İnanmak Mı Zor, Unutmak Mı?

İnanmak mı zor, unutmak mı?

  1. Amerika'da çıkan kasırga için tahliye işlemi yapan New York polisleri "Bize bir şey olmaz diyen Türkleri ikna edemiyoruz" diyeli 2 yıl oldu.

    Amerika'da çıkan kasırga için tahliye işlemi yapan New York polisleri "Bize bir şey olmaz diyen Türkleri ikna edemiyoruz" diyeli 2 yıl oldu.

  2. İzmirli bir iş adamının oğlunun sünnet düğününe katılan Bülent Ersoy, sünnet çocuğuna "Ben de sünnet oldum, korkma" diyeli 23 yıl oldu.

    İzmirli bir iş adamının oğlunun sünnet düğününe katılan Bülent Ersoy, sünnet çocuğuna "Ben de sünnet oldum, korkma" diyeli 23 yıl oldu.

  3. Serdar Ortaç, "Padişah şarkımı Sibel Can yerine Ahmet Kaya söylese daha iyi olurdu. Çünkü nakaratta sosyalizm var" diyeli 15 yıl oldu.

    Serdar Ortaç, "Padişah şarkımı Sibel Can yerine Ahmet Kaya söylese daha iyi olurdu. Çünkü nakaratta sosyalizm var" diyeli 15 yıl oldu.

  4. Son albümüyle istediği başarıyı yakalayamayan Atilla Taş, uyuşturucu kullandığı iddiasıyla kendini narkotiğe ihbar edeli 9 yıl oldu

    Son albümüyle istediği başarıyı yakalayamayan Atilla Taş, uyuşturucu kullandığı iddiasıyla kendini narkotiğe ihbar edeli 9 yıl oldu

  5. Çok pahalı bir dizi olmasına rağmen TRT'nin Kenan Evren'in isteğiyle satın aldığı Kara Şimşek'in ilk bölümü yayınlanalı 28 yıl oldu.

    Çok pahalı bir dizi olmasına rağmen TRT'nin Kenan Evren'in isteğiyle satın aldığı Kara Şimşek'in ilk bölümü yayınlanalı 28 yıl oldu.

  6. Bir otelin açılışında İbrahim Tatlıses, verilen yemeği "Gazze'de çocuklar ölürken bu yemeği yiyemem" diyerek aniden ağlayalı 4 yıl oldu.

    Bir otelin açılışında İbrahim Tatlıses, verilen yemeği "Gazze'de çocuklar ölürken bu yemeği yiyemem" diyerek aniden ağlayalı 4 yıl oldu.

  7. Tuğba Ekinci, izlediği tiyatro oyunu için "Ben sevmediğime göre halk da sevmeyecek" sözleriyle tiyatro camiasını uyaralı 7 yıl oldu.

    Tuğba Ekinci, izlediği tiyatro oyunu için "Ben sevmediğime göre halk da sevmeyecek" sözleriyle tiyatro camiasını uyaralı 7 yıl oldu.

  8. TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar kendi maaşının artırılması talebi reddedilince "Paraya ihtiyacım yok ama insanın nefsi istiyor" diyeli 3 yıl oldu.

    TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar kendi maaşının artırılması talebi reddedilince "Paraya ihtiyacım yok ama insanın nefsi istiyor" diyeli 3 yıl oldu.

  9. Zekeriya Beyaz, "Kurban bayramında tavuk kesilsin" önerisinde bulunalı 12 yıl oldu.

    Zekeriya Beyaz, "Kurban bayramında tavuk kesilsin" önerisinde bulunalı 12 yıl oldu.

  10. Ayşe Özgün, köşesinden Saddam Hüseyin'e "Bırak her şeyi gel beraber ızgara balık yiyelim." diyerek savaşı durdurmaya çalışalı 11 yıl oldu.

    Ayşe Özgün, köşesinden Saddam Hüseyin'e "Bırak her şeyi gel beraber ızgara balık yiyelim." diyerek savaşı durdurmaya çalışalı 11 yıl oldu.

  11. Gazeteciye kafa atan Pascal Nouma, "Vurmadım. Otelin önünde sabuna bastı düştü. Ben içerdeydim where is the adalet" diyeli 12 yıl oldu.

    Gazeteciye kafa atan Pascal Nouma, "Vurmadım. Otelin önünde sabuna bastı düştü. Ben içerdeydim where is the adalet" diyeli 12 yıl oldu.

  12. Deniz Baykal, önündeki masada duran Mustafa Sarıgül'ün manşette yer aldığı gazeteyi eliyle usul usul iterek yere düşüreli 5 yıl oldu.

    Deniz Baykal, önündeki masada duran Mustafa Sarıgül'ün manşette yer aldığı gazeteyi eliyle usul usul iterek yere düşüreli 5 yıl oldu.

  13. Hiç bir daveti kaçırmayan modacı Siren Ertan, bir derginin şaka niyetiyle gönderdiği ''Tanganika Cumhuriyeti Naip Kralı'nın taç giymesi şerefine düzenlenen balo'' daveti için olmayan bir ülkenin şerefine tam saatinde Swissotel'de hazır olalı 12 yıl oldu.

    Hiç bir daveti kaçırmayan modacı Siren Ertan, bir derginin şaka niyetiyle gönderdiği ''Tanganika Cumhuriyeti Naip Kralı'nın taç giymesi şerefine düzenlenen balo'' daveti için olmayan bir ülkenin şerefine tam saatinde Swissotel'de hazır olalı 12 yıl oldu.

  14. Vestel Manisa-Bursa maçında hakem Metin Tokat'ın başına bir paraşütçü düşeli 6 yıl oldu...

    Vestel Manisa-Bursa maçında hakem Metin Tokat'ın başına bir paraşütçü düşeli 6 yıl oldu...

  15. Alişan ''Her Şey Dahil'' programında yayın öncesi heybetli görünmek için yaptığı hazırlıkları unutarak ceketini çıkarınca, omuzlarına yerleştirdiği peçeteler yerlere saçılalı 4 yıl oldu...

    Alişan ''Her Şey Dahil'' programında yayın öncesi heybetli görünmek için yaptığı hazırlıkları unutarak ceketini çıkarınca, omuzlarına yerleştirdiği peçeteler yerlere saçılalı 4 yıl oldu...

  16. Nihat Doğan sevgilisinden gelen mesajları gazetecilere gösterdikten sonra aniden ''Ben bunları size niye gösteriyorum'' diye sinirlenip cep telefonunu kıralı 5 yıl oldu...

    Nihat Doğan sevgilisinden gelen mesajları gazetecilere gösterdikten sonra aniden ''Ben bunları size niye gösteriyorum'' diye sinirlenip cep telefonunu kıralı 5 yıl oldu...

  17. Savaş Ay, Stüdyo 4 programında artistik hareketlerle şapkadan tavşan çıkarma gösterisi yaparken tavşanı öldüreli 6 yıl oldu.

    Savaş Ay, Stüdyo 4 programında artistik hareketlerle şapkadan tavşan çıkarma gösterisi yaparken tavşanı öldüreli 6 yıl oldu.

  18. Rıdvan Dilmen, "Şeytan mısın, şam şeytanı mısın nesin susar mısın?" diyen Bülent Ersoy'a bira şişesi fırlatalı 24 yıl oldu.

    Rıdvan Dilmen, "Şeytan mısın, şam şeytanı mısın nesin susar mısın?" diyen Bülent Ersoy'a bira şişesi fırlatalı 24 yıl oldu.

  19. Çaycuma havaalanı, açıldığı gün uçakların havaalanı önündeki dağ yüzünden kalkıp inemeyeceğinin farkedilmesi üzerine kapanalı 13 yıl oldu.

    Çaycuma havaalanı, açıldığı gün uçakların havaalanı önündeki dağ yüzünden kalkıp inemeyeceğinin farkedilmesi üzerine kapanalı 13 yıl oldu.

  20. Elinde kalan mobilyaları ucuza elden çıkarmak için ''Kapatıyoruz'' adıyla mağaza açan bir mobilyacı, altı ayda kâra geçince Denizli ve Manisa'da da birer ''Kapatıyoruz'' açalı 4 yıl oldu...

    Elinde kalan mobilyaları ucuza elden çıkarmak için ''Kapatıyoruz'' adıyla mağaza açan bir mobilyacı, altı ayda kâra geçince Denizli ve Manisa'da da birer ''Kapatıyoruz'' açalı 4 yıl oldu...

  21. Manken Nilay Dorsa, "Picasso'yu tabiki tanıyorum. Yurtdışında birkaç yerde karşılaşmış olabiliriz" diyeli 8 yıl oldu.

    Manken Nilay Dorsa, "Picasso'yu tabiki tanıyorum. Yurtdışında birkaç yerde karşılaşmış olabiliriz" diyeli 8 yıl oldu.

  22. İstanbul Boğazı tamamen buz kütleleriyle kaplanalı 58 yıl oldu.

    İstanbul Boğazı tamamen buz kütleleriyle kaplanalı 58 yıl oldu.

  23. ABD eski başkanı George H. W. Bush, Tokyo ziyaretindeki bir yemek sırasında Japonya Başbakanın üzerine kusalı 20 yıl oldu.

    ABD eski başkanı George H. W. Bush, Tokyo ziyaretindeki bir yemek sırasında Japonya Başbakanın üzerine kusalı 20 yıl oldu.

