Personel müdürüne tecavüz eden sanığa 22 yıl hapis

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Aralık 2007 17:38, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

İzmir'in Kemalpaşa İlçesinde çalıştığı fabrikanın personel müdürüne tecavüz edip, parasını gasp ettiği iddiasıyla yargılanan sanık, 22 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

İzmir 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu yargılanan Barış Düz (24) ile avukatlar katıldı.

Barış Düz, esas hakkındaki savunmasında, bisküvi fabrikasındaki işinden ayrılarak aynı fabrika bünyesindeki akaryakıt istasyonunda pompacı olarak görev yapmaya başladığını ve personel müdürü A.A'dan (31) kıdem tazminatı hakkını talep ettiğini söyledi.

Suçlamaları reddeden sanık "Kemalpaşa'da buluştuk, otomobilime bindi.

Kendi isteği üzerine birlikte olduk. Ben sadece kıdem tazminatımı talep etmiştim" dedi.

Yargılama sonunda mahkeme heyeti, sanığa silahlı yağma suçundan 10 yıl, cinsel saldırı suçundan ise 12 yıl hapis cezası verdi.

OLAY

İzmir'in Kemalpaşa ilçesindeki bir bisküvi fabrikasında personel müdürü olarak çalışan A.A, 3 Mart 2007 tarihinde, tecavüze uğradığını ve 850 YTL'sinin gasbedildiğini öne sürerek, polise başvurmuştu.

A.A, yeni görev yerindeki usulsüzlükleri anlatacağını söylediği için otomobiline bindiği sanığın Çiçekli köyü yakınında bıçak zoruyla kendisine tecavüz ettiğini ve parasını aldığını iddia etmişti.

A.A'nın şikayeti üzerine tutuklanan Barış Düz hakkında, silahlı yağma ve cinsel saldırı suçlarını işlediği iddiasıyla dava açılmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber