İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Dodan Özer Kimdir?

Dodan Özer, bu sezonun en dikkat çeken isimlerinden biriydi.

  1. O Ses Türkiye 2017 şampiyonu Dodan Özer oldu. Peki Hadise'nin yarışmacısı olan Dodan Özer kimdir, aslen nereli, instagram hesabından nasıl bir portre yansıyor, bilinmeyenleri nelerdir? O Ses Türkiye birincisi olan Dodan Özer, bu sezonun en dikkat çeken isimlerinden biriydi.

    O Ses Türkiye 2017 şampiyonu Dodan Özer oldu. Peki Hadise'nin yarışmacısı olan Dodan Özer kimdir, aslen nereli, instagram hesabından nasıl bir portre yansıyor, bilinmeyenleri nelerdir? O Ses Türkiye birincisi olan Dodan Özer, bu sezonun en dikkat çeken isimlerinden biriydi.

  2. 38 yaşında olan Dodan Özer Dodan Özer, aslen Muş'un Varto ilçesinden. İstanbul'da yaşayan Dodan Özer, ailesi İzmir'e yerleşince müziğe kendini daha çok verdi.

    38 yaşında olan Dodan Özer Dodan Özer, aslen Muş'un Varto ilçesinden. İstanbul'da yaşayan Dodan Özer, ailesi İzmir'e yerleşince müziğe kendini daha çok verdi.

  3. Dodan Özer 1997 yılında Murat Öztürk ile Dodan Project adlı grubu kurdu. Müzik kariyerinde belli bir başarı edinemeyen Dodan Özer, kendini O Ses Türkiye ile tanıttı.

    Dodan Özer 1997 yılında Murat Öztürk ile Dodan Project adlı grubu kurdu. Müzik kariyerinde belli bir başarı edinemeyen Dodan Özer, kendini O Ses Türkiye ile tanıttı.

  4. İlk gün Ali Ekber Çiçek'e ait "Haydar Haydar" isimli parçayı seslendirdi. Bütün jüri üyelerini kendisine hayran bırakan yarışmacı seçimini Hadise'den yana oldu.

    İlk gün Ali Ekber Çiçek'e ait "Haydar Haydar" isimli parçayı seslendirdi. Bütün jüri üyelerini kendisine hayran bırakan yarışmacı seçimini Hadise'den yana oldu.

  5. Dodan Özer yıllar önce sinemalarda gösterime giren Muro filminde de rol almış ve orada bir şarkı seslendirmiş.

    Dodan Özer yıllar önce sinemalarda gösterime giren Muro filminde de rol almış ve orada bir şarkı seslendirmiş.

  6. İşte Dodan Özer'in instagram hesabından yansıyan görüntüleri;

    İşte Dodan Özer'in instagram hesabından yansıyan görüntüleri;