İşte Masterchef 2021 Başlama Tarihi Ve Yarışmacıları!

Tv8 MasterChef Türkiye 2021 başlıyor yayın tarihi belli oldu. Tv8'in sevilen yarışmalarından MasterChef Türkiye'nin 4. sezonu 26 Haziran Cumartesi günü yayınlanacak. MasterChef 2021 fragman videosu yayınlanır yayınlanmaz MasterChef Türkiye'nin yayın tarihini merakla bekleyen izleyiciler yarışmacıların kim olduğunu merak etmeye başladı. Şef Mehmet Y

  1. Masterchef'in yeni sezonu heyecanla beklenirken MasterChef Türkiye 2021 fragmanı yayımlandı. Fragmanın yayınlanmasıyla beraber yeni sezonun başlayacağı tarih belli oldu ve yayınlanan fragmanda yarışmacılar isim olarak belli olmasa da gösterildi. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri koltuğunda oturduğu Masterchef Türkiye'nin yeni sezon fragmanında yarışmanın ileriki bölümlerine dair şimdiden bazı ipuçları yer alıyor. Yarışma 26 Haziran Cumartesi gününden itibaren izleyici ile buluşmaya başlayacak.

    Masterchef'in yeni sezonu heyecanla beklenirken MasterChef Türkiye 2021 fragmanı yayımlandı. Fragmanın yayınlanmasıyla beraber yeni sezonun başlayacağı tarih belli oldu ve yayınlanan fragmanda yarışmacılar isim olarak belli olmasa da gösterildi. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri koltuğunda oturduğu Masterchef Türkiye'nin yeni sezon fragmanında yarışmanın ileriki bölümlerine dair şimdiden bazı ipuçları yer alıyor. Yarışma 26 Haziran Cumartesi gününden itibaren izleyici ile buluşmaya başlayacak.

  2. Bakalım MasterChef Türkiye 2021 4. sezonun hangi yarışmacıları jüri üyelerini meşhur hata olan 'tadım kaşığı' yanılgısı ile kızdıracak, hangi yarışmalar daha ön plana çıkacak, şefler hangi yarışmacıları beğenip takdir edecek... MasterChef Türkiye severlerin merakla beklediği soruların cevapları 26 Haziran Cumartesi günü yayın hayatına start verecek olan MasterChef Türkiye 4. sezon ilk bölümünde verilmeye başlanacak.

    Bakalım MasterChef Türkiye 2021 4. sezonun hangi yarışmacıları jüri üyelerini meşhur hata olan 'tadım kaşığı' yanılgısı ile kızdıracak, hangi yarışmalar daha ön plana çıkacak, şefler hangi yarışmacıları beğenip takdir edecek... MasterChef Türkiye severlerin merakla beklediği soruların cevapları 26 Haziran Cumartesi günü yayın hayatına start verecek olan MasterChef Türkiye 4. sezon ilk bölümünde verilmeye başlanacak.

  3. Masterchef Türkiye'nin yeni sezon fragmanında Masterchef Türkiye'nin 26 Haziran Cumartesi akşamı TV8'de ekrana geleceği belirtildi. Programın yarışmacıları ise henüz açıklanmadı ancak fragmanda yer alan yarışmacı adayları tek tek gösterildi.

    Masterchef Türkiye'nin yeni sezon fragmanında Masterchef Türkiye'nin 26 Haziran Cumartesi akşamı TV8'de ekrana geleceği belirtildi. Programın yarışmacıları ise henüz açıklanmadı ancak fragmanda yer alan yarışmacı adayları tek tek gösterildi.

  4. Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanında yarışmacı adayları bulunuyor  <br>  Adayların memleketleri ve geldikleri şehirlere bakıldığında, Türkiye'nin hatta dünyanın dört bir yanından yarışmaya katılmak için kalkıp gelen adaylar olduğu görülüyor.

    Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanında yarışmacı adayları bulunuyor
    Adayların memleketleri ve geldikleri şehirlere bakıldığında, Türkiye'nin hatta dünyanın dört bir yanından yarışmaya katılmak için kalkıp gelen adaylar olduğu görülüyor.

  5. Yarışmaya Adana'dan İstanbul'a, Kars'tan İzmit'e, Trabzon'dan Şırnak'a birçok yarışmacı adayı ilk elemeyi geçmek üzere gelen adaylar var.

    Yarışmaya Adana'dan İstanbul'a, Kars'tan İzmit'e, Trabzon'dan Şırnak'a birçok yarışmacı adayı ilk elemeyi geçmek üzere gelen adaylar var.

  6. Hatta Türkiye'den gelen yarışmacıların dışında Çek Cumhuriyeti'nden tutun, Avusturya'ya, Los Angeles'tan California'ya kadar pek çok yabancı ülkeden ve şehirden gelen adaylar bulunuyor.

    Hatta Türkiye'den gelen yarışmacıların dışında Çek Cumhuriyeti'nden tutun, Avusturya'ya, Los Angeles'tan California'ya kadar pek çok yabancı ülkeden ve şehirden gelen adaylar bulunuyor.

  7. Koreli yarışmacı adayı dikkat çekti!<br>    Fragmanda en dikkat çeken yarışmacı adayı ise ismi henüz açıklanmayan Koreli yarışmacı adayı.

    Koreli yarışmacı adayı dikkat çekti!
    Fragmanda en dikkat çeken yarışmacı adayı ise ismi henüz açıklanmayan Koreli yarışmacı adayı.

