Gizemi Hala Çözülmedi O Suikastin Kilidi Esrarengiz Kadın

Kimse onun gizemini çözemedi suikastin kilidi esrarengiz kadın

  1. 1963 yılındaki J.F. Kennedy suikastı tüm dünyayı sarsmıştı. O günden bu yana sırrı çözülemeyen suikastin en dikkat çeken detaylarından biri Lady Babushka. Hiç bir zaman bu kadının orada kamerasıyla ne yaptığını kimse çözemedi.

    1963 yılındaki J.F. Kennedy suikastı tüm dünyayı sarsmıştı. O günden bu yana sırrı çözülemeyen suikastin en dikkat çeken detaylarından biri Lady Babushka. Hiç bir zaman bu kadının orada kamerasıyla ne yaptığını kimse çözemedi.

  2. Babushka Lady, 1963 yılında John F.Kennedy suikastinin gerçekleştiği sırada, olayı fotoğraflamış olabileceği düşünülen kişidir. Lakabını taktığı eşarptan almıştır. Babushka, Rusçada "yaşlı kadın" anlamına gelmektedir.

    Babushka Lady, 1963 yılında John F.Kennedy suikastinin gerçekleştiği sırada, olayı fotoğraflamış olabileceği düşünülen kişidir. Lakabını taktığı eşarptan almıştır. Babushka, Rusçada "yaşlı kadın" anlamına gelmektedir.

  3. John Fitzgerald Kennedy, ABD’nin 35. başkanı 22 Kasım 1963 tarihinde Dallas’da bir suikast sonucu öldürülmüştü. İşte bu suikast sırasında ortaya çıkan Babushka Lady. Bu kadın gündemi uzun süre meşgul etmiştir. İşte Babushka Lady'nin hikayesi...

    John Fitzgerald Kennedy, ABD’nin 35. başkanı 22 Kasım 1963 tarihinde Dallas’da bir suikast sonucu öldürülmüştü. İşte bu suikast sırasında ortaya çıkan Babushka Lady. Bu kadın gündemi uzun süre meşgul etmiştir. İşte Babushka Lady'nin hikayesi...

  4. İsmi tabiiki Babushka Lady değil, çünkü bu kadına hiçbir zaman ulaşılamamış. Sadece görüntülerdeki eşarbından dolayı “Babuşka Kadın” adı verilmiş.

    İsmi tabiiki Babushka Lady değil, çünkü bu kadına hiçbir zaman ulaşılamamış. Sadece görüntülerdeki eşarbından dolayı “Babuşka Kadın” adı verilmiş.

  5. Babuşka Kadın, Kennedy Suikastı’nın en yakın görgü tanıklarından birisi. Kennedy’nin tam öldürülme anında suikastın fotoğraflarını çekiyor ve o karmaşada en ufak bir paniğe bile kapılmıyor.

    Babuşka Kadın, Kennedy Suikastı’nın en yakın görgü tanıklarından birisi. Kennedy’nin tam öldürülme anında suikastın fotoğraflarını çekiyor ve o karmaşada en ufak bir paniğe bile kapılmıyor.

  6. Bu hareketleriyle dikkati çeken kadın belki de şüpheli sıfatıyla FBI tarafından aranmaya başlanmış. Ama kadının ne izine, ne kamerasına, ne de çekmiş olabileceği düşünülen kayıtlara ulaşılabilmiş.

    Bu hareketleriyle dikkati çeken kadın belki de şüpheli sıfatıyla FBI tarafından aranmaya başlanmış. Ama kadının ne izine, ne kamerasına, ne de çekmiş olabileceği düşünülen kayıtlara ulaşılabilmiş.

  7. İşte bu nedenle gizemli, esrarengiz, bulunamayan kadın olarak sürekli haberleri yapılmış.

    İşte bu nedenle gizemli, esrarengiz, bulunamayan kadın olarak sürekli haberleri yapılmış.

  8. Bayan Babuşka olduğunu iddia eden Bevery Oliver 1970 yılında Bevery Oliver adlı kadın, Bayan Babuşka’nın kendisi olduğunu söylemiştir. 1994’te "Dallas

    Bayan Babuşka olduğunu iddia eden Bevery Oliver 1970 yılında Bevery Oliver adlı kadın, Bayan Babuşka’nın kendisi olduğunu söylemiştir. 1994’te "Dallas

  9. Fakat Bayan Babuşka'nın gizemi hala çözülememiştir.

    Fakat Bayan Babuşka'nın gizemi hala çözülememiştir.