Samsun'da, kamu personeli sicil notunu internetten öğreniyor

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 14 Aralık 2007 01:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun Defterdarlığında 4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince sicil notlarını öğrenme talebinde bulunan personel sicil notlarını internetten öğrenebiliyor.

Samsun Defterdarlığında, Personel Müdürlüğü Toplam Kalite Ekibinin hazırlamış olduğu proje ile Türkiye'de ilk defa Defterdarlıkta tüm personelin sicil notlarını elektronik ortamda kendilerine verilen şifre ile öğrenmeleri sağlandı.

Projenin uygulanması Maliye Bakanlığı ve Samsun Valiliğince de kabul görmüş olup, Samsun Valisi Sayın Hasan Basri GÜZELOĞLU projeye katkısı bulunan Defterdar Ali SAĞLAM, Defterdar Yardımcısı Ahmet Yalçın AYDIN ile Dolunay Kalite Geliştirme Ekibi Üyeleri Personel Müdürü Mehmet TURAL, Tülay TURAN, Levent DEDEAĞAÇ, Ömür GEVEZ, Hüseyin SAYDAM, Şerafettin ÖZDEMİR, Şaziye KEŞKEKÇİ, Nurten CİRİT, Nilüfer ERDOĞAN'ı kabul ederek kutlamıştır.

Projenin Samsun İlinde diğer Kamu Kuruluşları ile Kaymakamlıklarda uygulanması için talimat verilmiş ve proje uygulamaya konulmuştur.

Projenin Samsun İli genelinde bulunan Kamu Kurumlarında uygulanması durumunda zaman ve emek kaybı hariç yıllık 26.500.00.-YTL., Türkiye genelinde tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarında uygulanması durumunda kırtasiye ve posta gideri olarak 1.440.000.00.-YTL. tasarruf sağlanacağı hesaplanmıştır. Bu da her yıl 123.000 ağacı yok olmaktan kurtarmak anlamına gelmekte....

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber