Yurtta hava tahmini...

Kaynak : NTV
Haber Giriş : 26 Ekim 2007 09:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yurtta hava durumu

Türkiye'nin batısında sağanak yağmur hafifleyerek devam edecek. Sıcaklık yeniden yükseliyor. Önümüzdeki yünlerde yağış kuzeydoğuda devam edecek.

İstanbul ve Bursa'da sabah ve öğle saatlerinde yerel sağanak yağmurlar bekleniyor. İzmir'de de öğleden sonra hafif yağmur görülebilir. Ankara'da yağmur akşama doğru başlayacak. Adana'da ise hava parçalı bulutlu ve ılık. İstanbul, Ankara ve Bursa 19, İzmir 22, Adana 29 derece.

Haberin devamı

Marmara Bölgesi'nde Trakya ve Çanakkale hariç yağmur geçişleri devam edecek. Cuma günü ise yağış kesilirken, sıcaklık artacak. Bugün Edirne 21, Çanakkale ve Sakarya 203 derece.

İç Anadolu'da hava ılık, sıcaklık 25 dereceye yakın seyrediyor. Bölgenin batısı bulutlanıyor. Eskişehir-Kırıkkale ve Konya çevrelerinde bir ara yağmur geçişi olabilir. Konya ve Sivas 22, Eskişehir 18 derece.

Ege'de etkili olan şiddetli yağmur, hafifleyerek iç kesimlerde devam edecek. Rüzgar ise hafifliyor. Bugün Denizli 21, Muğla 23, Kütahya 18 derece.

Akdeniz Bölgesi'nde parçalı bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Önemli bir yağış beklenmiyor. Güneydoğu Anadolu'da da hava parçalı bulutlu ve ılık. Bugün sıcaklık Antalya'da 26, Gaziantep'te 28 derece.

Doğu Anadolu'da sıcaklık yüksek değerlerde seyrediyor. Hafta sonu yağışlı hava ile birlikte serinleme bekleniyor. Bugün Erzurum 19, Malatya 25, Van 20 derece.

Karadeniz genelinde aralıklarla yağmur etkili oluyor. Hafta sonu bölgenin doğusunda sıcaklık düşüşe geçecek. Bugün sıcaklık Trabzon ve Samsun'da 22, Bolu'da 18 derece.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber