Eda Ece'nin Son Halini Gören Tanıyamadı!

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'nin son halini gören tanıyamadı!

  1. Yasak Elma'daki Yıldız karakteri ile ünlenen Eda Ece yoğun sezonun ardından kendini sahillere attı. Eda Ece'nin tatil pozu ise takipçileri şok etti.

    Yasak Elma'daki Yıldız karakteri ile ünlenen Eda Ece yoğun sezonun ardından kendini sahillere attı. Eda Ece'nin tatil pozu ise takipçileri şok etti.

  2. Yasak Elma'da Ender'in bir numaralı düşmanı olan Yıldız'a başarılı bir şekilde hayat veren seksi ve güzel oyuncu Eda Ece de soluğu sahillerde alan oyuncular arasında.

    Yasak Elma'da Ender'in bir numaralı düşmanı olan Yıldız'a başarılı bir şekilde hayat veren seksi ve güzel oyuncu Eda Ece de soluğu sahillerde alan oyuncular arasında.

  3. 2 sezondur reyting listelerinden inmeyen bir başarı sağlayan dizinin başrol oyuncusu Eda Ece'nin tatil paylaşımı takipçilerini şok etti. Tatil dönüşü bir poz paylaşan Eda Ece'nin yanık yüzünü görenler tanımakta zorlandı.

    2 sezondur reyting listelerinden inmeyen bir başarı sağlayan dizinin başrol oyuncusu Eda Ece'nin tatil paylaşımı takipçilerini şok etti. Tatil dönüşü bir poz paylaşan Eda Ece'nin yanık yüzünü görenler tanımakta zorlandı.

  4. İnstagramı aktif kullanan ünlülerden biri olan Eda Ece'nin 982bin takipçi var.

    İnstagramı aktif kullanan ünlülerden biri olan Eda Ece'nin 982bin takipçi var.