Ankara'da iki büyük alışveriş merkezi açılıyor

Haber Giriş : 20 Ağustos 2007 13:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

-Ankara iki büyük alışveriş merkezine daha kavuşacak. Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Cepa Alışveriş Merkezi, 23 Ağustos'ta kapılarını Ankaralılara açarken, Ankara'daki ilk uzmanlık satış merkezi olan Bauhaus ise 25 Ağustos tarihinde Ankaralılarla buluşacak.

Ankara iki büyük alışveriş merkezine daha kavuşacak. Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezlerinden olan ve 170 bin metrekarelik kapalı alana sahip Cepa Alışveriş Merkezi, 23 Ağustos'ta kapılarını Ankaralılara açacak. Toplam 140 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Cepa'nın yarın gerçekleştirilecek açılış etkinliğinde Ajda Pekkan konser verecek.

Yapı marketlerinin orjinali olarak bilinen Bauhaus ise 25 Ağustos tarihinde Ankaralılarla buluşacak. Toplam 15 bin metrekare satış alanına sahip olan Bauhaus, Ankara'daki ilk uzmanlık satış merkezi olarak 26 ayrı bölümde hizmet verecek.

Cepa Alışveriş Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, inşaatına 2005 yılında başlanan merkez, 170 bin metrekare kapalı alana sahip bulunuyor. Toplam 8 kattan oluşan Cepa'da, 14 bin metrekarelik iki katlı Carrefour ve 10 salonlu AFM Sinemaları bulunuyor. Cepa Alışveriş Merkezi'nin yarın saat 19:00'da gerçekleştirilecek açılış etkinliğinde Ajda Pekkan konser verecek.

Bauhaus'dan yapılan açıklamada ise merkezin elektro, hırdavat, ev tekstili, bahçe dünyası, banyo-vitrifiye, seramik, boya, ahşap, gibi gibi uzmanlık bölümlerinde 80 bini aşkın yerli-ithal ürün çeşitleriyle tüketiciye hizmet sunacağı kaydedildi. Açıklamada, Bauhaus'ın tüketiciye kendin-yap kavramını yerleştireceği ifade edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber