Trabzon'da Sel Felaketi

Trabzon'da Sel Felaketi

  1. Trabzon'da meydana gelen sel felaketinde 2 kişi hayatını kaybederken, bir kişiden de haber alınamıyor.

    Trabzon'da meydana gelen sel felaketinde 2 kişi hayatını kaybederken, bir kişiden de haber alınamıyor.

  2. Trabzon'un Beşikdüzü, Vakfıkebir ve Şalpazarı İlçeleri ile Giresun'un ise Eynesil İlçesi'nde aşırı yağışlar sonucu sel felaketi yaşandı.

    Trabzon'un Beşikdüzü, Vakfıkebir ve Şalpazarı İlçeleri ile Giresun'un ise Eynesil İlçesi'nde aşırı yağışlar sonucu sel felaketi yaşandı.

  3. İki kentte 4 ilçe sular altında kalırken, Beşikdüzü İlçesi Ağaçlı Mahallesi'nde çöken evde moloz yığınlarının altında kalan Fatih Oğuzhan ile Dolanlı Mahallesi'nde heyelan nedeniyle toprak altında kalan Dürdane Dübüş hayatını kaybetti.

    İki kentte 4 ilçe sular altında kalırken, Beşikdüzü İlçesi Ağaçlı Mahallesi'nde çöken evde moloz yığınlarının altında kalan Fatih Oğuzhan ile Dolanlı Mahallesi'nde heyelan nedeniyle toprak altında kalan Dürdane Dübüş hayatını kaybetti.

  4. Yaşanan sel felaketinin ardından bölgede birçok iş yeri sular altında kalırken, merkez ilkokulu ve ortaokulunda öğrenci ve öğretmenler mahsur kaldı.

    Yaşanan sel felaketinin ardından bölgede birçok iş yeri sular altında kalırken, merkez ilkokulu ve ortaokulunda öğrenci ve öğretmenler mahsur kaldı.

  5. Mahsur kalan öğrenciler ve öğretmenler kurtarma ekiplerinin yardımıyla okuldan çıkarıldı.

    Mahsur kalan öğrenciler ve öğretmenler kurtarma ekiplerinin yardımıyla okuldan çıkarıldı.

  6. Trabzon Valisi Yücel Yavuz da konuya ilişkin yaptığı açıklamada iki vatandaşın heyelan nedeniyle yaşamını yitirdiğini belirtti.

    Trabzon Valisi Yücel Yavuz da konuya ilişkin yaptığı açıklamada iki vatandaşın heyelan nedeniyle yaşamını yitirdiğini belirtti.