Hangi Dizi Nerede Çekiliyor?

Birçok dizinin çekildiği mekanlar izleyiciler için merak konusu oluyor.

  1. Birçok dizinin çekildiği mekanlar izleyiciler için merak konusu oluyor. İşte Kara Sevda'dan Cesur ve Güzel'e dizilerin çekildiği yerler...

    Birçok dizinin çekildiği mekanlar izleyiciler için merak konusu oluyor. İşte Kara Sevda'dan Cesur ve Güzel'e dizilerin çekildiği yerler...

  2. KARA SEVDA  Başrollerinde Neslihan Atagül (Nihan) ve Burak Özçivit'in (Kemal) oynadığı Kara Sevda'nın ilk bölümü Zonguldak'ta çekildi.

    KARA SEVDA Başrollerinde Neslihan Atagül (Nihan) ve Burak Özçivit'in (Kemal) oynadığı Kara Sevda'nın ilk bölümü Zonguldak'ta çekildi.

  3. Nihan ve ailesinin oturduğu ev İstinye – Yeniköy yolu üzerinde. Türk televizyonlarında bir dönemin popüler olan Bir İstanbul Masalı da bu evde çekildi.

    Nihan ve ailesinin oturduğu ev İstinye – Yeniköy yolu üzerinde. Türk televizyonlarında bir dönemin popüler olan Bir İstanbul Masalı da bu evde çekildi.

  4. Kemal’in ailesinin evi Üsküdar Kuzguncuk’ta, Emir Kozcuoğlu şirketi ise Acıbadem Üniversitesi’nde.

    Kemal’in ailesinin evi Üsküdar Kuzguncuk’ta, Emir Kozcuoğlu şirketi ise Acıbadem Üniversitesi’nde.

  5. Cesur ve Güzel'in çekildiği Polonezköy'de 54 dönümlük bir arazi üzerine kurulu olan çiftlik evi Simavi Ailesi'nin.

    Cesur ve Güzel'in çekildiği Polonezköy'de 54 dönümlük bir arazi üzerine kurulu olan çiftlik evi Simavi Ailesi'nin.

  6. Doğayla iç içe bulunan çiftlik evinin arazisinde iki av köşkü ve arazinin sınırları içinde yer alan bir de gölü bulunuyor.

    Doğayla iç içe bulunan çiftlik evinin arazisinde iki av köşkü ve arazinin sınırları içinde yer alan bir de gölü bulunuyor.

  7. Çiftliğin bulunduğu arazi dizi için yeniden inşa edildi.

    Çiftliğin bulunduğu arazi dizi için yeniden inşa edildi.

  8. ANNE  Anne dizisinin ilk bölümleri Bandırma ve Erdek’te çekildi.

    ANNE Anne dizisinin ilk bölümleri Bandırma ve Erdek’te çekildi.

  9. İlk bölümleri Bandırma’da çekilen dizinin ilerleyen bölümleri ise Beykoz başta olmak üzere İstanbul’daki farklı semtlerde çekilmeye devam ediyor.

    İlk bölümleri Bandırma’da çekilen dizinin ilerleyen bölümleri ise Beykoz başta olmak üzere İstanbul’daki farklı semtlerde çekilmeye devam ediyor.

  10. DİRİLİŞ ERTUĞRUL  Diriliş Ertuğrul dizisi ise ilk sezonunda İstanbul - Riva ve Beykoz Kundura Fabrikası’dan setlerinde çekildi.

    DİRİLİŞ ERTUĞRUL Diriliş Ertuğrul dizisi ise ilk sezonunda İstanbul - Riva ve Beykoz Kundura Fabrikası’dan setlerinde çekildi.

  11. Özellikle Riva’da oba ve savaş sahneleri çekilen Diriliş Ertuğrul dizisinin diğer sahneleri daha çok Beykoz bölgesinde kurulan sette çekildi.

    Özellikle Riva’da oba ve savaş sahneleri çekilen Diriliş Ertuğrul dizisinin diğer sahneleri daha çok Beykoz bölgesinde kurulan sette çekildi.

  12. Dizinin bu sezon Kapadokya'da çekileceği söylense de Diriliş Ertuğrul'un yapımcı ve senaristi Mehmet Bozdağ bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

    Dizinin bu sezon Kapadokya'da çekileceği söylense de Diriliş Ertuğrul'un yapımcı ve senaristi Mehmet Bozdağ bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

  13. KİRALIK AŞK  Star Tv’nin sevilen Romantik komedi dizisi Kiralık Aşk'ın 2. yeni sezonun ilk bölümü İtalya’nın Aşk Şehri olan Roma’da çekildib

    KİRALIK AŞK Star Tv’nin sevilen Romantik komedi dizisi Kiralık Aşk'ın 2. yeni sezonun ilk bölümü İtalya’nın Aşk Şehri olan Roma’da çekildib

  14. Dizide Defne’nin (Elçin Sangu) evinin bulunduğu semt ise Sarıyer.

    Dizide Defne’nin (Elçin Sangu) evinin bulunduğu semt ise Sarıyer.

