İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Hem Yararlı Hem De Pratik Bilgiler!

Hem yararlı hem de pratik bilgiler!

  1. Patates doğal beyazlatma için mükemmel bir sebzedir. Hafif asitli olan patatesi koltuk altı kararmalarından kurtulmak için kullanabilirsiniz. Bunun için ilk önce patatesleri dilimleyin.

    Patates doğal beyazlatma için mükemmel bir sebzedir. Hafif asitli olan patatesi koltuk altı kararmalarından kurtulmak için kullanabilirsiniz. Bunun için ilk önce patatesleri dilimleyin.

  2. Ardından da dilimlerle koltuk altınızı ovalayın. 10 dakikalık ovalama işleminden sonra koltuk altınızı ılık suyla yıkayın. Bu kürü haftada üç kez uygulayın.

    Ardından da dilimlerle koltuk altınızı ovalayın. 10 dakikalık ovalama işleminden sonra koltuk altınızı ılık suyla yıkayın. Bu kürü haftada üç kez uygulayın.

  3. Banyolarımız için düşünülmüş pratik bilgiler hem hayatı kolaylaştırıyor hem de mucizevi sonuçlar ortaya çıkarıyor. İşte birbirinden ilginç çözümler...

    Banyolarımız için düşünülmüş pratik bilgiler hem hayatı kolaylaştırıyor hem de mucizevi sonuçlar ortaya çıkarıyor. İşte birbirinden ilginç çözümler...

  4. Banyodaki duş başlığı tıkanmış ise sirkeli suda bekletmek deliklerinin temizlenmesine yardımcı olacaktır.

    Banyodaki duş başlığı tıkanmış ise sirkeli suda bekletmek deliklerinin temizlenmesine yardımcı olacaktır.

  5. Banyo yaparken aynaların buhar olmaması için traş köpüğünden faydalanabilirsiniz.

    Banyo yaparken aynaların buhar olmaması için traş köpüğünden faydalanabilirsiniz.

  6. Aynayı tıraş köpüğü ile silmek aynayı net olarak görmemize yardımcı olur.

    Aynayı tıraş köpüğü ile silmek aynayı net olarak görmemize yardımcı olur.

  7. Eski bez kumaşlarından banyo paspası (halısı) yapmak mümkün.

    Eski bez kumaşlarından banyo paspası (halısı) yapmak mümkün.

  8. İşte aşamaları...

    İşte aşamaları...

  9. Soğanları uygun koşullarda saklarsanız sekiz aya kadar kullanabilirsiniz.

    Soğanları uygun koşullarda saklarsanız sekiz aya kadar kullanabilirsiniz.

  10. Soğanların daha taze kalması için çok kolay bir yöntem var. Bunun için ilk önce külotlu çorabın bacak kısmına soğanı koyup bağlayın, sonra diğer soğanı ekleyin.

    Soğanların daha taze kalması için çok kolay bir yöntem var. Bunun için ilk önce külotlu çorabın bacak kısmına soğanı koyup bağlayın, sonra diğer soğanı ekleyin.

  11. Fırça başını bir matkaba geçirin.

    Fırça başını bir matkaba geçirin.

  12. Sarımsağı, yastığın altına koyarak uyumanın pek çok faydası olduğuna inanılıyor. Eğer uyku problemi yaşıyorsanız, yastığınızın altına sarımsak koyarak uyuyun. Koku ilk başta sizi rahatsız etse de sarımsak sayesinde uykunuzu daha iyi aldığınızı fark edeceksiniz.

    Sarımsağı, yastığın altına koyarak uyumanın pek çok faydası olduğuna inanılıyor. Eğer uyku problemi yaşıyorsanız, yastığınızın altına sarımsak koyarak uyuyun. Koku ilk başta sizi rahatsız etse de sarımsak sayesinde uykunuzu daha iyi aldığınızı fark edeceksiniz.

  13. Sabun altına sünger koyarak, sabun artıklarının azalmasını sağlayabilirsiniz. Yine de artık kalıyorsa, o sabun artıklarını süngerle lavaboyu temizlemekte kullanın.

    Sabun altına sünger koyarak, sabun artıklarının azalmasını sağlayabilirsiniz. Yine de artık kalıyorsa, o sabun artıklarını süngerle lavaboyu temizlemekte kullanın.

  14. AYAK SAĞLIĞI İÇİN BUNLARI YAPIN!  <p>  Ayakkabı kokusu için çay poşeti kullanabilirsiniz. Bir gece önceden ayakkabı içine yerleştireceğiniz çay poşeti sabaha kadar ayakkabınızdaki kokuyu alacaktır.

    AYAK SAĞLIĞI İÇİN BUNLARI YAPIN!

    Ayakkabı kokusu için çay poşeti kullanabilirsiniz. Bir gece önceden ayakkabı içine yerleştireceğiniz çay poşeti sabaha kadar ayakkabınızdaki kokuyu alacaktır.

  15. Bant kullanarak ayağınızdaki üçüncü ve dördüncü parmağını birbirine yapıştırın. Bu bağlama işlemi, ayak ağrınızın azalmasına büyük ölçüde yardımcı olacaktır.

    Bant kullanarak ayağınızdaki üçüncü ve dördüncü parmağını birbirine yapıştırın. Bu bağlama işlemi, ayak ağrınızın azalmasına büyük ölçüde yardımcı olacaktır.

  16. Bunun nedeni ise bu iki parmağın arasında yer alan sinirdir. Parmaklar bantlandığında ağırlık sinirinize eşit bir şekilde baskı yapar ve böylece ayağınızdaki ağrı azalmış olur.

    Bunun nedeni ise bu iki parmağın arasında yer alan sinirdir. Parmaklar bantlandığında ağırlık sinirinize eşit bir şekilde baskı yapar ve böylece ayağınızdaki ağrı azalmış olur.