Diriliş Ertuğrul Başlama Tarihi İşte İlk Görüntüler

Diriliş Ertuğrul başlama tarihi işte ilk görüntüler

  1. Diriliş Ertuğrul başlama tarihi belli oldu. TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Diriliş Ertuğrul dizisi 26 Ekim Çarşamba günü başlayacak. Diziyle ilgili ilk sahnelerde gelmeye başladı. Diziye birçok yeni karakterler katıldı. İşte isimler...

    Diriliş Ertuğrul başlama tarihi belli oldu. TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Diriliş Ertuğrul dizisi 26 Ekim Çarşamba günü başlayacak. Diziyle ilgili ilk sahnelerde gelmeye başladı. Diziye birçok yeni karakterler katıldı. İşte isimler...

  2. Mehmet Cerrahoğlu: Cazgır, Simon’un hizmetkarı.

    Mehmet Cerrahoğlu: Cazgır, Simon’un hizmetkarı.

  3. Yaman Tümen: Gündüz Alp, Ertuğrul Bey'in oğludur.

    Yaman Tümen: Gündüz Alp, Ertuğrul Bey'in oğludur.

  4. Batuhan Karacakaya: Ertuğrul’un küçük kardeşi olan Dündar. Abisine inancı tamdır.

    Batuhan Karacakaya: Ertuğrul’un küçük kardeşi olan Dündar. Abisine inancı tamdır.

  5. Sedef Şahin: Simon’un kardeşi olan Maria güzel bir kadındır. Ağabeyinin tüm işlerini ve ilişkilerini bilmektedir.

    Sedef Şahin: Simon’un kardeşi olan Maria güzel bir kadındır. Ağabeyinin tüm işlerini ve ilişkilerini bilmektedir.

  6. Erden Alkan: Çavdaroğlu Obasının beyi olan Candar Bey, bozkırın siyaset ocağında pişmiş bir Aslen Tatar olan bir Türkmen beyidir. Çağın siyasi ve askeri bilgi birikimine sahiptir.

    Erden Alkan: Çavdaroğlu Obasının beyi olan Candar Bey, bozkırın siyaset ocağında pişmiş bir Aslen Tatar olan bir Türkmen beyidir. Çağın siyasi ve askeri bilgi birikimine sahiptir.

  7. Kürşat Alnıaçık: Ural Bey, Candar Bey’in büyük oğludur. Bozkırın kalbinde yetişmiş, bir savaşçıdır. Çavdar obasının baş alpıdır. Savaş ve vahşet onun iliklerine işlemiştir.

    Kürşat Alnıaçık: Ural Bey, Candar Bey’in büyük oğludur. Bozkırın kalbinde yetişmiş, bir savaşçıdır. Çavdar obasının baş alpıdır. Savaş ve vahşet onun iliklerine işlemiştir.

  8. Gülsim Ali İlhan: Aslıhan Ural Bey’in tek kızı ve en küçük çocuğudur. Kibar, naif ancak bu yapısından beklenmeyecek derecede iyi savaşçıdır.

    Gülsim Ali İlhan: Aslıhan Ural Bey’in tek kızı ve en küçük çocuğudur. Kibar, naif ancak bu yapısından beklenmeyecek derecede iyi savaşçıdır.

  9. Cem Uçan: Candar Bey’in küçük oğlu olan Aliyar ilim erbabı olan biridir. Çağın tüm ilimlerine haizdir. . Güvenilir ve asalet sahibi olması sayesinde çevredeki herkes tarafından saygıyla karşılanır.

    Cem Uçan: Candar Bey’in küçük oğlu olan Aliyar ilim erbabı olan biridir. Çağın tüm ilimlerine haizdir. . Güvenilir ve asalet sahibi olması sayesinde çevredeki herkes tarafından saygıyla karşılanır.

  10. Osman Albayrak: Korkusuz, acımasız bir adamdır. Ural’ın yardımcısıdır. Özellikle Ural Bey’e sonuna kadar sadık bir savaşçıdır.

    Osman Albayrak: Korkusuz, acımasız bir adamdır. Ural’ın yardımcısıdır. Özellikle Ural Bey’e sonuna kadar sadık bir savaşçıdır.

  11. Gülçin Santırcıoğlu: Ural Beyin eşi olan Çolpan, aynı zamanda Karacahisar Kalesinin eski Tekfurunun kızıdır. Ural Bey’i, onunla birlikte yürüdükleri yolda, onun her türlü desteği verecek kadar çok sevmektedir.

    Gülçin Santırcıoğlu: Ural Beyin eşi olan Çolpan, aynı zamanda Karacahisar Kalesinin eski Tekfurunun kızıdır. Ural Bey’i, onunla birlikte yürüdükleri yolda, onun her türlü desteği verecek kadar çok sevmektedir.

  12. Lebip Gökhan: İlk bakışta tipik bir hancı görünümündeki bu adam aslen bir şövalyedir. Çok kurnaz bir adamdır. Kimseyle işi yoktur.

    Lebip Gökhan: İlk bakışta tipik bir hancı görünümündeki bu adam aslen bir şövalyedir. Çok kurnaz bir adamdır. Kimseyle işi yoktur.

  13. Elif Sümbül Sert: Amanda, tezgahında koku satarak pazarda varlığını sürdürmeye çalışmaktadır. Cesur bir kadın olsa da korunmaya muhtaçtır.

    Elif Sümbül Sert: Amanda, tezgahında koku satarak pazarda varlığını sürdürmeye çalışmaktadır. Cesur bir kadın olsa da korunmaya muhtaçtır.

  14. Cenk Kangöz: Handa güvenliği sağlama görevinde bulunur. Simon’un en güvendiği adamlardan biridir. Savaşçı yönü ön plana çıkmaktadır.

    Cenk Kangöz: Handa güvenliği sağlama görevinde bulunur. Simon’un en güvendiği adamlardan biridir. Savaşçı yönü ön plana çıkmaktadır.

  15. Fırat Topkorur: Ticaret alanında söz sahibi olan Hasan, Hanlı Pazarın en zengin tüccarlarındandır.

    Fırat Topkorur: Ticaret alanında söz sahibi olan Hasan, Hanlı Pazarın en zengin tüccarlarındandır.

  16. Gökhan Bekletenler: Çok yetenekli bir ustadır. Hayatında bir çok dönüm noktası bulunan Haçaturyan Usta, tecrübesi ve yeteneği ile ön plana çıkmaktadır.

    Gökhan Bekletenler: Çok yetenekli bir ustadır. Hayatında bir çok dönüm noktası bulunan Haçaturyan Usta, tecrübesi ve yeteneği ile ön plana çıkmaktadır.

  17. Serhat Barış: Tristan, köle tüccarıdır.

    Serhat Barış: Tristan, köle tüccarıdır.

  18. Ekrem Türker: Dev, Simon’un hizmetkarı.

    Ekrem Türker: Dev, Simon’un hizmetkarı.