  15. Kiralık Aşk'ın ilk sezonunda Ömer ve Defne'nin sık sık görüldüğü ofis ise Bahçelievler’de. Dizinen bu sezonki bölümleri ise İstanbul Beylikdüzü'nde çekiliyor.

    Kiralık Aşk'ın ilk sezonunda Ömer ve Defne'nin sık sık görüldüğü ofis ise Bahçelievler’de. Dizinen bu sezonki bölümleri ise İstanbul Beylikdüzü'nde çekiliyor.

  16. PARAMPARÇA  Paramparça dizisi Kandille'deki 1753 yapımı Edip Efendi Yalısı‘nda çekiliyor.

    PARAMPARÇA Paramparça dizisi Kandille'deki 1753 yapımı Edip Efendi Yalısı‘nda çekiliyor.

  17. Dizinin birçok bölüümü ise Tarabya Plajının yanı sıra İstanbul Tarlabaşı, Kemerburgaz, Bebek Sahil gibi mekanlarda çekiliyor.

    Dizinin birçok bölüümü ise Tarabya Plajının yanı sıra İstanbul Tarlabaşı, Kemerburgaz, Bebek Sahil gibi mekanlarda çekiliyor.

  18. BODRUM MASALI  Başrollerinde Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Toprak Sağlam, Alperen Duymaz, Hilmi Cem İntepe, Dilan Deniz Çiçek ve Bora Cengiz'in oynadığı Bodrum Masalı dizisi Bodrum’un Bitez mahallesinde çekiliyor.

    BODRUM MASALI Başrollerinde Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Toprak Sağlam, Alperen Duymaz, Hilmi Cem İntepe, Dilan Deniz Çiçek ve Bora Cengiz'in oynadığı Bodrum Masalı dizisi Bodrum’un Bitez mahallesinde çekiliyor.

  19. RÜZGARIN KALBİ  Deniz Baysal ve Burak Serdar Şanal’ın başrollerde oynadığı Rüzgarın Kalbi dizisi İzmir Foça’da çekildi.

    RÜZGARIN KALBİ Deniz Baysal ve Burak Serdar Şanal’ın başrollerde oynadığı Rüzgarın Kalbi dizisi İzmir Foça’da çekildi.

  20. Rüzgarın Kalbi’nin ilk bölüm çekimleri ise Bosna Hersek, İstanbul ve Foça’da yapıldı.

    Rüzgarın Kalbi’nin ilk bölüm çekimleri ise Bosna Hersek, İstanbul ve Foça’da yapıldı.

  21. TATLI KÜÇÜK YALANCILAR  Tatlı Küçük Yalancılar'ın çekimleri İstanbul'un Anadolu Yakası’nda daha çok Tuzla tarafında yapıldı.

    TATLI KÜÇÜK YALANCILAR Tatlı Küçük Yalancılar'ın çekimleri İstanbul'un Anadolu Yakası’nda daha çok Tuzla tarafında yapıldı.

  22. Karagül dizisi Şanlıurfa'ya bağlı siyah gülleriyle ünlenmiş Halfeti'de çekilidi.

    Karagül dizisi Şanlıurfa'ya bağlı siyah gülleriyle ünlenmiş Halfeti'de çekilidi.

  23. İlişki durumu karışık dizisinin çekimleri İstanbul Maltepe – Pendik ile Kocaeli Darıca’da yapıldı.

    İlişki durumu karışık dizisinin çekimleri İstanbul Maltepe – Pendik ile Kocaeli Darıca’da yapıldı.

  24. Güneşin Kızları'nın ilk bölümleri İzmir'de çekildi. İzmir'de ise seçilen mekânlar Konak ve Alsancak oldu.

    Güneşin Kızları'nın ilk bölümleri İzmir'de çekildi. İzmir'de ise seçilen mekânlar Konak ve Alsancak oldu.

  25. Dizinin çekimleri daha sonra İstanbul'da devam etti. Bazı sahneler için tekrar şehir dışına çıkılsa da genel olarak Beykoz, Kanlıca gibi bölgeler kullanılmakta.

    Dizinin çekimleri daha sonra İstanbul'da devam etti. Bazı sahneler için tekrar şehir dışına çıkılsa da genel olarak Beykoz, Kanlıca gibi bölgeler kullanılmakta.