Gülben Ergen'in Elindeki Zikirmatik Dikkat Çekti

İşte Gülben Ergen'in elindeki zikirmatik

  1. Gülben Ergen, önceki gün eşi Erhan Çelik’le Bebek’teki bir restorandan çıkarken görüntülendi.

    Gülben Ergen, önceki gün eşi Erhan Çelik’le Bebek’teki bir restorandan çıkarken görüntülendi.

  2. Mahsun Kırmızıgül’ün yeni filmi “Vezir Parmağı”nda rol alan Ergen, filmle ilgili sorular üzerine “Set ortamını çok özlemişim. Harika bir film olacağına inanıyorum” dedi.

    Mahsun Kırmızıgül’ün yeni filmi “Vezir Parmağı”nda rol alan Ergen, filmle ilgili sorular üzerine “Set ortamını çok özlemişim. Harika bir film olacağına inanıyorum” dedi.

  3. ZİKİRMATİKLE DİKKAT ÇEKTİ!  Aracına binerken el sallayan ünlü şarkıcı, elindeki “zikirmatik”le dikkat çekti.

    ZİKİRMATİKLE DİKKAT ÇEKTİ! Aracına binerken el sallayan ünlü şarkıcı, elindeki “zikirmatik”le dikkat çekti.

  4. UZUN SÜREDİR OYUNCULUK YAPMIYORDUM  Şarkıcı, “Benim asıl işim oyunculuk” şeklideki açıklamasının hatırlatılması üzerine “Uzun süredir oyunculuk yapmıyordum bence sinemayla olması çok iyi oldu. Haftada dört beş gün vakit ayırıp dizi yapacak hal kalmıyor çocuklardan” ifadelerini kullandı.

    UZUN SÜREDİR OYUNCULUK YAPMIYORDUM Şarkıcı, “Benim asıl işim oyunculuk” şeklideki açıklamasının hatırlatılması üzerine “Uzun süredir oyunculuk yapmıyordum bence sinemayla olması çok iyi oldu. Haftada dört beş gün vakit ayırıp dizi yapacak hal kalmıyor çocuklardan” ifadelerini kullandı.

  5. GÜLBEN ERGEN'İN EŞİ İSTANBUL'A GELDİ  Erhan Çelik'in reytinglerde istediğini bulamaması üzerine Ankara'daki ekiple sorun yaşadığı için TRT Ana Haber'i İstanbul'dan sunmaya hazırlanıyor.

    GÜLBEN ERGEN'İN EŞİ İSTANBUL'A GELDİ Erhan Çelik'in reytinglerde istediğini bulamaması üzerine Ankara'daki ekiple sorun yaşadığı için TRT Ana Haber'i İstanbul'dan sunmaya hazırlanıyor.

  6. Erhan Çelik, Cuma akşamı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada TRT 1 Ana Haberi bundan böyle İstanbul stüdyolarından sunacağını açıkladı. Çelik’in, TRT’nin Harbiye’deki binasında kendisi için hazırlanan odada oturacağı, akşam da bülteni sunmak için Ulus’taki stüdyolara gideceği ortaya çıktı.

    Erhan Çelik, Cuma akşamı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada TRT 1 Ana Haberi bundan böyle İstanbul stüdyolarından sunacağını açıkladı. Çelik’in, TRT’nin Harbiye’deki binasında kendisi için hazırlanan odada oturacağı, akşam da bülteni sunmak için Ulus’taki stüdyolara gideceği ortaya çıktı.