Survivor Yarışmacılarından Hangisi Daha İyi?

Survivor yarışmacılarından hangisi daha iyi?

  1. Survivor izlemeye bayılıyorum. Önce kafamda bir şampiyon belirliyorum. Sonra oylar, destekler... Böyle geçiyor aylar. <p>     Bu sene için de öylesine heyecanlıydım ki, dedim kızların lise aşkı İlhan Mansız var, diğerlerini izlemeye ne hacet!<p>     Ama zamanla "Bu İlhan Mansız mı, yok ya, değil herhalde!" demekten bir hal oldum. O nasıl bir ego, o nasıl kasıntı tribi, gerine gerine yürümeler, herkesi susturmalar!

    Survivor izlemeye bayılıyorum. Önce kafamda bir şampiyon belirliyorum. Sonra oylar, destekler... Böyle geçiyor aylar.

    Bu sene için de öylesine heyecanlıydım ki, dedim kızların lise aşkı İlhan Mansız var, diğerlerini izlemeye ne hacet!

    Ama zamanla "Bu İlhan Mansız mı, yok ya, değil herhalde!" demekten bir hal oldum. O nasıl bir ego, o nasıl kasıntı tribi, gerine gerine yürümeler, herkesi susturmalar!

  2. Göğsündeki kartal dövmesi alsa da götürse seni karşı adaya İlhan!   <p>Gerçekten tahammül edemiyorum böyle insanlara...<p>    Yok yani sen takıma hoca oldun da bizim mi haberimiz yok Sayın Mansız?

    Göğsündeki kartal dövmesi alsa da götürse seni karşı adaya İlhan!

    Gerçekten tahammül edemiyorum böyle insanlara...

    Yok yani sen takıma hoca oldun da bizim mi haberimiz yok Sayın Mansız?

  3. O her 'saten' dediğinde ben "Zaten uleeeen zateeeen" demekten yarışları izleyemiyorum.     <p>Gelelim Serhat Akın'a...<p>    Adam tam bir boğa gerçekten!<p>    Baya bildiğin sinirden herkesi boynuzlayacak gibi!     Kameralar ona çevrildiği an başlıyor 'saten' demeye... "Saten sen öylesin, saten sen böylesin"     O her 'saten' dediğinde ben "Zaten uleeeen zateeeen" demekten yarışları izleyemiyorum.

    O her 'saten' dediğinde ben "Zaten uleeeen zateeeen" demekten yarışları izleyemiyorum.

    Gelelim Serhat Akın'a...

    Adam tam bir boğa gerçekten!

    Baya bildiğin sinirden herkesi boynuzlayacak gibi! Kameralar ona çevrildiği an başlıyor 'saten' demeye... "Saten sen öylesin, saten sen böylesin" O her 'saten' dediğinde ben "Zaten uleeeen zateeeen" demekten yarışları izleyemiyorum.

  4. Sürekli bir yoga hali!   <p>Şahika Ercümen adaya ciddi ciddi balık görmeye gitmiş galiba.<p>    Bir de sembol gibi balıksırtı ördürmüş saçlarını.<p>    Sürekli bir yoga hali!    Parkurlarda kuma dalacak gibi koşmalar...    Aman yarabbi!

    Sürekli bir yoga hali!

    Şahika Ercümen adaya ciddi ciddi balık görmeye gitmiş galiba.

    Bir de sembol gibi balıksırtı ördürmüş saçlarını.

    Sürekli bir yoga hali! Parkurlarda kuma dalacak gibi koşmalar... Aman yarabbi!

  5. Neden herkes sana sürekli 'abi' desin ki?  <p>Bir de Çılgın Sedat abimiz var.<p>    "Abiyim ben abii abiii!" deyip duruyor.<p>    Yahu sen herkesi Küçük Emrah mı sandın?    Neden herkes sana sürekli 'abi' desin ki?

    Neden herkes sana sürekli 'abi' desin ki?

    Bir de Çılgın Sedat abimiz var.

    "Abiyim ben abii abiii!" deyip duruyor.

    Yahu sen herkesi Küçük Emrah mı sandın? Neden herkes sana sürekli 'abi' desin ki?

  6. Sabriye'yi yedirmeyiz!  <p>Boksör kızımız Sabriye'yi ise dışlaya dışlaya bi hal oldular ama yedirtmeyiz biz halk kızını!

    Sabriye'yi yedirmeyiz!

    Boksör kızımız Sabriye'yi ise dışlaya dışlaya bi hal oldular ama yedirtmeyiz biz halk kızını!

  7. Güçlüler hep bir arada takılıyor<p>  Pınar&Sema ikilisi okeydeki yancı tipler gibi.<p>    Neden hep güçlünün yanında olmaya çalışır ki insanlar?

    Güçlüler hep bir arada takılıyor

    Pınar&Sema ikilisi okeydeki yancı tipler gibi.

    Neden hep güçlünün yanında olmaya çalışır ki insanlar?

