Bir Zamanlar Popüler Olup Gözlerden Düşenler...

Şöhret duygusunu tatmasına rağmen gözlerden uzaklaşan 12 oyuncu

  1. Bir dönemin değişmez yüzlerindendi 90'lı yıllarda rol aldığı reklam filmleri ve dizilerle adından sıkça söz ettiren Kaan Girgin Hafızalarda 'Bay Pardon' olarak yer alan Kaan Girgin, rol aldığı 'Ayrı Dünyalar' dizisi ile zirveye çıkmıştı.

    Bir dönemin değişmez yüzlerindendi 90'lı yıllarda rol aldığı reklam filmleri ve dizilerle adından sıkça söz ettiren Kaan Girgin Hafızalarda 'Bay Pardon' olarak yer alan Kaan Girgin, rol aldığı 'Ayrı Dünyalar' dizisi ile zirveye çıkmıştı.

  2. 1996 yılında 'Gözlerinde Son Gece' isimli dizide Türkan Şoray ile kamera karşısına geçen Girgin Ceyda Düvenci ile ikinci kez nikah masasına oturmasına rağmen bu evliliği sürdüremedi.

    1996 yılında 'Gözlerinde Son Gece' isimli dizide Türkan Şoray ile kamera karşısına geçen Girgin Ceyda Düvenci ile ikinci kez nikah masasına oturmasına rağmen bu evliliği sürdüremedi.

  3. Bir döneme damga vuran Kaan Girgin, şu sıralar kameralardan uzak bir yaşam sürüyor.

    Bir döneme damga vuran Kaan Girgin, şu sıralar kameralardan uzak bir yaşam sürüyor.

  4. Oyunculuğu ve sunuculuğuyla oldukça göz dolduran bir isimdi Yalçın Dümer. Barışşta Savaşanlar dizisiyle şöhret basamaklarını tırmanan Dümer "Asılacak Kadın" filmiyle zirve yaptı.

    Oyunculuğu ve sunuculuğuyla oldukça göz dolduran bir isimdi Yalçın Dümer. Barışşta Savaşanlar dizisiyle şöhret basamaklarını tırmanan Dümer "Asılacak Kadın" filmiyle zirve yaptı.

  5. İş hayatındaki başarılarının yanı sıra magazinel hayatıyla da gündemden düşmüyordu. 1993'te Serpil Çakmaklı ile nikah masasına oturdu. Bir buçuk sene süren evliliğinden Merve isimli kızı olan Dümer...

    İş hayatındaki başarılarının yanı sıra magazinel hayatıyla da gündemden düşmüyordu. 1993'te Serpil Çakmaklı ile nikah masasına oturdu. Bir buçuk sene süren evliliğinden Merve isimli kızı olan Dümer...

  6. üçüncü evliliğini de geçen senenin ağustos ayında Esra Balamir ile gerçekleştirdi. Sabah Şekerleri ve Televole'yi sunan Dümer'in inişi de yükselişi gibi hızlı oldu.

    üçüncü evliliğini de geçen senenin ağustos ayında Esra Balamir ile gerçekleştirdi. Sabah Şekerleri ve Televole'yi sunan Dümer'in inişi de yükselişi gibi hızlı oldu.

  7. Oyunculuğu ve mankenliği ile oldukça popüler bir isimdi Tarık Tarcan. Yurtiçi ve yurtdışında yüzlerce defile, yüzün üzerinde reklam filmi çevirmesinin yanında  sinema dünyasınında da adından söz ettirdi.

    Oyunculuğu ve mankenliği ile oldukça popüler bir isimdi Tarık Tarcan. Yurtiçi ve yurtdışında yüzlerce defile, yüzün üzerinde reklam filmi çevirmesinin yanında sinema dünyasınında da adından söz ettirdi.

  8. Aslında spor doktoru, fizyoterapist olan Tarık Tarcan'ın  ‘Fahriye Abla’ gibi Türk sinemasında önemli yeri olan bir film ile başlayan sinema serüveni, onlarca film ve televizyon dizisi ile devam etti.

    Aslında spor doktoru, fizyoterapist olan Tarık Tarcan'ın ‘Fahriye Abla’ gibi Türk sinemasında önemli yeri olan bir film ile başlayan sinema serüveni, onlarca film ve televizyon dizisi ile devam etti.

  9. Tarık Tarcan da günümüzde gözlerden uzak yaşayanlardan.

    Tarık Tarcan da günümüzde gözlerden uzak yaşayanlardan.

