İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Yeni Transfer Sosyal Medyanın Konusu Oldu

ATV'nin perşembe akşamlarına adını yazdıran dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın kadrosuna gelen yeni isim sosyal medyanın konusu oldu.

  1. Perşembe akşamları reyting listesinin zirvesine her hafta adını yazdırmayı bilen ATV dizisi Bir Zamanlar Çukurova'ya bomba bir isim geliyor, dizide düzen değişiyor. Son günlerde senaryodaki aksaklıklar ve mantık hataları ile izleyicinin tepkisini çeken diziye taze kan geliyor!

    Perşembe akşamları reyting listesinin zirvesine her hafta adını yazdırmayı bilen ATV dizisi Bir Zamanlar Çukurova'ya bomba bir isim geliyor, dizide düzen değişiyor. Son günlerde senaryodaki aksaklıklar ve mantık hataları ile izleyicinin tepkisini çeken diziye taze kan geliyor!

  2. Çekimleri Adana'da devam eden dizinin ilk bölümünden beri başrol oyuncusu olan ve Hünkar karakterine hayat veren başarılı oyuncu Vahide Perçim'in vedasının ardından seyirci dizinin seyrini çok merak ediyordu, hatta final yapacak söylentisi bile konuşulanlar arasındaydı.

    Çekimleri Adana'da devam eden dizinin ilk bölümünden beri başrol oyuncusu olan ve Hünkar karakterine hayat veren başarılı oyuncu Vahide Perçim'in vedasının ardından seyirci dizinin seyrini çok merak ediyordu, hatta final yapacak söylentisi bile konuşulanlar arasındaydı.

  3. Fakat özellikle son bölümde dizi bambaşka bir hal aldı ve kafası karışık olan seyirci tekrar ekran başına kilitledi. Karşısında Sadakatsiz, Mucize Doktor, Alev Alev  iddialı rakiplerini ezip geçen dizi ilk sıraya adınız yazdırdı.

    Fakat özellikle son bölümde dizi bambaşka bir hal aldı ve kafası karışık olan seyirci tekrar ekran başına kilitledi. Karşısında Sadakatsiz, Mucize Doktor, Alev Alev iddialı rakiplerini ezip geçen dizi ilk sıraya adınız yazdırdı.

  4. Herkes yeni Hünkar kim olacak diye merak ederken Hilal Altınbilek Züleyha karakteri ile göz doldurdu ve ipleri iyice eline aldı. Yeni Hünkar olan Züleyha'yı seyirci kabul etti ve oyunculuğuna sosyal medyada övgü yağdırdı.

    Herkes yeni Hünkar kim olacak diye merak ederken Hilal Altınbilek Züleyha karakteri ile göz doldurdu ve ipleri iyice eline aldı. Yeni Hünkar olan Züleyha'yı seyirci kabul etti ve oyunculuğuna sosyal medyada övgü yağdırdı.

  5. Fakat seyircinin kafasını karıştıran konulardan biri de Yılmaz'ın akibeti oldu. Sezon başında diziden ayrılacağı söylenen Uğur Güneş'in sahnelerinin giderek azalması tekrar veda edeceği söylentilerini güçlendirmişti. 75. bölüm fragmanında Züleyha'nın Yılmaz'ın kollarına koşması bu iddiaları çürüttü

    Fakat seyircinin kafasını karıştıran konulardan biri de Yılmaz'ın akibeti oldu. Sezon başında diziden ayrılacağı söylenen Uğur Güneş'in sahnelerinin giderek azalması tekrar veda edeceği söylentilerini güçlendirmişti. 75. bölüm fragmanında Züleyha'nın Yılmaz'ın kollarına koşması bu iddiaları çürüttü

  6. Dizinin senaryosunu değiştiren isim ise güzel oyuncu Hande Soral olacak. Hande Soral Bir Zamanlar Çukurova kadrosuna katılan yeni oldu. Soral dizinin çekimleri için haftaya Adana'ya gideceğini açıkladı.

    Dizinin senaryosunu değiştiren isim ise güzel oyuncu Hande Soral olacak. Hande Soral Bir Zamanlar Çukurova kadrosuna katılan yeni oldu. Soral dizinin çekimleri için haftaya Adana'ya gideceğini açıkladı.

  7. Oyuncu, “İsmail’den daha uzak nerede çalışabilirdim, Adana’da çalışacağım. Ben de Adana’ya gidiyorum, 1 hafta sonra. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde ben de başlayacağım çalışmaya. Yani yolunda her şey. Mesafeler dışında her şey yolunda” açıklamasını yaptı.

    Oyuncu, “İsmail’den daha uzak nerede çalışabilirdim, Adana’da çalışacağım. Ben de Adana’ya gidiyorum, 1 hafta sonra. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde ben de başlayacağım çalışmaya. Yani yolunda her şey. Mesafeler dışında her şey yolunda” açıklamasını yaptı.