Hülya Sancaklı İntihar Ederken Ordaydı

Hülya Sancaklı intihar ederken ordaydı Saffet Sancaklı'nın eşi o an...

  1. HÜLYA SANCAKLI'NIN İNTİHAR ANINA TANIK OLDU  <p>  Büyükçekmece Alkent 2000 sitesinde 20.30 sıralarında meydana gelen olayda, 49 yaşındaki Hülya Sancaklı, tabancayla başına ateş etmişti. Hastanede tedavisi devam eden intiharla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Hülya Sancaklı'nın intihar anına tanık olan güvenlik görevlisinin onu durduramadığı ortaya çıktı.

    HÜLYA SANCAKLI'NIN İNTİHAR ANINA TANIK OLDU

    Büyükçekmece Alkent 2000 sitesinde 20.30 sıralarında meydana gelen olayda, 49 yaşındaki Hülya Sancaklı, tabancayla başına ateş etmişti. Hastanede tedavisi devam eden intiharla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Hülya Sancaklı'nın intihar anına tanık olan güvenlik görevlisinin onu durduramadığı ortaya çıktı.

  2. HÜLYA HANIMLA GÖZ GÖZE GELDİK<p>  Alkent 2000 sitesinin güvenlik görevlisi Kemal Ç., polise verdiği ifadede olayı şöyle anlattı: "Hülya Sancaklı&#8217;nın oğlu Mert, arayıp annesiyle telefonla konuştuğunu ve durumunun iyi olmadığını söyledi. Mutlaka evi kontrol etmemi istedi. Yedek anahtarın yerini de tarif etti. Yedek anahtarla kapıyı açıp eve girdim. Hülya Hanım&#8217;la göz göze geldik.

    HÜLYA HANIMLA GÖZ GÖZE GELDİK

    Alkent 2000 sitesinin güvenlik görevlisi Kemal Ç., polise verdiği ifadede olayı şöyle anlattı: "Hülya Sancaklı’nın oğlu Mert, arayıp annesiyle telefonla konuştuğunu ve durumunun iyi olmadığını söyledi. Mutlaka evi kontrol etmemi istedi. Yedek anahtarın yerini de tarif etti. Yedek anahtarla kapıyı açıp eve girdim. Hülya Hanım’la göz göze geldik.

  3. HÜLYA HANIM BAĞIRARAK CAMA DOĞRU GİTTİ VE...<p>  Bu sırada Hülya Hanım, &#8220;Beni yalnız bırakın&#8221; diye bağırdı. Sonra evin havuz gören tarafına doğru giderek silahı ateşledi. Kanlar içinde görünce telsizle yardım istedim. Sitenin ambulansı geldi, hastaneye götürdük. Saffet Bey&#8217;e bilgi verdik.&#8221;

    HÜLYA HANIM BAĞIRARAK CAMA DOĞRU GİTTİ VE...

    Bu sırada Hülya Hanım, “Beni yalnız bırakın” diye bağırdı. Sonra evin havuz gören tarafına doğru giderek silahı ateşledi. Kanlar içinde görünce telsizle yardım istedim. Sitenin ambulansı geldi, hastaneye götürdük. Saffet Bey’e bilgi verdik.”

  4. HÜLYA SANCAKLI'NIN SON DURUMU NASIL?  <p>  Hülya Sancaklı'nın tedavisini yürüten ekibin başkanı Prof. Dr. Hidayet Akdemir, son durum hakkında bilgi verdi. Hastanenin Nöroşirurji Kliniği Başkanı Beyin Sinir Cerrahi Uzmanı olan Prof Akdemir, Hülya Sancaklı'nın ateşli silah yaralanmasıyla hastaneye geldiğini hatırlatarak "Olaydan yaklaşık 10 dakika sonra hızlı şekilde acil servise getiriliyor. Yapılan değerlendirmelerde hemen acil ameliyat kararı alınıyor. Dün akşam acil cerrahiye ameliyattan sonra yoğun bakıma alınıyor" dedi.

    HÜLYA SANCAKLI'NIN SON DURUMU NASIL?

    Hülya Sancaklı'nın tedavisini yürüten ekibin başkanı Prof. Dr. Hidayet Akdemir, son durum hakkında bilgi verdi. Hastanenin Nöroşirurji Kliniği Başkanı Beyin Sinir Cerrahi Uzmanı olan Prof Akdemir, Hülya Sancaklı'nın ateşli silah yaralanmasıyla hastaneye geldiğini hatırlatarak "Olaydan yaklaşık 10 dakika sonra hızlı şekilde acil servise getiriliyor. Yapılan değerlendirmelerde hemen acil ameliyat kararı alınıyor. Dün akşam acil cerrahiye ameliyattan sonra yoğun bakıma alınıyor" dedi.

  5. 'HAYATİ TEHLİKESİ VAR'  <p>  Sancaklı'nın sağlık durumunun stabil olduğunu vurgulayan Akdemir, "Şu anda genel durumu stabil. Yoğun bakımdaki tedavisi devam etmektedir. Burada en önemli olay ilk müdahale anı zamanlaması çok önemli. Bu zamanlamayı bu hasta kazandığı için şu anda tıbbi tedavisi devam etmektedir. Ama halen durumu ciddiyetini korumakta, hayati tehlikesi var" ifadelerini kullandı.

    'HAYATİ TEHLİKESİ VAR'

    Sancaklı'nın sağlık durumunun stabil olduğunu vurgulayan Akdemir, "Şu anda genel durumu stabil. Yoğun bakımdaki tedavisi devam etmektedir. Burada en önemli olay ilk müdahale anı zamanlaması çok önemli. Bu zamanlamayı bu hasta kazandığı için şu anda tıbbi tedavisi devam etmektedir. Ama halen durumu ciddiyetini korumakta, hayati tehlikesi var" ifadelerini kullandı.

  6. 'İLK 72 SAAT BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR'<p>  Prof. Dr. Akdemir, bu tür yaralanmalarda ilk 72 saatin büyük önem taşıdığını da vurguladı. Hidayet Akdemir, Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın da hastaneyi arayarak Sancaklı'nun durumu ile ilgili bilgi aldığını kaydetti. Öte yandan İstanbul Valisi Vasip Şahin de hastaneye gelerek Hülya Sancaklı'nın sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

    'İLK 72 SAAT BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR'

    Prof. Dr. Akdemir, bu tür yaralanmalarda ilk 72 saatin büyük önem taşıdığını da vurguladı. Hidayet Akdemir, Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın da hastaneyi arayarak Sancaklı'nun durumu ile ilgili bilgi aldığını kaydetti. Öte yandan İstanbul Valisi Vasip Şahin de hastaneye gelerek Hülya Sancaklı'nın sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

  7. HÜLYA SANCAKLI'NIN İNTİHARI<p>  Saffet Sancaklı'nın eşi Hülya Sancaklı, önceki akşam İstanbul Büyükçekmece'deki evinde silahla intihar girişiminde bulunmuştu. 19 yıllık evli olan Saffet ve Hülya Sancaklı çiftinin biri kız biri erkek 2 çocuğu bulunuyor. Hülya Sancaklı'nın intihar girişiminin sebebi bilinmezken geride bıraktığı not çocuklarına yönelik oldu.

    HÜLYA SANCAKLI'NIN İNTİHARI

    Saffet Sancaklı'nın eşi Hülya Sancaklı, önceki akşam İstanbul Büyükçekmece'deki evinde silahla intihar girişiminde bulunmuştu. 19 yıllık evli olan Saffet ve Hülya Sancaklı çiftinin biri kız biri erkek 2 çocuğu bulunuyor. Hülya Sancaklı'nın intihar girişiminin sebebi bilinmezken geride bıraktığı not çocuklarına yönelik oldu.

  8. SAFFET SANCAKLI BAŞINDA BEKLİYOR  <p>İntihar girişimi sırasında Ankara'da anayasa görüşmelerinde olan Saffet Sancaklı, Başbakan'ın tahsis ettiği uçakla İstanbul'a gelmişti. Oğlu Mert ile birlikte hastaneye koşan Saffet Sancaklı, eşinin başucundan ayrılmıyor. Saffet Sancaklı yaptığı açıklamada herkesten dua istedi.

    SAFFET SANCAKLI BAŞINDA BEKLİYOR

    İntihar girişimi sırasında Ankara'da anayasa görüşmelerinde olan Saffet Sancaklı, Başbakan'ın tahsis ettiği uçakla İstanbul'a gelmişti. Oğlu Mert ile birlikte hastaneye koşan Saffet Sancaklı, eşinin başucundan ayrılmıyor. Saffet Sancaklı yaptığı açıklamada herkesten dua istedi.

  9. HÜLYA SANCAKLI'NIN KIZI VE OĞLU<p>  Hülya ve Saffet Sancaklı'nın 19 yıllık evliliklerinden Mert ve Duygu isminde iki çocukları var. Kızları Duygu Sancaklı Koç Üniversitesi Ekonomi bölümü mezunu. Daha önce Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan Duygu Sancaklı 30 bin lira kazanmıştı. Duygu Sancaklı güzelliği ve mütevaziliği ile dikkat çekmişti. Yarışmanın sonuna kadar ünlü bir futbolcunun kızı olduğunu söylememişti.

    HÜLYA SANCAKLI'NIN KIZI VE OĞLU

    Hülya ve Saffet Sancaklı'nın 19 yıllık evliliklerinden Mert ve Duygu isminde iki çocukları var. Kızları Duygu Sancaklı Koç Üniversitesi Ekonomi bölümü mezunu. Daha önce Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan Duygu Sancaklı 30 bin lira kazanmıştı. Duygu Sancaklı güzelliği ve mütevaziliği ile dikkat çekmişti. Yarışmanın sonuna kadar ünlü bir futbolcunun kızı olduğunu söylememişti.

  10. Hülya ve Saffet Sancaklı'nın kızları Hülya Sancaklı

    Hülya ve Saffet Sancaklı'nın kızları Hülya Sancaklı

  11. Hülya Sancaklı ve Saffet Sancaklı çiftinin oğlu Mert Sancaklı..

    Hülya Sancaklı ve Saffet Sancaklı çiftinin oğlu Mert Sancaklı..