  10. Yeşilçam’ın yakışıklı oyuncularındandı Tolga Savacı. Oyunculuğa 1985 yılı "Arzu" filmi ile Banu Alkan ile başrol oynayarak başladı, ardından Hülya Avşar ile "Tapılacak Kadın" ve "Sekreter" filmlerinde oynadı.    Tolga Savacı, Aylin Livaneli ile birlikte 1992-1993 yıllarında Show TV'de “Coke N Roll” adında bir müzik programı sundular. Uzun zamandır sektörden uzak olan Savacı  Amerika’nın New Jersey eyaletinde eşi Nermin Bezmen’le birlikte y klasik otomobil tamiratiıyla uğraşıyor.

    Yeşilçam’ın yakışıklı oyuncularındandı Tolga Savacı. Oyunculuğa 1985 yılı "Arzu" filmi ile Banu Alkan ile başrol oynayarak başladı, ardından Hülya Avşar ile "Tapılacak Kadın" ve "Sekreter" filmlerinde oynadı. Tolga Savacı, Aylin Livaneli ile birlikte 1992-1993 yıllarında Show TV'de “Coke N Roll” adında bir müzik programı sundular. Uzun zamandır sektörden uzak olan Savacı Amerika’nın New Jersey eyaletinde eşi Nermin Bezmen’le birlikte y klasik otomobil tamiratiıyla uğraşıyor.

  11. Serpil Çakmaklı<br>1980'de çekilen dönemin izlenme rekorları kıran TV dizisi Alçaktan Uçan Güvercin'deki oyunculuğuyla dikkat çekti. Dönemin ünlü erkek oyuncularıyla birlikte kamera karşısına geçtiği çok sayıda filmde rol aldı. Bugün artık eskisi kadar kameralar karşısında olmasa da Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncuları arasında çoktan yerini aldı.

    Serpil Çakmaklı
    1980'de çekilen dönemin izlenme rekorları kıran TV dizisi Alçaktan Uçan Güvercin'deki oyunculuğuyla dikkat çekti. Dönemin ünlü erkek oyuncularıyla birlikte kamera karşısına geçtiği çok sayıda filmde rol aldı. Bugün artık eskisi kadar kameralar karşısında olmasa da Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncuları arasında çoktan yerini aldı.

  12. Kenan Kalav&#8216;la &#8216;Uçurum&#8217;,  Yılmaz Zafer&#8216;le &#8216;Vur Hançerini Kadınım&#8217;, Tarık Tarcan&#8216;la &#8216;Yasak Cennet&#8217; gibi bir sürü filmde oynadı. Özel kanalların açılmasıyla dizi filmlerde oynamaya başladı. Sunuculuklar yaptı. TGRT&#8216;de 4,5 yıl süre ile &#8216;Hayırlı Akşamlar&#8217; adlı programı sundu.    Selin Dilmen, 1992 yılında Cenk Koray ile beraber &#8220;Pazarlık&#8221; adlı televizyon programını sundu.1992 yılından sonra 10 yıl filmlerde görünmeyen Selin Dilmen, en son &#8220;Ekmek Teknesi&#8221; dizisinde Necibe rolüyle görüldü.

    Kenan Kalav‘la ‘Uçurum’, Yılmaz Zafer‘le ‘Vur Hançerini Kadınım’, Tarık Tarcan‘la ‘Yasak Cennet’ gibi bir sürü filmde oynadı. Özel kanalların açılmasıyla dizi filmlerde oynamaya başladı. Sunuculuklar yaptı. TGRT‘de 4,5 yıl süre ile ‘Hayırlı Akşamlar’ adlı programı sundu. Selin Dilmen, 1992 yılında Cenk Koray ile beraber “Pazarlık” adlı televizyon programını sundu.1992 yılından sonra 10 yıl filmlerde görünmeyen Selin Dilmen, en son “Ekmek Teknesi” dizisinde Necibe rolüyle görüldü.

  13. Yeşilçam&#8217;ın Gamzeli Güzeli lakaplı Bahar Öztan, 1980 yılında yönetmenliğini Aram Gülyüz&#8217;in yaptığı &#8220;Şaşkın Milyoner&#8221; filminde Enver Demirkan, Abdullah Şahin, Ahu Tuğba, Bülent Kayabaş, Aydemir Akbaş, Hulusi Kentmen ile birlikte oynadı. 1982 yılında senaryosunu Safa Önal ile Memduh Ün&#8217;ün yazdığı, yönetmenliğini Kartal Tibet&#8217;in yaptığı &#8220;Doktor Civanım&#8221; adlı sinema filminde Kemal Sunal, Ayşen Gruda, Ali Şen, Reha Yurdakul ile birilikte oynadı.    Yeşilçam'ın tatlı hatırasının en özel isimlerindendi... Yumurtalık kanserine yakalanan 54 yaşındaki oyuncu, bir yıl boyunca yorucu bir tedavi süreci geçirdi. Ve kanseri yendi.