  8. Fragmanda özellikle gösterilen görüntülerde, Koreli adayın Türkçe konuşuyor olması dikkat çekiyor. Aday, elindeki yemeği bir hamlede ağzına sokmasıyla dikkat çekerken, sert tavırlarıyla her sezon yarışmacıların en çekindiği MasterChef jüri üyesi olarak hafızalara kazınan Şef Mehmet Yalçınkaya'dan büyük bir aferin koparıyor.

    Fragmanda özellikle gösterilen görüntülerde, Koreli adayın Türkçe konuşuyor olması dikkat çekiyor. Aday, elindeki yemeği bir hamlede ağzına sokmasıyla dikkat çekerken, sert tavırlarıyla her sezon yarışmacıların en çekindiği MasterChef jüri üyesi olarak hafızalara kazınan Şef Mehmet Yalçınkaya'dan büyük bir aferin koparıyor.

  9. Şef Yalçınkaya'nın, Koreli adaya "İşte aradığım yarışmacı" dediği anlar fragmana yansıdı.

    Şef Yalçınkaya'nın, Koreli adaya "İşte aradığım yarışmacı" dediği anlar fragmana yansıdı.

  10. Her sezon olduğu gibi bu sezonda da ünlü ve başarılı şefleri kızdıran yarışmacılar olduğu daha fragman görüntülerinden bile belli oluyor.

    Her sezon olduğu gibi bu sezonda da ünlü ve başarılı şefleri kızdıran yarışmacılar olduğu daha fragman görüntülerinden bile belli oluyor.

  11. "Bize sadece bir kişi lazım"  <br>  Özellikle Şef Mehmet Yalçınkaya'nın "Bize sadece bir kişi lazım" sözü sezonun yine en çok duyulan repliklerinden biri olacak gibi görünüyor.

    "Bize sadece bir kişi lazım"
    Özellikle Şef Mehmet Yalçınkaya'nın "Bize sadece bir kişi lazım" sözü sezonun yine en çok duyulan repliklerinden biri olacak gibi görünüyor.

  12. Daha yarışmanın en başında Şef Yalçınkaya'yı sinirlendirdiler  <br>  Fragmanlarda Şef Yalçınkaya'nın bir yarışmacıya sinirlenip tabak fırlatması da dikkat çeken sahnelerden...

    Daha yarışmanın en başında Şef Yalçınkaya'yı sinirlendirdiler
    Fragmanlarda Şef Yalçınkaya'nın bir yarışmacıya sinirlenip tabak fırlatması da dikkat çeken sahnelerden...

  13. Geçen sezonun şampiyonu Doğramacı 'Basit bir şekilde şampiyon olacağım' demişti  <br>  Geçen sezon Serhat Doğramacı'nın birinci olduğu yarışmayı 2019?da Cemre Uyanık, 2018?de ise Uğur Kardaş şampiyon olarak tamamladı.MasterChef Türkiye 2020'nin şampiyonu olarak otomobil ödülünü kazanan Serhat Doğramacı, "Herkes kazanabilir, eğer bunun bir üstünü yapmak istiyorsanız bu nasıl kazandığınız ve kimleri geçtiğinizle alakalıdır. 'Basit bir şekilde şampiyon olacağım' dedim 'ukalalık' sandılar" açıklamasında bulunmuştu.

    Geçen sezonun şampiyonu Doğramacı 'Basit bir şekilde şampiyon olacağım' demişti
    Geçen sezon Serhat Doğramacı'nın birinci olduğu yarışmayı 2019?da Cemre Uyanık, 2018?de ise Uğur Kardaş şampiyon olarak tamamladı.MasterChef Türkiye 2020'nin şampiyonu olarak otomobil ödülünü kazanan Serhat Doğramacı, "Herkes kazanabilir, eğer bunun bir üstünü yapmak istiyorsanız bu nasıl kazandığınız ve kimleri geçtiğinizle alakalıdır. 'Basit bir şekilde şampiyon olacağım' dedim 'ukalalık' sandılar" açıklamasında bulunmuştu.

  14. Fragmanda tek tek gösterdiler!  <br>  İşte MasterChef Türkiye 2021 yarışmacı kadrosunda yer alacak yarışmacı adaylarından bazıları ve geldikleri şehirler...

    Fragmanda tek tek gösterdiler!
    İşte MasterChef Türkiye 2021 yarışmacı kadrosunda yer alacak yarışmacı adaylarından bazıları ve geldikleri şehirler...

  15. Balıkesir Manyas

    Balıkesir Manyas

  16. İstanbul

    İstanbul

  17. Antalya Manavgat

    Antalya Manavgat

  18. İzmir Güzelbahçe

    İzmir Güzelbahçe

  19. Adana

    Adana

  20. Avusturya

    Avusturya

  21. Isparta

    Isparta

  22. Hollanda

    Hollanda

  23. Bodrum

    Bodrum

  24. Kars

    Kars

  25. Şırnak

    Şırnak

  26. Sivas

    Sivas

  27. Urfa

    Urfa

  28. Mardin

    Mardin

  29. Adıyaman

    Adıyaman

  30. Samsun

    Samsun

  31. Ankara

    Ankara

  32. Çek Cumhuriyeti

    Çek Cumhuriyeti

  33. California

    California

  34. Konya

    Konya

  35. İzmit

    İzmit

  36. Katar

    Katar

  37. Los Angeles

    Los Angeles

  38. Zonguldak

    Zonguldak

  39. İtalya

    İtalya

  40. Çek Cumhuriyeti

    Çek Cumhuriyeti

  41. Trabzon

    Trabzon