Şimdi Bu Küçük Çocuk Da Çok Ünlü!

Şimdi bu küçük çocuk da çok ünlü!

  1. Yıllar önce Türk sinemasının usta ismi Şener Şen ile objektife poz veren bu ufak çocuğu tanıyabildiniz mi? O çocuk şimdi çok ünlü!

    Yıllar önce Türk sinemasının usta ismi Şener Şen ile objektife poz veren bu ufak çocuğu tanıyabildiniz mi? O çocuk şimdi çok ünlü!

  2. Fotoğratataki kişi Murat Evgin. Ünlü müzisyen paylaştığı karenin altına "Çocukluktan Şener Ağabey ile bir anı. O sadece Türkiye?nin değil dünyanın sayılı yeteneklerinden biri." notunu düştü.

    Fotoğratataki kişi Murat Evgin. Ünlü müzisyen paylaştığı karenin altına "Çocukluktan Şener Ağabey ile bir anı. O sadece Türkiye?nin değil dünyanın sayılı yeteneklerinden biri." notunu düştü.

  3. Kimi annesiyle kulislere taşındı, kimi set aralarında babasını bekledi, kimi ise tesadüfen sahne ile tanıştı... Gün geldi çocuklar büyüdü... Şimdi her biri anne babalarının kendilerine bıraktığı bayrağı gururla taşıyor... İşte dünün çocukları bugünün yıldızları olan o isimler...

    Kimi annesiyle kulislere taşındı, kimi set aralarında babasını bekledi, kimi ise tesadüfen sahne ile tanıştı... Gün geldi çocuklar büyüdü... Şimdi her biri anne babalarının kendilerine bıraktığı bayrağı gururla taşıyor... İşte dünün çocukları bugünün yıldızları olan o isimler...

  4. Yanında babası ve çok erken yaşlarda kaybettiği annesi ile kendisini bekleyen hayattan bihaber bu küçük çocuğu tanıyabildiniz mi? Yüz hatları değişmiş olsa da bakışları onu ele veriyor...

    Yanında babası ve çok erken yaşlarda kaybettiği annesi ile kendisini bekleyen hayattan bihaber bu küçük çocuğu tanıyabildiniz mi? Yüz hatları değişmiş olsa da bakışları onu ele veriyor...

  5. Fotoğraftaki kişi doğduğu, büyüdüğü yer olan Adana'da küçük bir bütçe ile çekilen internet dizisi 'Sıfır 1' dizisinde canlandırdığı Cio karakteri ile şöhret olan oyuncu Ceyhan Cihangir! 32 yaşındaki oyuncu yıllar öncesine ait kareyi sosyal medya hesabında paylaştı.

    Fotoğraftaki kişi doğduğu, büyüdüğü yer olan Adana'da küçük bir bütçe ile çekilen internet dizisi 'Sıfır 1' dizisinde canlandırdığı Cio karakteri ile şöhret olan oyuncu Ceyhan Cihangir! 32 yaşındaki oyuncu yıllar öncesine ait kareyi sosyal medya hesabında paylaştı.

  6. Rol aldığı diziler ve özel hayatı ile sık sık adından söz ettiren oyuncu Rıza Kocaoğlu, yeni yaşını Instagram sayfasında paylaştığı fotoğrafla kutladı. Kocaoğlu'nun paylaşımına ünlü dostları Cem Davran, Ceylan Ertem, Ahmet Rıfat Şungar, Özge Özpirinçci ve Damla Sönmez'den yorum gecikmedi.

    Rol aldığı diziler ve özel hayatı ile sık sık adından söz ettiren oyuncu Rıza Kocaoğlu, yeni yaşını Instagram sayfasında paylaştığı fotoğrafla kutladı. Kocaoğlu'nun paylaşımına ünlü dostları Cem Davran, Ceylan Ertem, Ahmet Rıfat Şungar, Özge Özpirinçci ve Damla Sönmez'den yorum gecikmedi.

  7. Rıza Kocaoğlu, çocukluk yıllarına ait fotoğrafın altına "42 oldum. Çok yollar, çok yerler geçtim, sevdalara düştüm, kavgalar ettim, acılar, pişmanlıklar, mutluluklar... Sanırım değişmeyen tek şey umudum ve merakım oldu hayata karşı,hayat sana teşekkür ederim." notunu düştü.

    Rıza Kocaoğlu, çocukluk yıllarına ait fotoğrafın altına "42 oldum. Çok yollar, çok yerler geçtim, sevdalara düştüm, kavgalar ettim, acılar, pişmanlıklar, mutluluklar... Sanırım değişmeyen tek şey umudum ve merakım oldu hayata karşı,hayat sana teşekkür ederim." notunu düştü.

  8. Uzun zaman önce, takvimler henüz 80'li yılları gösterirken, yanındaki minik kuzuya sarılıp poz veren bu ünlü kim sizce? Bir ipucu verelim: O ünlünün de yer aldığı yarışma programını milyonlarca kişi ekran karşısına geçip nefesini tutarak izliyor. O ünlü Masterchef yarışmasının jürisinde yer alan Şef Mehmet Yalçınkaya. Ünlü şef, 1980'lerde çekilen bu pozunu "Hayvan sevgimiz" notuyla paylaşarak Instagram takipçilerine "iyi geceler diledi.

    Uzun zaman önce, takvimler henüz 80'li yılları gösterirken, yanındaki minik kuzuya sarılıp poz veren bu ünlü kim sizce? Bir ipucu verelim: O ünlünün de yer aldığı yarışma programını milyonlarca kişi ekran karşısına geçip nefesini tutarak izliyor. O ünlü Masterchef yarışmasının jürisinde yer alan Şef Mehmet Yalçınkaya. Ünlü şef, 1980'lerde çekilen bu pozunu "Hayvan sevgimiz" notuyla paylaşarak Instagram takipçilerine "iyi geceler diledi.

  9. 46 yaşındaki Mehmet Yalçınkaya, Bolu'da dünyaya geldi. Dünyanın farklı yerlerinde Gastronomi ve Mutfak Koordinatörlüğü yaptı. Şimdi de tecrübelerini Masterchef yarışmasında paylaşıyor.

    46 yaşındaki Mehmet Yalçınkaya, Bolu'da dünyaya geldi. Dünyanın farklı yerlerinde Gastronomi ve Mutfak Koordinatörlüğü yaptı. Şimdi de tecrübelerini Masterchef yarışmasında paylaşıyor.