Beyoğlu'nda Gizemli Afrikalı Kadın

İstanbul Beyoğlu'nda Afrikalı bir kadın, 5 gündür bir istinat duvarının üzerinde oturuyor. Yüzünde cerrahi maske bulunan 30'lu yaşlardaki kadın kimseyle konuşmuyor, para ve yiyecek kabul etmiyor; üzerini ve yüzünü ise berber önlüğüyle örtüyor.

  1. 5 GÜNDÜR OTURDUĞU DUVARDAN KALKMADI  Beyoğlu ilçesi Ömer Hayyam Mahallesi'ndeki bir istinat duvarının üzerine mahalle sakinlerinin ifadesine göre 5 gün önce oturan 30'lu yaşlardaki Afrikalı bir kadın, gece gündüz kalkmadan burada.

    5 GÜNDÜR OTURDUĞU DUVARDAN KALKMADI Beyoğlu ilçesi Ömer Hayyam Mahallesi'ndeki bir istinat duvarının üzerine mahalle sakinlerinin ifadesine göre 5 gün önce oturan 30'lu yaşlardaki Afrikalı bir kadın, gece gündüz kalkmadan burada.

  2. YÜZÜNÜ BERBER ÖNLÜĞÜYLE ÖRTÜYOR  Yüzünde cerrahi maske bulunan kadın üzerini ve yüzünü ise berber önlüğüyle örtüyor.

    YÜZÜNÜ BERBER ÖNLÜĞÜYLE ÖRTÜYOR Yüzünde cerrahi maske bulunan kadın üzerini ve yüzünü ise berber önlüğüyle örtüyor.

  3. KİMSEYLE KONUŞMUYOR, YİYECEK KABUL ETMİYOR  Çevredekilerin verdiği yiyecekleri kabul etmeyen, kimseyle konuşmayan sadece tuvalet ihtiyacını gidermek için yakındaki parka gidip gelen kadının durumundan endişe eden çevre sakinleri, ilgililerin duruma müdahale etmesini istedi.

    KİMSEYLE KONUŞMUYOR, YİYECEK KABUL ETMİYOR Çevredekilerin verdiği yiyecekleri kabul etmeyen, kimseyle konuşmayan sadece tuvalet ihtiyacını gidermek için yakındaki parka gidip gelen kadının durumundan endişe eden çevre sakinleri, ilgililerin duruma müdahale etmesini istedi.

  4. ''YEMEK YEMİYOR, SADECE SU İÇİYOR. PARA ALMIYOR''    Mahalle sakinlerinden biri şöyle konuştu:    ''Yemek yemiyor, sadece su içiyor. Mahalle sakinleri olarak yemek getiriyoruz, para veriyoruz, almıyor. Bazen burada, bazen parkta oturup, uyuyor. Afrikalılar?ı getirdik, sorununu öğrenmeye, çözmeye çalıştık.

    ''YEMEK YEMİYOR, SADECE SU İÇİYOR. PARA ALMIYOR'' Mahalle sakinlerinden biri şöyle konuştu: ''Yemek yemiyor, sadece su içiyor. Mahalle sakinleri olarak yemek getiriyoruz, para veriyoruz, almıyor. Bazen burada, bazen parkta oturup, uyuyor. Afrikalılar?ı getirdik, sorununu öğrenmeye, çözmeye çalıştık.

  5. ''KİMSEYLE KONUŞMUYOR''  Ancak kimseyle konuşmuyor. Yüzünü kapattı. Israr ettiğinizde tepki gösteriyor.

    ''KİMSEYLE KONUŞMUYOR'' Ancak kimseyle konuşmuyor. Yüzünü kapattı. Israr ettiğinizde tepki gösteriyor.

  6. Sonuçta bir kadın ve sorunları olduğu belli. Belki de göçmen. İlgililerin durumu ile ilgilenmesini bekliyoruz.''

    Sonuçta bir kadın ve sorunları olduğu belli. Belki de göçmen. İlgililerin durumu ile ilgilenmesini bekliyoruz.''