İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İşte Öksürüğü Anında Kesen Yöntem

Öksürüğü anında kesen mucize yöntemler

  1. Öksürüğü kesen bir çok bitkisel yöntem mevcuttur. Tabii bu yöntemlerin arasında öksürüğü hemen kesen yöntemler de bulunmaktadır.

    Öksürüğü kesen bir çok bitkisel yöntem mevcuttur. Tabii bu yöntemlerin arasında öksürüğü hemen kesen yöntemler de bulunmaktadır.

  2. İşte öksürüğü ne keser sorusunun cevapları ve öksürüğü hemen kesen yöntemler…

    İşte öksürüğü ne keser sorusunun cevapları ve öksürüğü hemen kesen yöntemler…

  3. Öksürük havaların soğumasıyla beraber kendini göstermeye başladı. Ancak öksürük sürekli hale gelmeye başladığında muhakkak önlem alınmalı, bir uzmana danışılmalıdır.

    Öksürük havaların soğumasıyla beraber kendini göstermeye başladı. Ancak öksürük sürekli hale gelmeye başladığında muhakkak önlem alınmalı, bir uzmana danışılmalıdır.

  4. Öksürüğü ne keser, öksürük hemen nasıl geçer, işte doğal yöntemler&#8230;    <p>  Öksürük ve soğuk algınlığına ne iyi gelir?  <p>  Öksürüğe karşı ilk alınması gereken yöntemlerden birisi de bulunduğunuz ortamı havalandırmaktır. Bulunduğunuz ortamı havalandırmak sizi biraz olsun rahatlatacaktır. Bu yöntemin dışında bitkisel yöntemlerden de faydalanabilirsiniz

    Öksürüğü ne keser, öksürük hemen nasıl geçer, işte doğal yöntemler…

    Öksürük ve soğuk algınlığına ne iyi gelir?

    Öksürüğe karşı ilk alınması gereken yöntemlerden birisi de bulunduğunuz ortamı havalandırmaktır. Bulunduğunuz ortamı havalandırmak sizi biraz olsun rahatlatacaktır. Bu yöntemin dışında bitkisel yöntemlerden de faydalanabilirsiniz

  5. Bal ve toz zencefil<p>    Bir tatlı kaşığı bala toz zencefili karıştırarak macun yapıp için (yiyin), boğazınıza ve öksürüğe çok iyi gelir. Çocuklara uygulamayın!

    Bal ve toz zencefil

    Bir tatlı kaşığı bala toz zencefili karıştırarak macun yapıp için (yiyin), boğazınıza ve öksürüğe çok iyi gelir. Çocuklara uygulamayın!

  6. Karabiber ve bal karışımı<p>    Bir bardak sütün içerisine 1er tatlı kaşığı toz karabiber ve bal ekleyin. Bu karışımı günde 2 defa içebilirsiniz.

    Karabiber ve bal karışımı

    Bir bardak sütün içerisine 1er tatlı kaşığı toz karabiber ve bal ekleyin. Bu karışımı günde 2 defa içebilirsiniz.

  7. Ayva yaprağı ve ıhlamur<p>    Ayva yaprağı ile ıhlamuru sıcak suyun içerisinde 5 dk kayatp için. Bu karışımın öksürüğe iyi geldiği söylenmektedir.

    Ayva yaprağı ve ıhlamur

    Ayva yaprağı ile ıhlamuru sıcak suyun içerisinde 5 dk kayatp için. Bu karışımın öksürüğe iyi geldiği söylenmektedir.

  8. Buhar bonyosu<p>    Kaynayan suyun içerisine bir miktar nane aromalı vazelin koyarak buhar banyosu yapın. Bronşları açarak öksürüğü kestiği söylenmektedir.

    Buhar bonyosu

    Kaynayan suyun içerisine bir miktar nane aromalı vazelin koyarak buhar banyosu yapın. Bronşları açarak öksürüğü kestiği söylenmektedir.

  9. Sıcak duş<p>    Sıcak duş, alerji ve astımdan kaynaklanan öksürğü iyi gelmektedir.

    Sıcak duş

    Sıcak duş, alerji ve astımdan kaynaklanan öksürğü iyi gelmektedir.

  10. Soğanlı su yöntemi<p>    1 tane soğanı 4 e bölüp 1 bardak su ilave edip kaynatın 5 dakika kaynattıktan sonra altını kapatıp biraz soğumasını bekleyin içebileceğiniz ılıklığa geldiğinde suyunu süzdürüp bardağa koyun içine 1 tatlı kaşığı bal koyun karıştırıp için. Yarım saat sonra öksürükten kurtulun.

    Soğanlı su yöntemi

    1 tane soğanı 4 e bölüp 1 bardak su ilave edip kaynatın 5 dakika kaynattıktan sonra altını kapatıp biraz soğumasını bekleyin içebileceğiniz ılıklığa geldiğinde suyunu süzdürüp bardağa koyun içine 1 tatlı kaşığı bal koyun karıştırıp için. Yarım saat sonra öksürükten kurtulun.

  11. Ballı turp yöntemi<p>    Turbun içerisini bir miktar oyun ve turbun dibini delin. Daha sonra turbu bardağın içerisine yerleştirin ve içerine bal ilave edin. Turbu o şekilde ertesi güne kadar bekletin ve bardağa damlamış olan balı tüketin.

    Ballı turp yöntemi

    Turbun içerisini bir miktar oyun ve turbun dibini delin. Daha sonra turbu bardağın içerisine yerleştirin ve içerine bal ilave edin. Turbu o şekilde ertesi güne kadar bekletin ve bardağa damlamış olan balı tüketin.

  12. Sarımsak yöntemi<p>    Bir bardak kaynar suyun içerisine bir diş sarımsak ve 2 adet tarçın ilave edin. 5 dk demlendikten sonra için. Öksürüğü anında kestiği biliniyor. Limonlu karabiber yöntemi Yeni kesilmiş çeyrek limonun üzerine biraz karabiber ve tuz serperek limonu bu şekilde emebilirsiniz.

    Sarımsak yöntemi

    Bir bardak kaynar suyun içerisine bir diş sarımsak ve 2 adet tarçın ilave edin. 5 dk demlendikten sonra için. Öksürüğü anında kestiği biliniyor. Limonlu karabiber yöntemi Yeni kesilmiş çeyrek limonun üzerine biraz karabiber ve tuz serperek limonu bu şekilde emebilirsiniz.