Keratin Bakımının Zararları Nelerdir?

Son yıllarda kadınların saçlarını güçlendirmek için kullandığı keratin bakımı ya da diğer bir isimle keratin yüklemesi aslında saçlara bakım yapmıyor, sandığınızdan daha çok zarar veriyor. Saç uzmanlarının da uyarılarına göre keratin bakımının saça verdiği zararları sizlere sunuyoruz.

  1. Herkes tarafından bilinen keratin bakımı, saçları kısa sürede uzatıp, canlı ve parlak gözükmesini sağlarken verdiği zararları biliyor musunuz?  <br>  Sizler için keratin bakımının zararlarını araştırdık....

    Herkes tarafından bilinen keratin bakımı, saçları kısa sürede uzatıp, canlı ve parlak gözükmesini sağlarken verdiği zararları biliyor musunuz?
    Sizler için keratin bakımının zararlarını araştırdık....

  2. 1- Saçlara keratin bakımı uygulandığında kesinlikle yüksek ısılı işlemler yapılmamalıdır. Özellikle de düzleştirici keratinin saçları kırmasına sebep oluyor.

    1- Saçlara keratin bakımı uygulandığında kesinlikle yüksek ısılı işlemler yapılmamalıdır. Özellikle de düzleştirici keratinin saçları kırmasına sebep oluyor.

  3. 2- Keratin tedavisinde saçların düz olması için pres yöntemi kullanılıyor. Bu sayede saçlarınız canlı ve parlak görünse de doğallığını kaybederek yapılıyor.

    2- Keratin tedavisinde saçların düz olması için pres yöntemi kullanılıyor. Bu sayede saçlarınız canlı ve parlak görünse de doğallığını kaybederek yapılıyor.

  4. 3- Saçlarınıza uygulanan keratin bakımı etkisini kısa sürede kaybediyor. Bakım saçlardan tamamen gittiğinde ise mat, yıpranmış ve kırılmış hale geliyor.

    3- Saçlarınıza uygulanan keratin bakımı etkisini kısa sürede kaybediyor. Bakım saçlardan tamamen gittiğinde ise mat, yıpranmış ve kırılmış hale geliyor.

  5. 4- Bazı keratin bakımı ürünlerinin içerisinde bulunan formaldehit zehirli bir maddedir. Hem cilde hem de böbreklerde ciddi sorunlara yol açabilir. Özellikle ilk aşamasında kullanılan ürünlerde mutlaka formaldehit bulunuyor.

    4- Bazı keratin bakımı ürünlerinin içerisinde bulunan formaldehit zehirli bir maddedir. Hem cilde hem de böbreklerde ciddi sorunlara yol açabilir. Özellikle ilk aşamasında kullanılan ürünlerde mutlaka formaldehit bulunuyor.