Survivor Adasından Vadiye Transfer

Survivor adasından 'Vadi'ye transfer

  1. Survivor yarışmasında şampiyon olduktan sonra adından söz ettiren yakışıklı oyuncu, yeni sezonda 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde rol alacak.

    Survivor yarışmasında şampiyon olduktan sonra adından söz ettiren yakışıklı oyuncu, yeni sezonda 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde rol alacak.

  2. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor'da şampiyon olduktan sonra ünlenen Uğur Pektaş, 'Arka Sokaklar' dizisinde 'Murat Komiser' karakterine hayat vermişti.

    Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor'da şampiyon olduktan sonra ünlenen Uğur Pektaş, 'Arka Sokaklar' dizisinde 'Murat Komiser' karakterine hayat vermişti.

  3. 2008 yılında Gamze Özçelik'le hayatını birleştiren Pektaş, yeni sezonda 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun kadrosuna dahil oldu.

    2008 yılında Gamze Özçelik'le hayatını birleştiren Pektaş, yeni sezonda 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun kadrosuna dahil oldu.

  4. Yakışıklı oyuncunun, Gürkan Uygun'un diziden ayrılmasının ardından boşluğu bir türlü doldurulamayan 'Memati'nin tahtına kurulacağı konuşuluyor.

    Yakışıklı oyuncunun, Gürkan Uygun'un diziden ayrılmasının ardından boşluğu bir türlü doldurulamayan 'Memati'nin tahtına kurulacağı konuşuluyor.

  5. Dizide 'Polat Alemdar'ın en has adamlarından biri olacağı öğrenilen Pektaş'ın, diziye nasıl bir renk katacağı şimdiden merak konusu oldu.

    Dizide 'Polat Alemdar'ın en has adamlarından biri olacağı öğrenilen Pektaş'ın, diziye nasıl bir renk katacağı şimdiden merak konusu oldu.