  8. Marjinal diyorduk, komşu teyze çıktı  <p>Berna Öztürk'e 'marjinal' diyorduk, kadın bildiğin bizim alt komşu Mukaddes teyze çıktı.<p>    Etliye sütlüye karışmıyor.<p>    Yemek kazanırsa yiyor, yoksa "Hımm hmmm ben şurada örgümü öreyim" modunda...     Bırak Survivor ruhunu, senin ruhun emilmiş bacım!

    Marjinal diyorduk, komşu teyze çıktı

    Berna Öztürk'e 'marjinal' diyorduk, kadın bildiğin bizim alt komşu Mukaddes teyze çıktı.

    Etliye sütlüye karışmıyor.

    Yemek kazanırsa yiyor, yoksa "Hımm hmmm ben şurada örgümü öreyim" modunda... Bırak Survivor ruhunu, senin ruhun emilmiş bacım!

  9. Sürekli isyan halinde  <p>Ya Havuç'a ne demeli?    Her yarıştan sonra isyan!<p>    Hala babası telefon almıyor diye ağlayan Çocuklar Duymasın'ın Havuç'u gibi...

    Sürekli isyan halinde

    Ya Havuç'a ne demeli? Her yarıştan sonra isyan!

    Hala babası telefon almıyor diye ağlayan Çocuklar Duymasın'ın Havuç'u gibi...

  10. Yarışla alakan yok ama olsun...   <p>Survivor'dan önce en çok önyargıyla yaklaştığım Tarık Mengüç ise, en sevdiğim karakter oldu.<p>    Senin güzel kalbinden öperim canım abim.  <p>  Sen nasıl güzel bir insansın!    Yarışla alakan yok ama olsun...    Böyle insanlar hayata tutunmamı kolaylaştırıyor.

    Yarışla alakan yok ama olsun...

    Survivor'dan önce en çok önyargıyla yaklaştığım Tarık Mengüç ise, en sevdiğim karakter oldu.

    Senin güzel kalbinden öperim canım abim.

    Sen nasıl güzel bir insansın! Yarışla alakan yok ama olsun... Böyle insanlar hayata tutunmamı kolaylaştırıyor.

  11. Ünlüler Adası'nın en delikanlı, en adam, en düzgün kişiliği...  <p>dem'in tek bir lafını söylesem yeter onu anlatmaya...<p>    "Adadan gitmek için bir sürüye dahil olmana gerek yok, bir duruşa sahip olman yeter aslında!"<p>    İşte o kadar!    Ünlüler'de Adem ve Sabriye olmasa, ada egodan ikiye ayrılacak gibi duruyor. Bu yüzden ilk kez Gönüllüler'i tutuyorum.

    Ünlüler Adası'nın en delikanlı, en adam, en düzgün kişiliği...

    dem'in tek bir lafını söylesem yeter onu anlatmaya...

    "Adadan gitmek için bir sürüye dahil olmana gerek yok, bir duruşa sahip olman yeter aslında!"

    İşte o kadar! Ünlüler'de Adem ve Sabriye olmasa, ada egodan ikiye ayrılacak gibi duruyor. Bu yüzden ilk kez Gönüllüler'i tutuyorum.

  12. Gönüllüler'de Gökhan diye bir çocuk var, tenorler gibi hep aynı tonda bağırıyor ama kimse onu dinlemiyor. İşte o anlarda çok eğleniyorum.

    Gönüllüler'de Gökhan diye bir çocuk var, tenorler gibi hep aynı tonda bağırıyor ama kimse onu dinlemiyor. İşte o anlarda çok eğleniyorum.

  13. Sonra Yiğit'in oyunlarda sürekli Gökhan'ın boynundan kolyeyi alıp çıkarması... Eve gelen kocaya terlik uzatır misali hareketleri...

    Sonra Yiğit'in oyunlarda sürekli Gökhan'ın boynundan kolyeyi alıp çıkarması... Eve gelen kocaya terlik uzatır misali hareketleri...

  14. Sürekli herkesi dengelemeye çalışan adanın psikoloğu Ogeday.

    Sürekli herkesi dengelemeye çalışan adanın psikoloğu Ogeday.

  15. Bir de Bayrampaşalı Erdi var...<p>    Bakın gerçekten her Bayrampaşalı'da vardır bu yaşadıkları semti övme durumu.  <p>  Arda Turan sayesinde oluşan bir vaka tabii... &#128156;

    Bir de Bayrampaşalı Erdi var...

    Bakın gerçekten her Bayrampaşalı'da vardır bu yaşadıkları semti övme durumu.

    Arda Turan sayesinde oluşan bir vaka tabii... 💜

  16. Bir de her söze İngilizce karşılık veren favorim Eser West var. Adama kesin birinci olur gözüyle bakarken içinen değişik bir insan çıktı.<p>Umarım karnını doyurmaya bakar da, oyundaki sopaları koparmaktan vazgeçer!

    Bir de her söze İngilizce karşılık veren favorim Eser West var. Adama kesin birinci olur gözüyle bakarken içinen değişik bir insan çıktı.

    Umarım karnını doyurmaya bakar da, oyundaki sopaları koparmaktan vazgeçer!