  24. Manken Doğa Bekleriz, 'kepçe' olarak nitelediği kulaklarını, bir davete giderken Japon yapıştırıcısıyla kafasına yapıştıralı 5 yıl oldu...

    Manken Doğa Bekleriz, 'kepçe' olarak nitelediği kulaklarını, bir davete giderken Japon yapıştırıcısıyla kafasına yapıştıralı 5 yıl oldu...

  25. Serdar Ortaç ''İlham kaynağım şu gördüğünüz Boğaz.Bu deniz öküze bile ilham verir'' diyerek şarkılarının kaynağını açıklayalı 9 yıl oldu.

    Serdar Ortaç ''İlham kaynağım şu gördüğünüz Boğaz.Bu deniz öküze bile ilham verir'' diyerek şarkılarının kaynağını açıklayalı 9 yıl oldu.

  26. Flash TV, Papa' ya "Müslüman ol" çağrısı yapalı 13 yıl...

    Flash TV, Papa' ya "Müslüman ol" çağrısı yapalı 13 yıl...

  27. Ece Erken, ''Köpeğim öldü çok üzüldüm.Bu arada Mahsun Kırmızıgül'ün de babası ölmüş.İkimizin de başı sağ olsun,'' diyerek taziyeyi aradan çıkaralı 9 yıl oldu..

    Ece Erken, ''Köpeğim öldü çok üzüldüm.Bu arada Mahsun Kırmızıgül'ün de babası ölmüş.İkimizin de başı sağ olsun,'' diyerek taziyeyi aradan çıkaralı 9 yıl oldu..

  28. Savaş Ay Maçka'daki sinema yangınında alevlerden zor kurtulmuş gibi (yüzü gözü is içinde) yaşanan faciayı anlatırken çevredeki vatandaşlar tarafından olay yerine sonradan geldiği gerekçesiyle protesto edileli 9 yıl oldu...

    Savaş Ay Maçka'daki sinema yangınında alevlerden zor kurtulmuş gibi (yüzü gözü is içinde) yaşanan faciayı anlatırken çevredeki vatandaşlar tarafından olay yerine sonradan geldiği gerekçesiyle protesto edileli 9 yıl oldu...

  29. Hidayet Türkoğlu, Angola karşılaşması sonrası, ''Allah da yardım etti sağ olsun,'' diyerek samimiyetin sınırlarını zorlayalı 11 yıl oldu...

    Hidayet Türkoğlu, Angola karşılaşması sonrası, ''Allah da yardım etti sağ olsun,'' diyerek samimiyetin sınırlarını zorlayalı 11 yıl oldu...

  30. Show TV nin 3 boyutlu yılbaşı programı yayınlayacağını duyurmasıyla, binlerce insan gazete bayilerinde satılan karton çerçeveli "özel" gözlüklere hücum edeli ve akşam ekran başında hayal kırıklığına uğrayalı 12 yıl...

    Show TV nin 3 boyutlu yılbaşı programı yayınlayacağını duyurmasıyla, binlerce insan gazete bayilerinde satılan karton çerçeveli "özel" gözlüklere hücum edeli ve akşam ekran başında hayal kırıklığına uğrayalı 12 yıl...

  31. -David copperfield' in gösterş sırasında sahneye çağırarak yok ettiği Atilla Taş, geri geldikten sonra nasıl kaybolduğunu hemen açıklayarak koca şovu berbat edeli 9 yıl...

    -David copperfield' in gösterş sırasında sahneye çağırarak yok ettiği Atilla Taş, geri geldikten sonra nasıl kaybolduğunu hemen açıklayarak koca şovu berbat edeli 9 yıl...

  32. Murat Kekilli, müzik hayatında ikinci kez albümüne aldığı 'Bu Akşam Ölürüm' adlı şarkısının ardından Türkiye genelinde intihar olayları yaşanalı ve Reha Muhtar bu olaylar üzerine; 'Bana bak! Ketili misin, Kekili misin, adını bile bilmiyorum. Arkadaşlarıma sordum onlar da bilmiyorlar. Bir daha böyle şarkılar  yapma!' diyeli 14 yıl oldu...

    Murat Kekilli, müzik hayatında ikinci kez albümüne aldığı 'Bu Akşam Ölürüm' adlı şarkısının ardından Türkiye genelinde intihar olayları yaşanalı ve Reha Muhtar bu olaylar üzerine; 'Bana bak! Ketili misin, Kekili misin, adını bile bilmiyorum. Arkadaşlarıma sordum onlar da bilmiyorlar. Bir daha böyle şarkılar yapma!' diyeli 14 yıl oldu...

  33. Galatasaraylı futbolcu Sabri arkasında ''Sarbi'' yazan bir formayla sahaya çıkalı 9 yıl oldu...

    Galatasaraylı futbolcu Sabri arkasında ''Sarbi'' yazan bir formayla sahaya çıkalı 9 yıl oldu...