İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Tatlı Kaçıklar Dizisinde Ünlenmişti Son Haline Bakın

Seksi şempanze rolüyle ünlenmişti Yıldız Kaplan'ın son haline bakın

  1. Tatlı Kaçıklar dizisinde oynadığı 'seksi şempaze' karakteriyle döneme damga vuran Yıldız Kaplan uzun zamandır ekranlara ve müzik kariyerine ara vermiş durumda. 46 yaşında olan yıldız oyuncu 2008 yılında yaptığı evlilikten sonra ekranlara bir dönem ara verdi. Geçtiğimiz günlerde magazinciler tarafından görüntülenen Yıldız Kaplan hayranlarına üzücü haberi verdi.

    Tatlı Kaçıklar dizisinde oynadığı 'seksi şempaze' karakteriyle döneme damga vuran Yıldız Kaplan uzun zamandır ekranlara ve müzik kariyerine ara vermiş durumda. 46 yaşında olan yıldız oyuncu 2008 yılında yaptığı evlilikten sonra ekranlara bir dönem ara verdi. Geçtiğimiz günlerde magazinciler tarafından görüntülenen Yıldız Kaplan hayranlarına üzücü haberi verdi.

  2. "Uzun zamandır neden ekranlarda yoksunuz?" sorusuna oyuncu, "Oyunculuğu ve şarkıcılığı bıraktım. Bu camia bana gerçekçi gelmediğine inandığım için her şeyden uzak kalmak istedim.

    "Uzun zamandır neden ekranlarda yoksunuz?" sorusuna oyuncu, "Oyunculuğu ve şarkıcılığı bıraktım. Bu camia bana gerçekçi gelmediğine inandığım için her şeyden uzak kalmak istedim.

  3. Sanat camiası bana yalan geldiği için bıraktım ve uzuk kalmak istedim. Bırakmadan önce hatta albümüm hazırdı ve bir dizi projesi hazırdı ona rağmen bıraktım.

    Sanat camiası bana yalan geldiği için bıraktım ve uzuk kalmak istedim. Bırakmadan önce hatta albümüm hazırdı ve bir dizi projesi hazırdı ona rağmen bıraktım.

  4. Albümü evde sadece ben dinliyorum. Çok güzel bir yuvam var, eşim ve çocuğumla mutlu bir hayatım var" dedi.

    Albümü evde sadece ben dinliyorum. Çok güzel bir yuvam var, eşim ve çocuğumla mutlu bir hayatım var" dedi.

  5. 2008 yılında Celal Kopuz ile dünyaevine giren Yıldız Kaplan mutlu bir evlilik sürüyor.

    2008 yılında Celal Kopuz ile dünyaevine giren Yıldız Kaplan mutlu bir evlilik sürüyor.

  6. İnstagram hesabından sık sık evi ve çocuğuyla ilgili fotoğraflar paylaşan Yıldız Kaplan, ekranlara geri dönmeyeceğini duyurdu.

    İnstagram hesabından sık sık evi ve çocuğuyla ilgili fotoğraflar paylaşan Yıldız Kaplan, ekranlara geri dönmeyeceğini duyurdu.