    Yeşilçam’ın Gamzeli Güzeli lakaplı Bahar Öztan, 1980 yılında yönetmenliğini Aram Gülyüz’in yaptığı “Şaşkın Milyoner” filminde Enver Demirkan, Abdullah Şahin, Ahu Tuğba, Bülent Kayabaş, Aydemir Akbaş, Hulusi Kentmen ile birlikte oynadı. 1982 yılında senaryosunu Safa Önal ile Memduh Ün’ün yazdığı, yönetmenliğini Kartal Tibet’in yaptığı “Doktor Civanım” adlı sinema filminde Kemal Sunal, Ayşen Gruda, Ali Şen, Reha Yurdakul ile birilikte oynadı. Yeşilçam'ın tatlı hatırasının en özel isimlerindendi... Yumurtalık kanserine yakalanan 54 yaşındaki oyuncu, bir yıl boyunca yorucu bir tedavi süreci geçirdi. Ve kanseri yendi.

  14. Oyuncu ve yönetmen Avni Dilligil ile, oyuncu Belkıs Dilligil'in kızı olan sanatçı, sahne içinde yetişmesine karşın, profesyonel anlamda Kent Oyuncuları'nda yer aldı. Sanat hayatında ön plana çıkması atv'de yayımlanan Dinazorus adlı çocuk programıyla oldu. Sanatçı Bora Öztoprak'la evli olan Dilligil, Tiyatrokare ekibinde yer aldı. Çiçek Dilligil, tiyatroya oranla, rol aldığı sinema ve dizi filmlerle daha çok tanınmıştır

    Oyuncu ve yönetmen Avni Dilligil ile, oyuncu Belkıs Dilligil'in kızı olan sanatçı, sahne içinde yetişmesine karşın, profesyonel anlamda Kent Oyuncuları'nda yer aldı. Sanat hayatında ön plana çıkması atv'de yayımlanan Dinazorus adlı çocuk programıyla oldu. Sanatçı Bora Öztoprak'la evli olan Dilligil, Tiyatrokare ekibinde yer aldı. Çiçek Dilligil, tiyatroya oranla, rol aldığı sinema ve dizi filmlerle daha çok tanınmıştır

  15. Bir dönem TV dizilerinde görmeye alışkın olduğumuz Gözalan, Baskül Ailesi dizisiyle isim yapmıştı.Zayiflama macerasını anlattığı Şişkooo isimli bir de kitabı çıkan Gözalan bir süredir ekranlarda yer almıyor.

    Bir dönem TV dizilerinde görmeye alışkın olduğumuz Gözalan, Baskül Ailesi dizisiyle isim yapmıştı.Zayiflama macerasını anlattığı Şişkooo isimli bir de kitabı çıkan Gözalan bir süredir ekranlarda yer almıyor.

  16. Bir döneme damga vuran dizilerden olan Kaygısızlar'ın ana karakterlerinden biri de Zeynep karakterine hayat veren Gülçin Hatıhan'dı. 90'ların bu tanıdık yüzü en son 8 ayda 60 kilo vermesiyle gündeme geldi.

    Bir döneme damga vuran dizilerden olan Kaygısızlar'ın ana karakterlerinden biri de Zeynep karakterine hayat veren Gülçin Hatıhan'dı. 90'ların bu tanıdık yüzü en son 8 ayda 60 kilo vermesiyle gündeme geldi.

  17. Çılgın Bediş dizisini hatırlayanların rahatlıkla tanıyacağı Cenk Torun uzun süredir ekranlardan uzak bir hayat sürüyor.

    Çılgın Bediş dizisini hatırlayanların rahatlıkla tanıyacağı Cenk Torun uzun süredir ekranlardan uzak bir hayat sürüyor.

  18. Yılan Hikayesi dizisinin unutulmaz karakterlerinden olan Tunca Aydoğan da bir daha şöhretin ilk günlerine ulaşamadı.

    Yılan Hikayesi dizisinin unutulmaz karakterlerinden olan Tunca Aydoğan da bir daha şöhretin ilk günlerine ulaşamadı.