İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Ağzınızı Açık Bırakacak 15 Acayip Ev

Görenleri hayran bırakan evler

  1. Çoğumuz oldukça normal evlerde yaşıyoruz ama bu dünyaya karşı gelen, görenleri hayran bırakan tasarımlara sahip bazı evler de var.

    Çoğumuz oldukça normal evlerde yaşıyoruz ama bu dünyaya karşı gelen, görenleri hayran bırakan tasarımlara sahip bazı evler de var.

  2. 1 Deniz kabuğu evi    <br>Meksika'daki bu acayip ev, gökkuşağı renkleriyle içeriyi aydınlatan güzel bir mozaik duvara sahip.

    1 Deniz kabuğu evi
    Meksika'daki bu acayip ev, gökkuşağı renkleriyle içeriyi aydınlatan güzel bir mozaik duvara sahip.

  3. 2 Balon evi  <br>Başlangıçta moda tasarımcısı Pierre Cardin'e ait olan bu balon evinde üç yüzme havuzu ve 500 kişilik bir amfi tiyatro bulunuyor. Akdeniz'in muhteşem manzarasından bahsetmiyoruz bile!

    2 Balon evi
    Başlangıçta moda tasarımcısı Pierre Cardin'e ait olan bu balon evinde üç yüzme havuzu ve 500 kişilik bir amfi tiyatro bulunuyor. Akdeniz'in muhteşem manzarasından bahsetmiyoruz bile!

  4. 3 Kaykay evi    <br>Eski bir dünya şampiyonuna ait olan bu evin hem içinde hem de dışında her yerde patinaj yapılabiliyor!

    3 Kaykay evi
    Eski bir dünya şampiyonuna ait olan bu evin hem içinde hem de dışında her yerde patinaj yapılabiliyor!

  5. 4. Kiliseden ev    <br>Hollanda'daki bu ev, 1870 yılında inşa edilen Katolik kilisesinden dönüştürülmüş.

    4. Kiliseden ev
    Hollanda'daki bu ev, 1870 yılında inşa edilen Katolik kilisesinden dönüştürülmüş.

  6. 5 &Ccedil;akmaktaş evi  <br>  Tam anlamıyla Çakmaktaşların evine benzemek için tasarlanan bu evin bir yatak odası ve iki banyosu var. Her şey taştan yapılmış.

    5 Çakmaktaş evi
    Tam anlamıyla Çakmaktaşların evine benzemek için tasarlanan bu evin bir yatak odası ve iki banyosu var. Her şey taştan yapılmış.

  7. 6 Cam ev  <br>Japonya'daki bu evde hem iç hem de dış duvarlar tamamen camdan. Şeffaf olmayan tek duvar, tahmin edebileceğiniz gibi banyoda!

    6 Cam ev
    Japonya'daki bu evde hem iç hem de dış duvarlar tamamen camdan. Şeffaf olmayan tek duvar, tahmin edebileceğiniz gibi banyoda!

  8. 7 U&ccedil;aktan ev<br>Joanne Ussery göl kenarında bir prefabrik ev satın almıştı ama maalesef bu ev yandı. Ardından bu terk edilmiş Boeing 727'yle başka bir ev inşa etti.

    7 Uçaktan ev
    Joanne Ussery göl kenarında bir prefabrik ev satın almıştı ama maalesef bu ev yandı. Ardından bu terk edilmiş Boeing 727'yle başka bir ev inşa etti.

  9. 8 Ayakkabı evi  <br>Pennsylvania'daki bu ev birkaç kez el değiştirdi. Şu anda sahipleri başka yere taşındı ama buraya rehberli turlar düzenleniyorlar.

    8 Ayakkabı evi
    Pennsylvania'daki bu ev birkaç kez el değiştirdi. Şu anda sahipleri başka yere taşındı ama buraya rehberli turlar düzenleniyorlar.

  10. 9 çaydanlık evi  <br>Bu sevimli demlik ev, 1922 yılında bir benzin istasyonu olarak inşa edilmişti ve bugün hala ayakta! Ancak artık kullanılmıyor.

    9 çaydanlık evi
    Bu sevimli demlik ev, 1922 yılında bir benzin istasyonu olarak inşa edilmişti ve bugün hala ayakta! Ancak artık kullanılmıyor.

  11. 10. Sürgülü ev<br>  İngiltere'deki bu evin ahşap dış cephesinin tamamı, dev bir sunroof gibi sürülebiliyor. Böylece altındaki cam panel ortaya çıkıyor.

    10. Sürgülü ev
    İngiltere'deki bu evin ahşap dış cephesinin tamamı, dev bir sunroof gibi sürülebiliyor. Böylece altındaki cam panel ortaya çıkıyor.

  12. 11. Mantar evi    <br>  İster inanın ister inanmayın, bu ev mimar Terry Brown satın aldığında gayet bildiğimiz, sıradan bir evdi. Ne zamanki 35 öğrencisiyle birlikte birkaç yıl burada yaşadı; ev bu hale geldi&#8230;

    11. Mantar evi
    İster inanın ister inanmayın, bu ev mimar Terry Brown satın aldığında gayet bildiğimiz, sıradan bir evdi. Ne zamanki 35 öğrencisiyle birlikte birkaç yıl burada yaşadı; ev bu hale geldi…

  13. 12. Küp ev  <br>  Bu küp evlerin her biri piramit şeklinde ve her piramitte üç oda bulunuyor. Hollandalı mimar Pier Blom, küp evini ormana benzetmek istemiş.

    12. Küp ev
    Bu küp evlerin her biri piramit şeklinde ve her piramitte üç oda bulunuyor. Hollandalı mimar Pier Blom, küp evini ormana benzetmek istemiş.

  14. 13. Winchester büyülü evi    <br>Bu evdeki merdivenlerin sonu hiçbir yere bağlanmıyor. Kapılar hiçbir yere açılmıyor. Bu gibi garip tuhaflıkları var. Halkın ziyaretine açık ve oldukça da rağbet görüyor.

    13. Winchester büyülü evi
    Bu evdeki merdivenlerin sonu hiçbir yere bağlanmıyor. Kapılar hiçbir yere açılmıyor. Bu gibi garip tuhaflıkları var. Halkın ziyaretine açık ve oldukça da rağbet görüyor.

  15. 14. Dünyanın en küçük evi    <br>  Almanya'da bir mülteci tarafından tasarlanan bu ev sadece 3 metrekare. Oturmak veya uzanmak için yeterli alan değil mi?

    14. Dünyanın en küçük evi
    Almanya'da bir mülteci tarafından tasarlanan bu ev sadece 3 metrekare. Oturmak veya uzanmak için yeterli alan değil mi?

  16. 15. Vertiginous Cliff evi<br>  Şimdiye dek inşa edilmemiş olsa da, bu tasarım konsepti üç yüzeyi de okyanus manzarasına sahip cam duvarlarla, bir uçurumun kenarından asmak üzere tasarlanmıştı.

    15. Vertiginous Cliff evi
    Şimdiye dek inşa edilmemiş olsa da, bu tasarım konsepti üç yüzeyi de okyanus manzarasına sahip cam duvarlarla, bir uçurumun kenarından asmak üzere tasarlanmıştı.