CHP Nizip teşkilatındaki olaylı kavgada polis memuru ağır yaralandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ocak 2008 09:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep Nizip ilçesinde pazar günü yapılan CHP ilçe kongresinde kazanan Abdurahman Orhan ile daha önceki ilçe yönetimi arasında çıkan kavgada her iki taraftan da 10 kişi yaralanırken bir sivil polis memuru da çıkan kavgada kafasına aldığı sopa darbesi ile ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kavga şöyle gelişti: 6 Ocak Pazar günü yapılan CHP Nizip ilçe başkanlığı seçimini kazanan Abdurahman Orhan ve Mustafa Altınbaş'ın ekibi ile 22 Temmuz seçimleri öncesi ilçe teşkilatı arasında 100 kişilik bir grubun tartışması sonucu çıkan olayda her iki taraftan birçok kişi yaralandı. Yarlananlar Levent Altınbaş, Abdullah Altınbaş, Mehmet Salih Osanmaz, Yasin Altınbaş, Yahya Altınbaş, Mahmut Orhan, Abduraolayhman Orhan yaralı olarak Nizip Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildi. Arbede sırasında başına sopa darbesi alan bir sivil polis memuru da ağır yaralandı. Yaralanan polis memuru Durdu Akgün, Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldırıldıktan sonra hayati tehlike kaydı ile Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Olaya karışanlar gözaltına alındı. Gözaltına alınanların arasında Nizip Ticaret Odası Meclis Başkanı Abdullah Altınbaş da bulunuyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber