Şekerden Kalbe Müthiş Faydaları Var

Chia tohumunun faydaları saymakla bitmiyor...

  1. Bağışıklık sistemini güçlendirir<p>     Chia tohumu yüksek antioksidan içerir. Antioksidanlar hücrelerimizi zararlardan korumak için gereklidir.    <p>  Antioksidan iyi sağlık için gerekli olsa da, uzmanlar vücudumuzun ihtiyaç duyduğu antioksidan miktarını belirtmemiştir.

    Bağışıklık sistemini güçlendirir

    Chia tohumu yüksek antioksidan içerir. Antioksidanlar hücrelerimizi zararlardan korumak için gereklidir.

    Antioksidan iyi sağlık için gerekli olsa da, uzmanlar vücudumuzun ihtiyaç duyduğu antioksidan miktarını belirtmemiştir.

  2. Tok tutar, iştahı azaltır<p>     Chia tohumu, protein ve lif içeriğiyle tokluk hissi verir. Sindirim sistemini geliştirir.

    Tok tutar, iştahı azaltır

    Chia tohumu, protein ve lif içeriğiyle tokluk hissi verir. Sindirim sistemini geliştirir.

  3. Gerekli vitamin ve mineralleri içerir  <p>   Chia tohumu, kalsiyum, manganez, magnezyum ve fosfor gibi çok önemli besleyici içeriğe sahiptir.

    Gerekli vitamin ve mineralleri içerir

    Chia tohumu, kalsiyum, manganez, magnezyum ve fosfor gibi çok önemli besleyici içeriğe sahiptir.

  4. Sağlıklı yağları arttırır  <p>   Vücudumuzun omega 3 gibi sağlıklı yağlara ihtiyacı vardır. Hem iltihaplanmayı önler hem de antioksidan görevini üstlenir. <p>    Aynı zamanda kanser riskini azaltır.

    Sağlıklı yağları arttırır

    Vücudumuzun omega 3 gibi sağlıklı yağlara ihtiyacı vardır. Hem iltihaplanmayı önler hem de antioksidan görevini üstlenir.

    Aynı zamanda kanser riskini azaltır.

  5. Sindirimi kolaylaştırır  <p>   Sindirim probleminiz varsa chia tohumu size yardımcı olabilir. <p>     Chia tohumunun suda kolay çözünebilmesi, sindirim kanalında oldukça etkili olmasını sağlar. Bu yüzden sağlık için çok önemlidir.

    Sindirimi kolaylaştırır

    Sindirim probleminiz varsa chia tohumu size yardımcı olabilir.

    Chia tohumunun suda kolay çözünebilmesi, sindirim kanalında oldukça etkili olmasını sağlar. Bu yüzden sağlık için çok önemlidir.

  6. Kalp sağlığını korur     <p>Kalp hastalıklarından korunmak için beslenmenize chia tohumunu mutlaka ekleyin. Kötü kolesterolleri azaltıp sağlıklı, iyi kolesterolleri arttırır.

    Kalp sağlığını korur

    Kalp hastalıklarından korunmak için beslenmenize chia tohumunu mutlaka ekleyin. Kötü kolesterolleri azaltıp sağlıklı, iyi kolesterolleri arttırır.

  7. Sağlıklı kilo vermeyi sağlar  <p>   Chia tohumu, sağlıklı diyet ve düzenli spor ile birleşince çok etkilidir. İçerdiği vitamin ve mineraller sayesinde tokluk hissi de verir.

    Sağlıklı kilo vermeyi sağlar

    Chia tohumu, sağlıklı diyet ve düzenli spor ile birleşince çok etkilidir. İçerdiği vitamin ve mineraller sayesinde tokluk hissi de verir.

  8. Diyabet hastasının sağlığını geliştirir  <p>   2. tip diyabet hastaları, chia tohumunu diyetine ekleyebilir. <p>  Bir araştırmaya göre, chia tohumu kan şekeri ve kan dolaşımını düzenler.

    Diyabet hastasının sağlığını geliştirir

    2. tip diyabet hastaları, chia tohumunu diyetine ekleyebilir.

    Bir araştırmaya göre, chia tohumu kan şekeri ve kan dolaşımını düzenler.