Kanalların Yılbaşı TV Programları Belli Oldu!

Koronavirüs gölgesinde kutlanacak yılbaşında televizyonda yer alan programlar belli oldu. Bu akşam sevilen dizi yılbaşı özel bölümüyle final yapacak.

  1. Kanal D - 20.00 Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel  <br>  Yılmaz Erdoğan'ın hazırlayıp sunduğu Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 yılbaşı özel programında izleyicileri eğlendirmeye geliyor. Programa konuk olanlar arasında; Cengiz Kurtoğlu, Kibariye, Hülya Avşar, Koray Avcı, Emir Can İğrek gibi isimler yer alacak. Öte yandan Çok Güzel Hareketler 2'ye eski ekipte katılacak. Esrin Korkut, Şahin Irmak, Esen Yenenler, Bülent Emrah Parlak'ta katılan isimler arasında.

    Kanal D - 20.00 Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel
    Yılmaz Erdoğan'ın hazırlayıp sunduğu Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 yılbaşı özel programında izleyicileri eğlendirmeye geliyor. Programa konuk olanlar arasında; Cengiz Kurtoğlu, Kibariye, Hülya Avşar, Koray Avcı, Emir Can İğrek gibi isimler yer alacak. Öte yandan Çok Güzel Hareketler 2'ye eski ekipte katılacak. Esrin Korkut, Şahin Irmak, Esen Yenenler, Bülent Emrah Parlak'ta katılan isimler arasında.

  2. Star TV - 20.00 İbo Show<br>  Star TV'de yılbaşına özel İbo Show programı yayınlanacak. Severek izlenen program Şarkılarla, eğlence ve kahkahanın bol olacağı programda Bülent Ersoy, Seda Sayan, Serdar Ortaç, Hande Yener ve Şafak Sezer konuk olacak.

    Star TV - 20.00 İbo Show
    Star TV'de yılbaşına özel İbo Show programı yayınlanacak. Severek izlenen program Şarkılarla, eğlence ve kahkahanın bol olacağı programda Bülent Ersoy, Seda Sayan, Serdar Ortaç, Hande Yener ve Şafak Sezer konuk olacak.

  3. Show TV - 20.00 Güldür Güldür Show<br>  Bu akşam saat 20:00&#8217;de Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel bölümü ekrana gelecek. Show TV yılbaşı programı konukları Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Olgun Toker, Toygan Avanoğlu, Ayta Sözeri, Serkan Çağrı, Yeşim Salkım olacak. &#8220;Geçmişten Günümüze&#8221;de sevilen, özlenen tüm renklerin, seslerin geçit yapacağı programda nostaljik bir rüzgar esecek. Geçmişten Günümüze skeci Cem Karaca&#8217;dan Zeki Müren&#8217;e unutulmaz sanatçıları anarken, Gülden Karaböcek&#8217;in müthiş performansına sahne olacak.

    Show TV - 20.00 Güldür Güldür Show
    Bu akşam saat 20:00’de Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel bölümü ekrana gelecek. Show TV yılbaşı programı konukları Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Olgun Toker, Toygan Avanoğlu, Ayta Sözeri, Serkan Çağrı, Yeşim Salkım olacak. “Geçmişten Günümüze”de sevilen, özlenen tüm renklerin, seslerin geçit yapacağı programda nostaljik bir rüzgar esecek. Geçmişten Günümüze skeci Cem Karaca’dan Zeki Müren’e unutulmaz sanatçıları anarken, Gülden Karaböcek’in müthiş performansına sahne olacak.

  4. ATV - 20.00 Kim Milyoner Olmak İster<br>   Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumunu yaptığı programa Burak Kut, Serdar Ortaç, Emel Müftüoğlu konuk olacak.

    ATV - 20.00 Kim Milyoner Olmak İster
    Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumunu yaptığı programa Burak Kut, Serdar Ortaç, Emel Müftüoğlu konuk olacak.

  5. TV8 - 20.00 O Ses Türkiye<br>  TV 8&#8217;de O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı ekrana gelecek. Programda birçok ünlü isim yer alacak. Kerem Bursin, Hande Erçel, Ezgi Mola, Cemal Can Canseven, Aleyna Tilki, Mert Fırat, Serhat Kılıç, Enis Arıkan, Hasan Can Kaya, Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol, Özge Özder, Sinan Güleryüz, Miray Daner, Ayça Ayşin Turan, Nazlı Çelik, Burcu Özberk, Saadet Özsırkıntı, Mustafa Mert Koç ve Hakan Çalhanoğlu sahneye çıkıp en sevdikleri şarkıları söyleyecekler. Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yapacağı O Ses Türkiye 2021 yılbaşı özel bölümünde jüri üyeleri ise Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk olacak.

    TV8 - 20.00 O Ses Türkiye
    TV 8’de O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı ekrana gelecek. Programda birçok ünlü isim yer alacak. Kerem Bursin, Hande Erçel, Ezgi Mola, Cemal Can Canseven, Aleyna Tilki, Mert Fırat, Serhat Kılıç, Enis Arıkan, Hasan Can Kaya, Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol, Özge Özder, Sinan Güleryüz, Miray Daner, Ayça Ayşin Turan, Nazlı Çelik, Burcu Özberk, Saadet Özsırkıntı, Mustafa Mert Koç ve Hakan Çalhanoğlu sahneye çıkıp en sevdikleri şarkıları söyleyecekler. Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yapacağı O Ses Türkiye 2021 yılbaşı özel bölümünde jüri üyeleri ise Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk olacak.

  6. Blu TV - Ata Demirer Gazinosu <br>  Çevrimiçi İçerik Platformu Blu TV'de yılbaşı akşamına özel programlar yayınlanacak. Ata Demirer Gazinosu'nun yanı sıra Aynen Aynen ve Boom'un özel yılbaşı bölümleri gece boyunca istenilen anlarda izlenebilecek.

    Blu TV - Ata Demirer Gazinosu
    Çevrimiçi İçerik Platformu Blu TV'de yılbaşı akşamına özel programlar yayınlanacak. Ata Demirer Gazinosu'nun yanı sıra Aynen Aynen ve Boom'un özel yılbaşı bölümleri gece boyunca istenilen anlarda izlenebilecek.

  7. Tiktok - Yılbaşı Konseri<br>  Eğlence ilk olarak ünlü pop sanatçısı Murat Dalkılıç'ın canlı konseriyle başlayacak. Ardından Parlayan Yıldızlar yarışmasını kazanan Ahsen Ertosun bir müzik performansı gerçekleştirecek. Gece ünlü isimlerle devam edecek. Popüler sanatçı Hadise'nin de TikTok yeni yıl etkinliğine özel canlı konser vereceği geceye genç pop sanatçıları Cem Belevi ve Bahadır Tatlıöz de şarkılarıyla geceye eşlik edecek. TikTok'un sevilen içerik üreticisi Ece Mumay da bir şarkıyla eğlenceye katılırken, CZN Burak da meşhur yemeklerinden birini sergileyecek.

    Tiktok - Yılbaşı Konseri
    Eğlence ilk olarak ünlü pop sanatçısı Murat Dalkılıç'ın canlı konseriyle başlayacak. Ardından Parlayan Yıldızlar yarışmasını kazanan Ahsen Ertosun bir müzik performansı gerçekleştirecek. Gece ünlü isimlerle devam edecek. Popüler sanatçı Hadise'nin de TikTok yeni yıl etkinliğine özel canlı konser vereceği geceye genç pop sanatçıları Cem Belevi ve Bahadır Tatlıöz de şarkılarıyla geceye eşlik edecek. TikTok'un sevilen içerik üreticisi Ece Mumay da bir şarkıyla eğlenceye katılırken, CZN Burak da meşhur yemeklerinden birini sergileyecek.

  8. Fox TV - 20.00 Şahane Hayatlar<br>  Fox TV'de yılbaşı programı olarak televizyonda ilk kez yayınlanacak olan Şahane Hayatlar sinema filmi olacak.

    Fox TV - 20.00 Şahane Hayatlar
    Fox TV'de yılbaşı programı olarak televizyonda ilk kez yayınlanacak olan Şahane Hayatlar sinema filmi olacak.

  9. TRT - 20.00 Kalk Gidelim<br>  TRT 1 ekranlarında Kalk Gidelim dizisinin final bölümü ekrana gelecek. Kubat, Göksel, Gülşen dizide konser verecek.

    TRT - 20.00 Kalk Gidelim
    TRT 1 ekranlarında Kalk Gidelim dizisinin final bölümü ekrana gelecek. Kubat, Göksel, Gülşen dizide konser verecek.

  10. Gain - 22.00 Mücbir Yılbaşı  <br>22:00 itibarıyla GAİN&#8217;in yılbaşı programı seyircilerle buluşacak. Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş&#8217;ın Instagram&#8217;daki sevilen programı Mücbir Sebepler, &#8220;Mücbir Yılbaşı&#8221; adıyla GAİN&#8217;in özel yılbaşı programı olacak. GAİN&#8217;in açıklamalarına göre programda sürpriz konuklar ve özel şovlar da yer alacak.

    Gain - 22.00 Mücbir Yılbaşı
    22:00 itibarıyla GAİN’in yılbaşı programı seyircilerle buluşacak. Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın Instagram’daki sevilen programı Mücbir Sebepler, “Mücbir Yılbaşı” adıyla GAİN’in özel yılbaşı programı olacak. GAİN’in açıklamalarına göre programda sürpriz konuklar ve özel şovlar da yer alacak.