Yenikapı'daki Demokrasi Ve Şehitler Mitingi'nden Kareler

"Demokrasi ve Şehitler Mitingi" için, milyonlarca vatandaş Yenikapı'ya akın etti

  1. Cumhurbaşkanı tek tek selamlaştı  <br>Cumhurbaşkanı Erdoğan burada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile selamlaştı.

    Cumhurbaşkanı tek tek selamlaştı
    Cumhurbaşkanı Erdoğan burada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile selamlaştı.

  2. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak ile selamlaştı.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan burada Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak ile selamlaştı.

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile selamlaştı.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile selamlaştı.

  4. Cumhurbaşkanı, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak ile selamlaştı.

    Cumhurbaşkanı, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak ile selamlaştı.

  5. Cumhurbaşkanlığı himayesinde, İstanbul Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi desteğiyle düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi", Yenikapı Miting Alanı'nda gerçekleştirildi. Kimi vatandaşlar miting alanına vapurlar ve teknelerle geldiler.

    Cumhurbaşkanlığı himayesinde, İstanbul Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi desteğiyle düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi", Yenikapı Miting Alanı'nda gerçekleştirildi. Kimi vatandaşlar miting alanına vapurlar ve teknelerle geldiler.