Ünlülerin Hayvan Sevgisi...

ünlülerin sevimli dostları ve hayvan sevgisi...

  1. ELÇİN SANGU  <p>    Kiralık Aşk'ın Defne'si Elçin Sangu, Çivava cinsi köpeğiyle sosyal medyadan yaptığı paylaşımın altına şu notu düştü: "Kemik vermediğim için mi bu trip?"

    ELÇİN SANGU

    Kiralık Aşk'ın Defne'si Elçin Sangu, Çivava cinsi köpeğiyle sosyal medyadan yaptığı paylaşımın altına şu notu düştü: "Kemik vermediğim için mi bu trip?"

  2. 31 yaşındaki Sangu'nun köpeği, Chihuahua ya da Çivava, dünyanın en küçük türlerinden biri olan köpek ırkı. Adını Aztek eyaleti Chihuahua'dan alır. Ağırlığı 0,5 - 2,7 kg, omuzdan yere yüksekliği en fazla 13 cm'dir. Kulakları iridir.

    31 yaşındaki Sangu'nun köpeği, Chihuahua ya da Çivava, dünyanın en küçük türlerinden biri olan köpek ırkı. Adını Aztek eyaleti Chihuahua'dan alır. Ağırlığı 0,5 - 2,7 kg, omuzdan yere yüksekliği en fazla 13 cm'dir. Kulakları iridir.

  3. SİNEM KOBAL  <p>    Oyuncu meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile 14 Mayıs&#8217;ta Ayvalık Cunda Adası'nda dünyaevine giren Sinem Kobal, eşinin hediyesiyle birlikte çekilen fotoğrafını Instagram'da paylaştı. Kobal, eşi İmirzalıoğlu&#8217;nun doğum gününde hediye ettiği Pug cinsi yavru köpekle karenin altına kalp emojisi koydu. Köpeğin fiyatının ise 3 bin euro (yaklaşık 12 bin lira) olduğu öne sürüldü.

    SİNEM KOBAL

    Oyuncu meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile 14 Mayıs’ta Ayvalık Cunda Adası'nda dünyaevine giren Sinem Kobal, eşinin hediyesiyle birlikte çekilen fotoğrafını Instagram'da paylaştı. Kobal, eşi İmirzalıoğlu’nun doğum gününde hediye ettiği Pug cinsi yavru köpekle karenin altına kalp emojisi koydu. Köpeğin fiyatının ise 3 bin euro (yaklaşık 12 bin lira) olduğu öne sürüldü.

  4. HANDE ERÇEL  <p>  Güneşin Kızları dizisiyle yıldızı parlayan şu sıralar ise 'Aşk Laftan Anlamaz'da Hazal'ı karakterine hayat veren Hande Erçel Zeus ismini verdiği Doberman cinsi köpeğiyle, sarmaş dolaş çimlere uzanırken çekilmiş karesini sosyal medyadan paylaştı.

    HANDE ERÇEL

    Güneşin Kızları dizisiyle yıldızı parlayan şu sıralar ise 'Aşk Laftan Anlamaz'da Hazal'ı karakterine hayat veren Hande Erçel Zeus ismini verdiği Doberman cinsi köpeğiyle, sarmaş dolaş çimlere uzanırken çekilmiş karesini sosyal medyadan paylaştı.

  5. LADY GAGA  <p>  Amerikalı şarkıcı Lady Gaga, köpeklerine bir yenisini daha ekledi. 30 yaşındaki şarkıcı sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafın altına şu notu düştü: "Ailemize yeni bir üye katıldı. Çok mutluyum, ona henüz isim vermedik"

    LADY GAGA

    Amerikalı şarkıcı Lady Gaga, köpeklerine bir yenisini daha ekledi. 30 yaşındaki şarkıcı sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafın altına şu notu düştü: "Ailemize yeni bir üye katıldı. Çok mutluyum, ona henüz isim vermedik"

  6. AJDA PEKKAN<p>    Hayvan sevgisi deyince ilk akla gelen ünlüler arasında Ajda Pekkan yer alıyor. Öyle ki 70 yaşındaki sanatçı bir röportajında, "16 kedim, 4 tane köpeğim var" açıklaması yapmıştı. Pekkan, zaman zaman sokak hayvanlarını da sahipleniyor.

    AJDA PEKKAN

    Hayvan sevgisi deyince ilk akla gelen ünlüler arasında Ajda Pekkan yer alıyor. Öyle ki 70 yaşındaki sanatçı bir röportajında, "16 kedim, 4 tane köpeğim var" açıklaması yapmıştı. Pekkan, zaman zaman sokak hayvanlarını da sahipleniyor.

  7. NESLİHAN ATAGÜL  <p>  Kara Sevda'nın 'Nihan'ı Neslihan Atagül hayvanları çok seviyor. Atagül; at,köpek,kedi ve kaz gibi birçok hayvanla çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşıyor.

    NESLİHAN ATAGÜL

    Kara Sevda'nın 'Nihan'ı Neslihan Atagül hayvanları çok seviyor. Atagül; at,köpek,kedi ve kaz gibi birçok hayvanla çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşıyor.

  8. ŞÜKRAN OVALI

    ŞÜKRAN OVALI

  9. KIVANÇ TATLITUĞ

    KIVANÇ TATLITUĞ

  10. CARA DELEVINGNE

    CARA DELEVINGNE

  11. MURAT BOZ

    MURAT BOZ

  12. EZGİ MOLA

    EZGİ MOLA

  13. BURAK DENİZ

    BURAK DENİZ

  14. MIRANDA KERR

    MIRANDA KERR

  15. JUSTIN TIMBERLAKE

    JUSTIN TIMBERLAKE

  16. DOĞA RUTKAY

    DOĞA RUTKAY

  17. İBRAHİM ÇELİKKOL

    İBRAHİM ÇELİKKOL

  18. TUBA ÜNSAL

    TUBA ÜNSAL

  19. AZRA AKIN

    AZRA AKIN

  20. ORLANDO BLOOM

    ORLANDO BLOOM

  21. SELENA GOMEZ

    SELENA GOMEZ

  22. AYŞE ÖZYILMAZEL

    AYŞE ÖZYILMAZEL

  23. ALPER POTUK

    ALPER POTUK

  24. BADE İŞÇİL

    BADE İŞÇİL

  25. JESSICA ALBA

    JESSICA ALBA

  26. BUSE TERİM

    BUSE TERİM

  27. EROL EVGİN

    EROL EVGİN

  28. GUPSE ÖZAY-BARIŞ ARDUÇ

    GUPSE ÖZAY-BARIŞ ARDUÇ

  29. MİNE TUGAY

    MİNE TUGAY

  30. NAZ ELMAS

    NAZ ELMAS

  31. SERDAR ORTAÇ

    SERDAR ORTAÇ

  32. ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ

    ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ

  33. SEREN SERENGİL

    SEREN SERENGİL

  34. SERTAP ERENER

    SERTAP ERENER

  35. SEZEN AKSU

    SEZEN AKSU

  36. TÜRKAN ŞORAY

    TÜRKAN ŞORAY

  37. YONCA EVCİMİK

    YONCA EVCİMİK

  38. ZERRİN ÖZER

    ZERRİN ÖZER