Erdoğan'ın sağlık sırrı: Maydonoz ve biber

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 21 Temmuz 2007 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

22 Temmuz öncesi liderler miting maratonunda sona geldi. Liderler 1,5 aydır il il dolaşırken, miting maratonunda rekoru Başbakan Recep tayyip Erdoğan kırdı. Seçim startını Siir'ten veren Erdoğan bugüne kadar 56 ilde halka seslendi. Erdoğan'ı 33 ille CHP lideri Baykal ve 22 il ile Recai Kutan izledi. Seçim süreci öncesi Başbakan Erdoğan'ı il il takip edeceği belirtilen MHP lideri Devlet Bahçeli'nin ise nefesi yetmedi. MHP lideri maratonunu 20 ille tamamladı. GP lideri Cem Uzan bölgesel toplantılar ile yetinirken, DP lideri Ağar 21 ilde halkın karşısına çıktı.

ERDOĞAN'IN DAYANIKLILIK SIRRI

Erdoğan, son dönemde sesinin kısılmasına karşı doğal yöntemlerle tedbir aldı. Erdoğan, her sabah çiğ yumurta ile acı olmayan biberi karıştırıp içiyor, ayrıca maydonoz, limon ve suyu kaynatıp içiyor. Erdoğan doğal yöntemler dışında iğne ya da ilaç kullanmıyor. Erdoğan, önceki akşam bir televizyon kanalında katıldığı programda, bir soru üzerine, seçim sürecinde 4 kilo verdiğini söyledi. Erdoğan, seçim öncesiyle birlikte toplam 8 kilo vererek 98 kilodan 90 kiloya düştüğünü ifade etti.

BAHÇELİ'NİN SOLUĞU YETMEDİ

Seçim süreci öncesinde Erdoğan'ı takip etme stratejisini ortaya koyan MHP'de ise Bahçeli'nin nefesi yetmedi. Bahçeli 1.5 aylık süreçte sadece 20 ilde halkın karşısına geçti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber