.A, önceki gece, lojmanda kapı komşusu olan meslektaşı Süleyman Kaygısız, eşi Sibel A, 5 yaşındaki oğlu Oğuzhan A. ile Emniyette görevli polis memuru Zühtü Avşar'ı beylik tabancasıyla vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber