Herkesin Bir Benzeri Varmış

İşte ünlülerin benzerleri

  1. Rusya Devlet Başkanı Vilademir Putin'e benzeyen fotoğraf tartışma konusu oldu.

    Rusya Devlet Başkanı Vilademir Putin'e benzeyen fotoğraf tartışma konusu oldu.

  2. 'Putin'in ikizi' diye dolaşan fotoğraftaki şahsın kim olduğu merak edildi.      Başkent Moskova'da metroda çekilen fotoğrafta, Putin'in neredeyse tıpatıp aynısı.     Fotoğraf kısa süre içinde viral oldu.

    'Putin'in ikizi' diye dolaşan fotoğraftaki şahsın kim olduğu merak edildi. Başkent Moskova'da metroda çekilen fotoğrafta, Putin'in neredeyse tıpatıp aynısı. Fotoğraf kısa süre içinde viral oldu.

  3. Ünlü aktör Leonardo Di Caprio'ya benzeyen ve bir Rus vatandaşına ait olduğu iddia edilen fotoğraf internette tartışma konusu oldu.

    Ünlü aktör Leonardo Di Caprio'ya benzeyen ve bir Rus vatandaşına ait olduğu iddia edilen fotoğraf internette tartışma konusu oldu.

  4. Sosyal medyada, Gürcistan'da yayınlanan bir programa katılan adamın videosu paylaşım rekoru kırdı.

    Sosyal medyada, Gürcistan'da yayınlanan bir programa katılan adamın videosu paylaşım rekoru kırdı.

  5. İşte Acun'a benzetilen o adam...

    İşte Acun'a benzetilen o adam...

  6. Kadrajda yer alan bir ismin Acun Ilıcalı'ya olan benzerliği dikkat çekti.

    Kadrajda yer alan bir ismin Acun Ilıcalı'ya olan benzerliği dikkat çekti.

  7. 24 yaşındaki İskoç Chelsea Marr'ın hayatı Jolie'ye olan benzerliği sayesinde değişti.

    24 yaşındaki İskoç Chelsea Marr'ın hayatı Jolie'ye olan benzerliği sayesinde değişti.

  8. Bir petrol ve gaz firmasında çalışan Marr, Angelina Jolie'ye olan benzerliği sayesinde sosyal medyada fenomen haline geldi.      Genç kadın bu benzerliğin fark edilmesi sayesinde hem Instagram'da hem de Facebook'ta çok sayıda takipçi kazandı.

    Bir petrol ve gaz firmasında çalışan Marr, Angelina Jolie'ye olan benzerliği sayesinde sosyal medyada fenomen haline geldi. Genç kadın bu benzerliğin fark edilmesi sayesinde hem Instagram'da hem de Facebook'ta çok sayıda takipçi kazandı.

  9. Hatta Chelsea Marr bu ilgiden öylesine memun kadı ki Facebook sayfasında bir teşekkür mesajı bile yayınladı.

    Hatta Chelsea Marr bu ilgiden öylesine memun kadı ki Facebook sayfasında bir teşekkür mesajı bile yayınladı.

  10. Marr mesajında Jolie'ye benzetilmekten mutluluk duyduğunu belirterek "Gerek benim sosyal medya sayfalarımda gerekse çeşitli internet bloglarında benzerlik konusuda yorum yapan, sözleriyle kendimi iyi hissettiren herkese teşekkür ederim" dedi.

    Marr mesajında Jolie'ye benzetilmekten mutluluk duyduğunu belirterek "Gerek benim sosyal medya sayfalarımda gerekse çeşitli internet bloglarında benzerlik konusuda yorum yapan, sözleriyle kendimi iyi hissettiren herkese teşekkür ederim" dedi.

  11. Chelsea Marr aslında pek de Angelina Jolie'ye benzediği görüşünde değil. "Dürüst olmam gerekirse ben böyle bir benzerlik görmüyorum. Aynaya baktğımda gördüğüm tek şey bütün diğer kızlar gibi bir sürü kusur" diye konuştu.

    Chelsea Marr aslında pek de Angelina Jolie'ye benzediği görüşünde değil. "Dürüst olmam gerekirse ben böyle bir benzerlik görmüyorum. Aynaya baktğımda gördüğüm tek şey bütün diğer kızlar gibi bir sürü kusur" diye konuştu.

  12. Kadıköy - Kartal minibüsünde şoförlük yapan bu adam Erdal Beşikçioğlu'na benzerliği ile dikkat çekti.

    Kadıköy - Kartal minibüsünde şoförlük yapan bu adam Erdal Beşikçioğlu'na benzerliği ile dikkat çekti.

  13. Bruce Willis

    Bruce Willis

  14. Jason Statham

    Jason Statham

  15. Kim Kardashian’a fiziksel olarak benzeyen Melissa Molinaro’nun göründüğü reklam videosu YouTube’da 2 milyondan fazla görüntülendi.

    Kim Kardashian’a fiziksel olarak benzeyen Melissa Molinaro’nun göründüğü reklam videosu YouTube’da 2 milyondan fazla görüntülendi.

  16. Kim Kardashian(solda), Melissa Molinaro    Ünlü yıldızın talebi, reklamdan doğan zararının karşılanması ve Old Navy’nin kendisine benzeyen modeli reklamlarında kullanmayı bırakması. San Francisco merkezli Gap’in sözcüsü Louise Callagy, firmanın henüz davadan haberdar olmadığını, yorum yapmayacaklarını belirtti.

    Kim Kardashian(solda), Melissa Molinaro Ünlü yıldızın talebi, reklamdan doğan zararının karşılanması ve Old Navy’nin kendisine benzeyen modeli reklamlarında kullanmayı bırakması. San Francisco merkezli Gap’in sözcüsü Louise Callagy, firmanın henüz davadan haberdar olmadığını, yorum yapmayacaklarını belirtti.

  17. 22 yaşındaki genç kadın şarkıcı Dani Shay, şöhreti son dönemin pop ikonlarından 17 yaşındaki Justin Bieber'a benzerliğiyle yakaladı.

    22 yaşındaki genç kadın şarkıcı Dani Shay, şöhreti son dönemin pop ikonlarından 17 yaşındaki Justin Bieber'a benzerliğiyle yakaladı.

  18. 15 yaşındaki lise öğrencisi Sudenaz Selvi, Türkay Şoray'a olan benzerliğiyle dikkat çekiyor. İşte ünlülere benzeyen hayranları...

    15 yaşındaki lise öğrencisi Sudenaz Selvi, Türkay Şoray'a olan benzerliğiyle dikkat çekiyor. İşte ünlülere benzeyen hayranları...

  19. People, ünlülere en çok benzeyen hayranların fotoğraflarını yayınladı. Sonuç şaşırtıcı...

    People, ünlülere en çok benzeyen hayranların fotoğraflarını yayınladı. Sonuç şaşırtıcı...

  20. George Clooney

    George Clooney

  21. Hilary Duff

    Hilary Duff

  22. Rihanna

    Rihanna

  23. Jack Nicholson

    Jack Nicholson

  24. Sean Connery

    Sean Connery

  25. Paris Hilton

    Paris Hilton