Sorumsuzluğun Böylesi

Fotoğrafın genelini görünce tehlikeyi anlayacaksınız...

  1. Yan yana oturan gençlerin bu fotoğrafında bir sorun yok. Ancak fotoğrafın genelini görünce tehlikeyi anlayacaksınız.

    Yan yana oturan gençlerin bu fotoğrafında bir sorun yok. Ancak fotoğrafın genelini görünce tehlikeyi anlayacaksınız.

  2. Rusya'da ev partisinde toplanan gençler alkolü fazla kaçırınca sınır tanımadı. Alkolün etkisiyle taşkınlık yapmaya başlayan gençler partinin ilerleyen saatlerinde öyle bir halde görüntülendi ki...

    Rusya'da ev partisinde toplanan gençler alkolü fazla kaçırınca sınır tanımadı. Alkolün etkisiyle taşkınlık yapmaya başlayan gençler partinin ilerleyen saatlerinde öyle bir halde görüntülendi ki...

  3. Oldukça yüksek bir apartman dairesinde bulunan gençler ilerleyen saatlerde apartmanın dış bölmesine geçmeye başladı.  Ancak bulundukları yer görenlerin yüreğini ağzına getirdi.

    Oldukça yüksek bir apartman dairesinde bulunan gençler ilerleyen saatlerde apartmanın dış bölmesine geçmeye başladı. Ancak bulundukları yer görenlerin yüreğini ağzına getirdi.

  4. Gençlerin bu sorumsuz davranışı civardakilere korku dolu anlar yaşattı. O anlar karşı apartmandan böyle görüntülendi. Partinin sonu hakkında bilgi verilmedi ancak gençlerin bu davranışı sosyal medyada tepki topladı.

    Gençlerin bu sorumsuz davranışı civardakilere korku dolu anlar yaşattı. O anlar karşı apartmandan böyle görüntülendi. Partinin sonu hakkında bilgi verilmedi ancak gençlerin bu davranışı sosyal medyada tepki topladı.

  5. Dünyanın dört bir yanından internette paylaşılan bu fotoğrafların hepsi güvenliği hiçe sayıp önlem almayan insanları yansıtıyor.

    Dünyanın dört bir yanından internette paylaşılan bu fotoğrafların hepsi güvenliği hiçe sayıp önlem almayan insanları yansıtıyor.

  6. Dubai'deki Jumeirah Plajı'nda bulunan apartman bloklarından birinin 34. katında, yerden 121 metre yükseklikte çalışan temizlik görevlisi    Fotoğrafları karşı bloktan çeken apartman sakini normalde profesyonel temizlikçilerin güvenlik ekipmanlarına sahip olduğunu söylüyor. Ancak Dubai'deki göçmen işçilerin nasıl koşullarda çalıştığı malum.

    Dubai'deki Jumeirah Plajı'nda bulunan apartman bloklarından birinin 34. katında, yerden 121 metre yükseklikte çalışan temizlik görevlisi Fotoğrafları karşı bloktan çeken apartman sakini normalde profesyonel temizlikçilerin güvenlik ekipmanlarına sahip olduğunu söylüyor. Ancak Dubai'deki göçmen işçilerin nasıl koşullarda çalıştığı malum.